Molo Jumpsuit

Molo Jumpsuit

Alegerea salopetelor pentru copii pentru sezonul rece este o soluție foarte importantă. Fiecare părinte vrea copilul său nu numai frumos, dar a simțit libertatea de mișcări, căldură, confort și confort. Marca Daneză Molo oferă îmbrăcăminte luminoasă, interesantă și practică pentru copii, inclusiv salopete.

Avantaje

Salopetele lui Molo se bucură de o mare popularitate în întreaga Europă. Hainele se distinge prin culori practice și luminoase. Dezvoltatorii au folosit tehnologii exclusiv unice atunci când se proiectează salopete. Ele sunt cele mai confortabile chiar și cu îngheț puternic sau zăpadă.

Salopetele Molo sunt fabricate din țesut unic de înaltă calitate. Ei pot rezista la orice fel de testare. Salonul de brand Molo sunt fabricate din țesătură de membrană, care va proteja în mod fiabil de vânt, nu se rotește și deține perfect căldură.

Îmbrăcămintea de la marca daneză atrage atenția părinților și a copiilor din întreaga lume cu imprimări originale și o tăietură extraordinară. Designerii încorporează ideile cele mai neobișnuite în realitate.

Principalele avantaje ale salopetelor Molo:

  • Material de înaltă calitate+
  • Tehnica specială de cusut+
  • Design magnific.

Modele

Marca daneză a dezvoltat o întreagă linie de modele elegante și luminoase împărțite în funcție de timpul anului.

Pentru iarna rece, alegerea ideală va fi Jumpsuit pentru copii Molo Polaris Botanic. Modelele de iarnă sunt reprezentate de amprente luminoase, caracterizate de funcționalitate și un nivel maxim de confort.

Nylon membrană Perfect trece aerul, astfel încât copiii vor transpira mai puțin chiar și în timpul jocurilor active. Se caracterizează prin rezistență la uzură ridicată și, de asemenea, curăță perfect de la murdărie.

Jumpsuit de iarnă Molo Polaris Botanic are o izolare bună 3M Thinsulate. Este de mai multe ori mai ușor și mai subțire decât alți analogi, care este succesul său. Această izolație are caracteristici de încălzire și, de asemenea, afișează remarcabil umiditatea. Stratul subțire oferă o mișcare convenabilă a unui copil.

Dezvoltatorii modelului botanic Molo Polaris au folosit inserții de nailon elastice speciale pentru o funcționare ușoară a salopetelor. Ele sunt situate în jachetele cu manșetă, precum și în pantaloni.

Citește mai mult  Shuba de la Yaka

Este foarte important în timpul înghețurilor pentru a proteja copilul de umiditate ridicată, astfel încât toate cusăturile de salopete au un strat suplimentar de protecție datorită aplicării unei compoziții ermetice speciale.

Modelul Botanic Molo Polaris are o căptușeală de fleece atât pe un guler, cât și pe o capotă detașabilă. Fleece este caracterizată de umiditatea moale și perfect afișată.

Manșete speciale pe pantaloni previne zăpada în pantofi. Jumpsuit are o imprimare neobișnuită. Stelele luminoase sunt reflexive, ceea ce asigură siguranța copilului în ziua întunecată. Un alt avantaj al salopetelor este spălarea și uscarea produsului într-o mașină de spălat.

Jumpsuit Molo Pyxis este o alegere excelentă pentru îngheț severă. Poate fi purtat chiar la temperatura aerului -20 grade. Stratul exterior este reprezentat de o membrană care protejează în mod fiabil împotriva înghețurilor, îndepărtează umiditatea și este repellent de apă. Chiar și în timpul jocurilor active, bebelușul dvs. se va simți confort.

Ca umplutură a acestui model, dezvoltatorii au ales Tinusyt, deoarece vă permite să economisiți căldură. În plus, jumpsuitul are inserții de fleece, care, de asemenea, nu lăsăm aerul rece.

Modelul este echipat cu manșete pe mâneci și pantaloni. Cu ajutorul lor, puteți împiedica zăpada să intre în haine. Fixarea pe încălțăminte fixează în mod fiabil pantaloni pentru pantofi. Când alergați sau săriți, pantalonii nu vor crește.

Jumpsuit Molo Pyxis va fi o soluție excelentă nu numai pentru înghețul sever. Poate fi purtat și în primăvară, iar în toamnă, dacă nu să poarte sub fleece de fund.

Pentru primăvară sau toamnă, o alegere excelentă este un salopete demi-sezon. Când vremea se schimbă adesea, este foarte dificil să înțelegeți cum este mai bine să purtați un copil. Salopetele demi-sezon vor rezolva această sarcină. Are o membrană de înaltă calitate care protejează copilul de vânt și rece. Plasa este folosită ca o căptușeală.

Benzi de silicon suplimentar vă permit să fixați pantofii pe pantofi, astfel încât apa nu va cădea sub haine și încălțăminte.

Citește mai mult  Cum să distingeți stejarul natural din artificial?

Material și izolație

Marca Daneză Molo folosește numai materiale de înaltă calitate care au verificat. Toate modelele sunt identice cu salopetele de schi pentru adulți. Pentru stratul superior și producătorul de căptușeală aplică 100% poliester.

Utilajul de umplutură poate fi folosit Tensulete sau izolație Thermo Lite Micro. De asemenea, pentru izolarea suplimentară, dezvoltatorii oferă fleece de înaltă calitate. Se folosește pe spate, sân, umeri, guler, genunchi și manșete.

Membrana este impermeabilă (10.000 mm), umiditate minunată a retragerii (8000 g / m2 / 24h). Toate cusăturile sunt blocate cu atenție și prelucrate suplimentar prin siguranță specială.

Culoare și imprimare

Molo desene de stil sunt în curs de dezvoltare artiști adevărați. O varietate de vopsele și imprimeuri neobișnuite doar fascinează. Bright și desene neobișnuite va atrage atenția fiecărui copil.

În 2016, multe combinezoane sunt reprezentate de tema floristică. Bright, flori neobișnuite decora frumos fiecare produs. Se pare foarte frumos la salopeta saturate de culoare verde, decorat cu flori colorate de primăvară. Un astfel de desen va acuratețe ca fiecare fată. Anemone, lalele, muskari, narcise formează un ansamblu de lux.

Mulți părinți, cum ar fi colorat sub forma unui curcubeu. Bright culori atrag atentia, pentru a ridica starea de spirit nu numai pentru copil, dar, de asemenea, altele. Chiar și printre mulțimea de copii, veți găsi cu exactitate copilul cu ușurință.

În acest sezon, ofertele de brand-un curcubeu de culori noi soluții, care combină trei culori – roz deschis, vin și fuchsia. Un astfel de ansamblu este ideal pentru fata.

arată frumos și elegant pentru galben salopeta, salata sau albastru. Un model de culoare galben saturat este universal. Este perfect atât pentru fete și băieți.

Cum de a alege Dimensiuni?

salopeta Molo are o marjă de aproximativ șase centimetri, care vă permite să respingă atunci când cumpără o creștere reală a copilului.

Nu este nevoie să achiziționeze un model de creștere a. de mari dimensiuni va fi copilul incomod din cauza numărului mare de țesătură. Și deja sezonul următor de iarnă această dimensiune pot fi mici.

Citește mai mult  Haina avalon

Salopeta ar trebui să stea frumos, să nu fie liber sau aproape. Gama de dimensiuni este proiectat pentru copii de la 74 cm la 146 cm de creștere. Pentru un copil cu o creștere de la 77 la 82 de centimetri, puteți cumpăra mărimea 80. În cazul în care copilul are o înălțime de la 83 la 87 de centimetri, apoi salopeta perfect potrivite dimensiune 86.

Cum se spală?

  • în valoare de spălat care produc una sau de două ori în sezonul.
  • Cu contaminanți mici, jumpsuitul poate fi pur și simplu conectat cu o cârpă umedă.
  • Pentru salvarea membranei de spălare, ar trebui să utilizați o membrană specială membrană.
  • Jumpsuit poate spăla într-o mașină de spălat, dar la o temperatură nu mai mare de 30 de grade.

Recenzii

Mulți părinți preferă salarizarea membranei. Popularitate uriașă se bucură de îmbrăcăminte pentru copii de la marca daneză Molo. Foarte mulți părinți sunt mulțumiți de produsele sale.

În primul rând, atrage atenția culori luminoase și elegante. Compania oferă o gamă largă de amprente neobișnuite și colorate. Puteți găsi ambele desene universale și modele separat pentru fete și băieți. Fiecare marcă de sezon oferă culori noi, unice.

Mulți părinți cumpără salopete din Molo datorită prezenței unei căptușeli din Fleece. Nu este nevoie să purtați sub hainele superioare o mulțime de lucruri. Este suficient să poarte o coajă de căldură pe sub combinezoanele, și chiar și la 20 de grade de îngheț pot fi trimise pentru o plimbare.

membrana de înaltă calitate, deține perfect de căldură, are proprietăți împotriva mizeriei, și, de asemenea, nu lasa umezeala si fiabil protejează împotriva vântului puternic.

Multe modele au o tăietură liberă și două fermoare pentru comoditatea de a pune pe. Această opțiune este ideală pentru copii care încă se bucură de scutece. Mai mulți copii adulți pot purta o pantă de o tăietură cu un fermoar montat.

Un alt avantaj al salopeta Molo este reflectoare de lumina, care nu își pierd proprietățile lor, chiar și după numeroase styrics.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: