Jumpsuit Pilguni

Jumpsuit Pilguni

Brandul polonez Pilguni este un faimos producător care oferă haine elegante, confortabile, practice și de înaltă calitate pentru copii. Compania este angajată în producția unei linii de model largi de salopete pentru copii, de tricotaje și produse de tricotaje, plicuri și capace. Părinții pot cumpăra îmbrăcăminte de mare calitate la un preț accesibil pentru copiii de la naștere la vârsta școlară.

Caracteristici și avantaje

Baby-urile de la Pilguni sunt în mare cerere, deoarece satisfac dorințele copiilor și părinților. Producătorul acordă o atenție deosebită micului. Fiecare blocare și fermoar este sigur pentru un copil. CUT specială permite copilului să simtă libertatea mișcărilor. Toate salilele sunt foarte ușoare și convenabile de purtat, permițând copilului să-și exercite independența.

Designul salonelor din Pilguni se distinge prin culori practice și luminoase. Părinții vor putea alege modelele originale atât pentru fete, cât și pentru băieți. Varietatea aplicațiilor și a altor elemente decorative este impresionantă. Pilguni folosește materiale de înaltă calitate atunci când coaseți îmbrăcămintea pentru copii. El preferă țesuturilor poloneze și italiene, care sunt în siguranță, durabile și hipoalergene.

Un alt avantaj este producția de calitate europeană. Toate produsele sunt fabricate în Polonia, unde se efectuează un control al calității atentă în fiecare etapă.

Modele

Mulți părinți dobândesc Transformator salopete, care pot fi transformate rapid și ușor de la plic într-un model cu „picioare separate” și, dimpotrivă.

Plicurile de plicuri este un model universal. Când copilul se naște, este folosit ca un plic. Când un copil va crește, el devine salopetă. Pentru a face acest lucru, este suficient să dezbateți butoanele de pe fundul plicului, deschideți fermoarul pentru formarea pantalonilor și fixați pizoanele.

Mulți părinți atrag salopete moderne, elegante. O varietate de soluții și decoruri color vă permite să alegeți opțiunea perfectă. blana naturala ofera modele de elegacity și frumusețe. Pentru fete, o colecție separată de salopeta decorat cu pietre Swarovsky.

Ofertele producătorului trei salopeta plic – 68, 74 și 80. Trebuie avut în vedere faptul că, dacă utilizați un model în formă de salopeta, acesta devine o dimensiune mai. Acest model este alegerea perfecta pentru copiii de la naștere la un an și jumătate.

Material și izolație

Când coaseți salopete pentru copii, Pilguni utilizează materiale de înaltă calitate,. Partea interioară este făcută dintr-un bumbac sută la sută, care nu provoacă reacții alergice și este foarte frumos la corp. Țesutul superior este reprezentat de un poliester 100%, cu o impregnare suplimentara hidrofug. Acesta este caracterizat printr-un aspect atractiv, și, de asemenea, protejează perfect împotriva zăpezii și a ploii.

Pilguni folosește când coase izolația de iarnă de iarnă a noii generații de producție belgiană – ISOSOFT, care este cel mai bun înlocuitor. Calitate principală: ușurință, greutate redusă, precum și abilitatea de a păstra în mod remarcabil cald.

Izolația ISOSOFT își păstrează structura și forma chiar și după numeroasele stiluri. Grosimea luminii și a umpluturii mici oferă un copil cu maximum de libertate. El poate alerga, sari, și în același timp nu se simte rigiditate. Datorită tehnologiei Inovatoare ISOSOFT, salopetele pot fi purtate la temperatura aerului de la plus la 10 grade la 25 de grade.

Brandul Pilguni a dezvoltat o colecție magnifică de salopete cu o învelitoare de oaie, care se încălzește remarcabil într-un îngheț puternic. Dracarea suspensiei de oaie vă permite să purtați salopete nu numai cu înghețuri puternice, ci și la temperatura aerului plus.

Toate modelele au o glugă, care protejează în mod fiabil de un vânt puternic. Acesta este echipat cu o căptușeală de cald și lână plăcută. Pentru a termina hota, producătorul folosește blana de vulpe naturala.

Cum se spală?

  • Salopeta nu are nevoie de mult de îngrijire.
  • Produsele cu contaminanți minore cu ușurează pot fi curățate cu o cârpă umedă sau cu un burete.
  • Salopeta Pilguni Puteți spăla într-o mașină de spălat prin alegerea unui mod delicat.
  • Pentru spălare, utilizați detergenți lichizi
  • Temperatura apei ar trebui să nu mai mare de 40 de grade.
  • Salopeta repede Dries.
  • În timpul de uscare trebuie să fie păstrate de dispozitivele de încălzire.
  • Înainte de spălare, ar trebui să fixați toate fermoarele de pe produs.
  • Salopeta nu are nevoie de înmuiere înainte de spălare.
  • Este strict interzisa utilizarea produselor care conțin clor.

Recenzii

Salopete de marca polonez Pilguni se bucură de o mare popularitate în rândul mamelor. Ei au rămas foarte mulțumiți cu achiziționarea. Părinții sărbători calitate excelentă, design elegant, confortabil.

Haina de pe piele de oaie sunt superb potrivite pentru iarna grea. Căptușeala este moale și fraged, și, de asemenea, nu provoacă reacții alergice. Toate cusăturile de pe învelitoarea din piele de oaie sunt realizate în afara că acestea nu interferează cu copilul. Încheietura poate fi dezgustat de primavara sau toamna. Astfel, salopeta este proiectat pentru șosete la temperatura aerului de la minus 35 de grade la 10 grade plus.

transformatoare de mare popularitate se bucură de combatuta. Toate câteva dintre acțiune și plicul de obicei devine o salopeta. Acest model pentru nou-născuți mame obțin din. Mai întâi l-au folosit ca un plic, iar când copilul începe deja să se așeze, stea și să umble, apoi se transformă în salopeta.

Un alt avantaj este numit în valoare prezența mitene și botine. Pentru copii este dificil de a alege pantofi confortabil și de înaltă calitate. Dar pâinea de pe talpa din lână de oaie sunt perfectă picioarele copilului în timpul plimbărilor din cărucior.

Datorită izolației Isosoft, copilul nu merită să poarte. Chiar și cu înghețuri severe, izolația are perfect căldură și, de asemenea, nu provoacă alergii, este ușor de șters și se usucă repede, nu necesită utilizarea serviciilor de curățare uscată.

Jumpsuitul de la Pilguni are o tăietură atentă. Are o capotă adâncă, o velcro specială în gâtul gâtului, ceea ce vă permite să abandonați eșarfa. Pe mâneci există gumă, care permit mânecile să facă mânerul strâns și nu ratați frigul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: