Lama Coat

Lama Coat

În stratul de lama, este dificil să rămâi ne-observat. Forma neobișnuită a produsului, aspectul său natural, moliciunea și mătaxia de blană pentru demnitate este estimată de la modaicatomia întregii lumi. Chiar și cele mai simple ștampile ale stratului de blană de animale vor da originalitate.

Mai multe anotimpuri la rând rămân subiectul dorinței multor femei. Lumina în greutate, caldă chiar și în cel mai puternic îngheț. Vorsa nu este absolut frică de umiditate, deci nu-și pierde speciile după umectare – aici este caracteristicile sale distinctive din haina de la alte blană.

Particularități

Pentru a face haina folosită alpaca. Acesta este un animal relativ lame, de la familia cămilelor. Miercuri Habitat – Highlands din America de Sud.

Pentru caracteristicile sale de calitate, blănurile animale depășește oile: lumină, caldă, impermeabilă și hipoalergenică.

Lipsa de grăsime îl face să fie rezistentă împotriva prafului și murdăriei, iar blana de mult timp este păstrată curată și strălucită. În fabricarea țesuturilor pot fi adăugate lână merino (oi de oi cu o lungime de lână până la 100 mm). Prin urmare, producătorii încearcă să reducă costul stratului scump.

Utilizatorii cu experiență remarcă faptul că prețul stratului actual este foarte ridicat. Dacă vânzătorii oferă un produs de cumpărare pentru 250 de euro și mai puțin, atunci, cel mai probabil, această lână falsă și lama lipsește.Materialul nu trebuie să se rostogolească, iar acest lucru poate fi, de asemenea, dovada produselor false.

Părul lui Alpaca este foarte durabil, iar lucrul este practic uzat. Lucruri cu o grămadă lungă arată original. Blana strălucitoare se dezvoltă frumos cu fiecare lovitură a vântului, de la care haina are forme fantastice.

Blana este adesea folosită pentru a termina haina. Pe mâneci, gulere, buzunare și podoli, puteți vedea culorile sale diferite care pot contras cu principalul tip de produs sau viceversa pentru a fi ales pentru el în culoare. O astfel de haină pare foarte elegantă.

În magazine puteți întâlni un alt fel de haină – de la lama stripată. Această opțiune va fi ca fanii stilului feminin și elegant. Suprafața după tăierea lânii dobândește o privire catifea și seamănă cu mutonul.

Este demn de remarcat faptul că produsele din lână în stil își pierd rezistența la căldură.

Stratul de sex feminin al lui Lama are culori naturale: negru, alb, maro, bej, gri sau argint. Cu toate acestea, tehnologiile moderne permit, nu în detrimentul calității blănurilor, vopsea în nuanțe la modă.

Modele

Lama lână acoperă mai mult ca un strat elegant de blană. Bastoane de produs au linii netede de siluetă. Datorită materialului matasos, Lama este cel mai potrivit pentru stilurile clasice.

Haina cu detalii largi este în mare suferință și guler. Modelele efective și scurte sunt relevante. De-a lungul lungimii stratului poate fi pe podea, iar modelul scurt este considerat jacheta.

De la blana de tăiere, puteți prefera cel mai adesea un strat de lungime medie. Gulerul său amânat intră fără probleme în capotă.

Stylistii iubesc să combine diferite texturi, iar stratul de lama nu a exceptat. Pentru finisarea sa, se folosește blana altor animale, de exemplu, nurcă sau vulpe. Dimpotrivă, puteți găsi un strat de cașmir sau piele, blană de lama. În orice caz, toate modelele arată exclusiv, iar pentru lumea modei este un indicator ridicat al artei stilistice.

Culoarea lânii lui Lama oferă runde largi pentru zborul de fantezie de designer. În total, puteți număra mai mult de 20 de nuanțe naturale, inclusiv o astfel de burgundă rară. Dar pictat-ul nu este, de asemenea, neobișnuit, este adesea posibil să se vede modele de culori roz, violet, verde și albastru.

Cel mai frumos este stratul de lână albă și pentru prețul este mai scump decât alții.

Sfaturi pentru alegerea

Cel mai bine este să achiziționați o astfel de strat în magazinele corporative. Producătorii încearcă să apară și să adapteze produsele corespunzătoare cu un preț ridicat. Prin urmare, calitatea cusăturilor și căptușeala, cum ar fi blana în sine, ar trebui să fie o calitate perfectă.

Astfel încât să nu existe nicio îndoială în originea hainei, producătorii de pe căptușeală își plasează semnele de marcă.

Calitatea lânii, de asemenea, nu ar trebui să provoace cea mai mică picătură de îndoială. Trebuie să fie pufos, moale și fără role.

În greutate, stratul de lama ar trebui să fie mai ușor pentru ele însele produse din alte materiale.

Recenzii

Un strat de lama are una dintre cele mai mari ratinguri: datorită caracterului practic al blănurilor și calității produsului. Lana nu trebuie ridicată, iar produsul nu poate pierde forma. Producătorii în acest sens încearcă să mențină marca și să se potrivească cu prețul ridicat al produsului.

Ce sa porti?

Stylistii recomanda sub stilul montat pentru a ridica imbracaminte de tip de birou sau lucruri elegante. Cu ea la fel de bună va arăta o rochie dreaptă sau o fustă îngustă cu o bluză ușoară. Într-o astfel de costum, este mai bine să alegeți cizme de gleznă și cizme înalte.

Sub blana de stradă stil de stradă perfect potrivit. Poate fi blugi înguste cu adidași sau un pulover cu cizme rude.

Sub haina cu părul scurt, o pungă elegantă de dimensiuni medii este bine, iar sub ambreiajul de blană luxuriantă pe o curea lungă sau rucsac.

Bine strat de la lama combinat cu eșarfe monofonice și eșarfe ușoare. Adoptați imaginea unei pălării feminine cu câmpuri largi.

Imagini elegante

Halca de cașmir alb este decorată cu o pionie de o bandă largă de blană lama. Astfel de inserții de blană în îmbrăcăminte sunt tendințe la modă. Produsele de culoare lapte Armonii cu pulover gri și bandaj albastru tricotat pe cap. Astfel, a fost creată o imagine foarte feminină, care jghead pantaloni înguste și cizme de piele ridicată.

În această imagine, o combinație la modă de texturi diferite și-a găsit aplicația. Stratul de lama combinat cu manșoane din piele. Imaginea feminină a Amazonului Urban Adăugați cizme de căprioară la tonul hainei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: