Makintosh: Tendințe de modă

Makintosh: Tendințe de modă

Îmbrăcămintea Macintosh este împărțită în două tipuri – pentru femei este un haine de ploaie de țesătură impermeabilă, iar pentru bărbății de vară. Un nume ciudat al impermeabilului este obligat să facă chimist din Scoția Charles Macintoshu. În 1823 a adus un nou tip de țesătură, care este saturată cu cauciuc. Mai târziu, omul de știință a descoperit compania sa pentru producția acestui material, iar Mackintosh Cloak și-a găsit o îmbrăcăminte militară preferată. Frumusețile au refuzat să poarte o astfel de mantie din cauza mirosului ascuțit de cauciuc. În plus, materialul nu a tolera căldura puternică și a topit. Problema a fost rezolvată numai după 20 de ani, cu descoperirea cauciucului vulcanizat Charles Houdier.

Makintosh astăzi este diferită de predecesorii lui din secolul în urmă. Masculi Macintosh tăiat direct deasupra genunchilor și poate avea o căptușeală suplimentară. Îmbrăcămintea pentru femei are aproape întotdeauna o lungime sub genunchi și decorată cu o centură.

Particularități

Designerii alocă mai multe caracteristici ale Camplo Makintosha. Gulerul impermeabilului este amânat și are un dispozitiv de fixare secret special care salvează de la vânt. Cloak Makintosh este întotdeauna liberă. Anterior, designerii de modă au venit cu diferite tipuri de haine, dar acum toată lumea este înclinată spre o singură soluție.

Macintosh este diferit de un trenchkot că nu există centură și catarame. De obicei makintosh coase de la bumbac impermeabil. Utilizează cauciuc natural din Malaezia pentru producția sa. Cauciucate nu numai țesături, ci și cusăturile, astfel încât mantia nu ratează umiditate.

Branduri

Trei timbre clasice care oferă clienților lor Mac-uri se deosebesc.

  • Mackintosh Charles Makintosha și-a început producția în 1823. Până în prezent, compania este angajată în producția de haină de ploaie.

  • Londra Aquascutum, care a apărut cu mai mult de două secole în urmă. Inițial, impermeabilele acestui brand au fost furnizate de soldații armatei britanice și de familia regală.

  • Albul alb privat.C. a fost deschisă fostei armate. Ele produc Milletoshi Raincoats nu numai din Gabardina, ci și din tesatura tehnologică.

Ce să poarte bărbați?

Cloak Makintosh este o îmbrăcăminte simplă și indispensabilă care ar trebui să fie în garderoba oricărui om. Pentru întâlniri oficiale, puneți MAC-uri negre sau bej, împreună cu un costum de două ori negru și pantofi Oxford.

O cămașă strictă care va „privi” de sub jamper și blugi și cizme se va potrivi perfect în imaginea de afaceri. Pentru o imagine mai liberă, o cămașă în stilul casual cu pantaloni întunecați sau de lână și pantofi clasici. Macintosh culoare inchisa vor fi completate perfect de pantaloni de lumină, cămașă de culoare închisă și cravată. Albastru închis pelerina de ploaie, împreună cu polo gri va fi baza de stil casual. Explodulate imaginea de pantaloni de culoare albastru deschis și pantofi piele.

În ziua caldă a lui Macintosh, cel mai bine este să purtați o mașină. În cazul ambalajului Back Weather – Button pe toate butoanele și ridicați poarta. Florile clasice de sex masculin sunt considerate negre, albastru și bej. Blue Macintosh este mai bine să nu purtați cu un costum negru. Într-o astfel de combinație, veți arăta ridicol și supraîncărcat. Cel mai bun purtând haine în toamnă sau primăvară. Cu o mantie perfect combinată pulovere cu un gât înalt sau cu un gât. Cloata corectă trebuie să fie de 10-15 cm deasupra genunchiului.

Bărbați cu o creștere sub medii sfătuiesc să aleagă modele cu mini lungime. Proprietarii unei figuri subțiri și o creștere ridicată sunt oferite să acorde atenție makintelor lungi. Unii designeri sunt oferite pentru a elimina colorarea clasică și a alege hainele de ciocolată și gri de impermeabile. Mașină de refuz, dacă sunteți îmbrăcat într-un tuxedo sau fractură.

Ce să poarte femei?

Cloak Makintsch a cucerit inimile frumoaselor doamne mai aproape de mijlocul secolului XX, când stelele de film au început să apară pe ecrane în această rochie. Celebrul Audrey Hepburn sa îndrăgostit de faptul că nu numai jocul ei în filmul „Mic dejun la Tiffany”, dar și un mod destul de. După eliberarea filmului în închirierea Fashionista a început să cumpere haine de ploaie în speranța de a fi similar cu Hepburn.

Purta makintosh cu orice rochii și fuste. Cloak va adăuga doar claritate imaginii dvs. Săriți o fustă creion strălucitoare și împreună cu un vârf de montare sau o rochie liberă cu cizme de gleznă pe un călcâi gros.

Cloak Makintosh este perfect combinat cu blugi. Mai mult, o puteți purta atât cu clasic cât și cu prietenii. Dar pentru acesta din urmă este mai bine să alegeți pantofi cu toc înalt. Privire bună – iubiți + top + bărci clasice. Pentru stilul sportiv, blugi convențional cu cămașă și adidași se vor potrivi.

Raincoat negru este cel mai bine combinat cu pantaloni de lumină din țesături ușoare. Makintosh alb arată cu rochii într-un stil de salon sau în salopete. Imaginile complet ușoare completează perfect încălțămintea și sacul luminos. Unii gardieni de modă nu sunt constrânși și aruncând o manta pe mantie, dar astfel de imagini sunt potrivite doar cu fete subterane și mari.

Pentru seturi stricte, este mai bine să alegeți o mantie din piele. Astfel de Macintoshos va completa perfect imaginea de seară.

Flind culoarea Khaki, perfect combinată cu blugi, bărci și cămăși ușoare de țesături ușoare. Unele doamne experimentează prin adăugarea de pantofi de dantelă și brutale la imagine. Cu culoarea Khaki arată o rochie mică. În această imagine puteți merge în siguranță la o petrecere.

ASOS oferă impermeabil Macintosh cu o capotă și urechi ca o panda. O astfel de mantie originală poate fi purtată în stilul casual. Pentru imaginea urbană, această companie reprezintă o mantie lungă neagră cu o centură și tăieturi pe mâneci. Astfel de makintosh va fi combinat cu pantofi, cămăși libere, blugi largi și chiar pălării.

Cum să alegeți și să purtați?

Alegerea corectă a culorii este baza imaginii dvs. Nuanțele de bază la fel: albastru, negru, bej și nisipos. Fetele ușoare nu trebuie să aleagă o mantie neagră, deoarece poate supraîncărca imaginea. Doamnelor care nu se tem de țiparea imaginilor, puteți alege o mantie albă sau Makintosh Khaki. Novlații la modă din anotimpurile trecute au fost rafturi de piele de lac, cu o imprimare sau perforare. Designerii adaugă butoane mari, fulgere, guler creativ în model.

Eșarfa selectată corespunzător ajustează defectele figurii, precum și pantofi buni. Vă rugăm să rețineți că cu macientele puteți combina pantofii gleznei, pantofii și chiar și cizme de cauciuc. Ar trebui să fie abandonată de imagini cu sticlă.

Chiar și cravată centura se poate schimba complet. Puteți lega înapoi sau coborâți. Cureaua standard de la mantie poate fi înlocuită cu o piele, dar în acest caz este necesar să alegeți pantofii potriviți în ton cu centura. Curea nu poate fi într-o cataramă, ci să-l legați cu un nod. O astfel de manevră vă va da neglijență, dar va lăsa o cochetă drăguță. Pentru o imagine de afaceri, puteți ridica poarta și umpleți părul sau ridicați-le într-un fascicul. Slitanii pot da manșoane de reinstalare.

Costul și îngrijirea

Cumpărați modelul original al Makintosh în Rusia numai în unele magazine online. De exemplu, adevăratul Mackintosh este vândut în magazinul de brandshop.RU. Anterior, impermeabilele au fost vândute prin intermediul site-ului Fott, dar acum câțiva ani au fost scos din vânzare. În același timp, în orice mase ale pieței, puteți cumpăra o makintosh simplu. Valoarea sa începe de la două mii de ruble.

Cloak Makintosh necesită șosete foarte blânde. Nu este sfătuit să poarte la vreme caldă, astfel încât țesătura să nu oxideze. Sub influența luminii solare, devine dură și nepoliticoasă. Din păcate, defectul nu poate fi fixat. Din același motiv, designerii de modă nu consiliază momeala sau cheile în buzunare. Având sfaturi dezamăgite, mantaua ta poate fi lipicioasă.

Nu spălați mașina de scris. Experții recomandă utilizarea pentru a curăța buretele moale și soluția de săpun. Nu puteți deșurubați și stoarceți Makintosh – cauciucul va sparge pur și simplu. Adeziv special va ajuta reanima. A se păstra mantie cel mai bine pe umeri și departe de surse de căldură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: