Mexican Poncho

Mexican Poncho

Particularități

Tradițional Mexican Poncho Este o bucată de pânză dreptunghiulară de 1,5 până la 1,5 sau 1,5 la 2 metri, în mijlocul căruia este tăiată pătratul pentru cap. Cuvântul „poncho” înseamnă „pătură”.

Produsul a fost de mult timp fabricat din lână grea densă și într-adevăr seamănă cu o pătură pe umeri, din care, cel mai probabil și sa întâmplat. Poncho purta atât femei, cât și bărbați. Variantele Poncho au majoritatea țărilor din America Latină.

Anterior, locuitorii diferitelor provincii mexicane din țesături de lână pe capsai, caracteristice terenului lor, saturate cu culori strălucitoare de modele geometrice în care ei criptează poveștile mitologice, povestiri despre cele mai importante evenimente din istoria tribului și a imaginilor de pradă Animale.

Modele

Astăzi, o bucată obișnuită de țesătură dreptunghiulară a devenit ceva mare decât o bucată tradițională de îmbrăcăminte de indieni sud-americani. Poncho sa transformat în haine elegante la modă, cu o mare varietate de modele, stiluri, materiale, texturi, desene, modele și amprente. Singurul lucru care rămâne neschimbat de secole – prezența unei tăieri obligatorii pentru cap și absența chiar a unui indiciu de mâneci.

Cu ajutorul diverselor ponchos și capse, puteți diversifica orice dulap. Poncho în stilul mexican este destul de popular astăzi, deoarece este un reprezentant luminos al așa-numitului Bocho-CHIC. Acest stil umplut cu siluete necomplicate și motive etnice, implică utilizarea materialelor naturale și a coloranților. Iar ponchoul mexican se potrivește perfect cu standarde la modă.

În anii ’60 ai secolului trecut, în legătură cu creșterea popularității mișcării Hippie, a doua respirație a câștigat oa doua respirație și, împreună cu pantalonii lipiciului și a fustelor „țigănești” ale hainelor preferate ale reprezentanților din tineretul „progresiv” al acelei perioade. Doar un deceniu a trecut, iar Ponchoul mexican a început să se bucure de un mare succes în gospodine și femei de apă. În acel moment a existat o nebunie în tricotat și de unde să înceapă, ca nu cu o bucată dreptunghiulară de pânză cu o gaură în mijloc?

De-a lungul timpului, sectura simplă diversificată. ANELEWomen Knit Openwork Poncho sub formă de Shawli, un pulover de poncho cu panglică, un vest de poncho într-un pom de Crăciun, o poncho îngustă pe piept, care este o alternativă la Poncho, un poncho lung, înlocuind haina de demi-sezon și alte modele mai puțin interesante.

Perii, marginile, pomponurile mici, panglica – doar o mică parte din opțiunile preferate pentru finisajul Poncho, existente în arsenalul de tricotat modern.

Stofa

În mod tradițional, producția de poncho de la cele mai bune și mai scumpe lână a lui Alpaca și Vicuni a fost lotul de bărbați-țesături, în timp ce haine grosiere, casual pentru țesături de lână sărace femei femei femei. Acum, utilizarea muncii manuale și materiale de lână naturale a devenit nu este obligatoriu, mai mult și mai Poncho și cape sunt realizate prin metoda industrială din tricotaje, bumbac, in, mătase și chiar nailon și lână.

Poncho, sau mai degrabă pelerina, pot fi cusute din tesatura usoara, atunci acesta poate fi pus pe un costum de baie în loc de un pareo. Legat de manualul de fire sau metoda mașinii Poncho va înlocui puloverul, pulover sau vesta. Iar poncho-ul greu al loolenului de ieșire va fi o alternativă excelentă deja prin ordinea stratului de demi-sezon subdental.

Ce sa porti

În Mexic, Poncho este, de obicei, purtat cu cămașe lungi albe și pantaloni albi. Dacă decideți să creați o imagine în ENOSTILE, poncho mexican poate fi suplimentat cu pantaloni stramti, cizme de cowboy sau „thimberlands“ și decorații naționale masive. Sacul volumetric din materiale naturale, de exemplu, iută va fi destul de relevantă în acest ansamblu. Pălăria caracteristică a mexicanilor – Sombrero nu a fost obișnuită în mod deosebit de garderoba europeană, dar va fi destul de relevantă pe carnaval sau pe mingea costumată.

Cape Poncho va arăta bine cu blugi albastru și pantofi de călcâi. Gărzile de modă îndrăzneață pot combina poncho sau capă ușoară cu un model etnic cu pantaloni întors jigs și pantofi pe o pană înaltă. Pălăria cu ochi mari va intra în ponderea aventurismului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: