Negru Shuba

Negru Shuba

Coaturile negre sunt benefice pe fundalul altor produse de blană. Și nu este surprinzător, pentru că blana neagră arată ca o șic specială. Dar știi despre o haină de blană neagră? Înainte de a merge pentru o astfel de achiziție a, aveți nevoie pentru a reface cunoștințele.

Avantaje

Haina de blană neagră este ca o rochie neagră mică care este potrivită pentru orice tip, întotdeauna arată uimitoare și ar trebui să fie fiecare femeie. În plus, un strat de blană neagră are o serie de avantaje importante:

 • Oferind armonie de orice figură.
 • Vedere spectaculoasă și popularitate non-participativă pentru care moda nu are influență.
 • La timp nu devine galben ca o blană de altă culoare.

 • Relevanța pentru orice imagine și ocazie.
 • Claftul clasic de blană este asociat cu negru. Haină de blană, nu este încă o rochie care poate fi schimbat de mai multe ori în sezon, deci este opțiunea clasică care este cea mai acceptabilă și relevantă independent de moda.

Diferite blana este vopsit în negru, rezultatul este întotdeauna diferit, deși rămâne excelent.

Foarte rare este blana unei pisici de mare, blana de leopard naturala, blana constatat, de asemenea rar din blană dezmierdare, lup și lama. Dar încă haine de blana din aceste materiale încă mai pot fi găsite în locurile de vânzare. Dar, de echitatie de lux și elegant este o blana de samur. Chiar și sute de ani în urmă a fost această blană, care a fost preferat să poarte oameni nobili și bogați. Aceasta blana in sine este un chic, gros, strălucitor, și în negru devine atât de frumos încât aspectul este dificil de a lua.

În culoare neagră se pare nurca, nu în zadar este într-o categorie de preț ridicat.

Nurcă blana este scurt, neted, cu o structură mătăsoasă, foarte cald și nu suflate de vânt. Pe lângă nurca la prețul și popularitatea există haine de blană, create din Toscana și o subspecie speciale de Muton. O astfel de blana este rara, prin urmare, ele sunt considerate aproape exclusiv.

Mai accesibil, dar încă frumos, sunt haine negre create de castor și blană de vulpe. Prima versiune a blanii se caracterizează printr-o structură de lumină, ceea ce face haine cu aproape fără greutate, gramada este unallone, subțire, dar aceasta nu împiedică blana să fie cald. Dar blana de vulpe are villins lungi și haldei.

Cea mai opțiune buget este șube Doodle, modele realizate din blănuri Vidrele și nutria.

Karakul este caracterizată prin prezența de acoperire gros, moderat, cu o structură mătăsoasă. Dar este încă recunoscut pe buclele situate pe suprafața. Karakul Special Chic dobândește în culoarea neagră, care adaugă la această blană de misteriozitate și nobilime. Nutria blană în negru dobândește o umbră de rășină caracteristică care are un val strălucitor. Nutria blană este greu, astfel încât modelele lungi sunt rare.

Citește mai mult  haina rosie

Modele

Există mai multe dintre cele mai de succes modele în care apar straturi negre. Desigur, fiecare sezon reprezintă noi modele noi, deschide stiluri și tendințe. Dar încă designerii din nou și reveniți din nou la clasicele obișnuite și creați creațiile lor pe baza unor modele bune vechi.

 • Capota din stratul de blană joacă un rol special, nu numai că decorarea acestuia, ci și o amantă de încălzire. Astfel de elemente nu sunt de obicei dezgustate, au un design gratuit, sunt destul de voluminoase și calde. Adesea capota poartă contrastul culorii sau texturii.

 • Cruce – o nouă direcție în crearea produselor de blană. blană nobil negru, cusute într-un astfel de mod neobișnuit, baza de modele chic. Toate celelalte haine de blană sunt străfulgerat înainte de o astfel de frumusețe. Cele mai negru arată cruce cea mai avantajoasă din modelele scurte create de tipul de autoplehed.

 • Modele cu curea Cu siguranță va fi mereu prezent pe spectacole la modă, atât de relevante și popular în rândul femeilor de orice varsta si fizic. La alegerea unor astfel de haine de blană, există întotdeauna o teamă pentru ștergerea rapidă a blana de pe talie, care va strica grav aspectul blanii. Așa că o astfel de situație nu se întâmplă, designerii combina blănuri și piele de inserție, care se află în zona taliei. În acest caz, desigur, centura de piele va fi relevantă.

 • Iubitorii de liber CROES Designeri oferă modele cu agrafe secrete. De asemenea, puteți lua în considerare straturi cu butoane, care sunt situate în două rânduri. Aici puteți juca cu accesorii, alegând elemente simple care vor evidenția textura bogată a blănurilor sau, dimpotrivă, datorită elementelor bogate și expresive pentru a atrage atenția altora în locurile necesare.

 • Rack guler în haine de blană neagră Din ce în ce mai multe despre spectacolele de modă, alese de fete și femei, rămâne un element relevant, interpretarea la modă a stilului clasic.

 • Modele combinate Acum au oa doua viață, lăsând în prim plan și umbrirea de frumusețea lor toate celelalte opțiuni. Ideal pentru blană pentru blană este suede și piele. Modele similare cele mai atractive aspect într-o versiune scurtă, care este mai potrivită pentru iarna moale.
Citește mai mult  Coat Sonata

Lungime

Pantofii scurți în culoarea neagră au devenit deja o tendință, în special pentru femeile de afaceri active. Într-o astfel de haina de blană, este convenabil să se miște, ea nu este marcă și, de asemenea, subliniază perfect ușor ușora picioarelor.

opțiunile lungi sunt întotdeauna și rămân o opțiune integrantă pentru imaginea de seară. Se imbraca la cazuri speciale, se combină cu rochii de seara. O astfel de haină de blană rămâne un subiect de mândrie. În astfel de modele, blana pufos inutile este inutilă, ea poate fi, de asemenea, creat din bucăți mici, în caz contrar greutatea unei astfel de haina de blana va fi impresionant. haine de blana negru, lung de la cele mai bune crea nurca sau raton scurt, designerii despre ea stiu perfect.

O altă versiune populara de haine de blana negru – un model cu un genunchi lungime. Ele sunt calde, confortabile, ele nu sunt prea voluminoase și grele, și nu există probleme cu împingerea rapidă a tivului, la fel ca în cazul modelelor lungi.

Nuante și imprimare

Blană, care, în versiunea naturală are culoare neagră perfectă – este o raritate mare. Dar cererea tot mai mare pentru Blănuri negre forțează producătorii să blană proces în conformitate pentru a obține negru. nurca chiar, care, în formă naturală poate fi negru, are încă un fel de umbră.

Soluție saturată de negru-color, care nu se deteriorează datorită prezenței nuanțe străine, este atașat la blana din cauza tonifiere. Această procedură este blând și nu aduce materialul de blană de mare rău.

Vino la magazin pentru doar haină de blană neagră nu va funcționa, pentru că această culoare poate fi realizată în mai multe nuanțe. Și în doar o haină de blană generală, negru – este plictisitor atunci când există atât de multe nuanțe de negru. Vom analiza variantele existente de blană neagră pe exemplul tuturor nurca iubit.

În primul rând în popularitate există o blană neagră scandinave, care, în cercurile profesionale se numește ScanBlack. În acest caz, culoarea neagră se diluează imediat ce o nuanță maro vizibilă, ceea ce face ca blana de a fi suflat în razele soarelui și stralucesc cu fiecare mișcare. Nu e de mirare astfel de straturi sunt numite diamant negru. La fel de rare și nu mai puțin delicioase.

Citește mai mult  Ce să poarte haina de zmeură?

blană neagră numit Blackglama a venit la noi din America. Această nuanță este comparat cu culoarea de ulei. Nu sună foarte, dar se pare superb. O altă blană neagră de origine americană se numește blacknafa. Acesta poate fi găsit în prezența umbra maro cu greu ușor de reținut.

Ce sa porti?

Începe alegerea de elemente suplimentare, care vor participa la crearea unei imagini de iarnă pe bază de iarnă, rezultă din cap. În cazul în care o capota este prezentă în haina de blană, problema dispare de la sine. În toate celelalte cazuri, pălăria va trebui să vă faceți griji. În această privință, fiecare detaliu este important, care variază de la particularitățile feței, culoarea, și se termină modelul de haine de blană.

Dacă haina de blană are un stil simplu și nu există elemente de decor expresive pe ea, atunci pălăria poate să iasă în evidență și să devină o parte cheie din imagine.

Cu capete tricotate, este necesar să se ocupe cu atenție, deoarece sub stratul clasic de blană neagră, aceste opțiuni sunt extrem de rare.

Una dintre opțiunile acceptabile pentru cămașa, care poate arăta bine pentru o bobină de blană, este o eșarfă. Dacă selecția capacului este complicată, puteți alege întotdeauna un model de blănuri.

Dar cu pantofii lucruri sunt puțin mai simple. În orice caz, trebuie să fie cizme, suede sau piele, cu un călcâi, o pană, scăzută. În ceea ce privește culoarea, există mai multe opțiuni aici: cizme negre sau maro, puteți lua în considerare și versiunea gri.

Imagini spectaculoase

Și aici este o haină lungă de blană neagră, care a fost discutată în articolul nostru. Sunt de acord că pare grozav. În astfel de haine, cel puțin la recepția regală. Tyson simplu, culoarea profundă, o ușoară deschidere a hemului și o decorare restrânsă pe mâneci – aici este, secretul straturilor perfecte de blănuri.

Bun exemplu de stil de tineret, care se bazează pe o haină de blană neagră. Vedeți cum un produs clasic de blană poate arăta armonios cu lucruri simple și chiar de zi cu zi. Această fată a mers clar pentru o plimbare și poate că va fi o întâlnire sau încă să lucreze? În fiecare dintre aceste opțiuni, un strat negru de blană neagră cu o conexiune transversală de benzi de blană va fi relevantă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: