Nork Coat Blackglama

Nork Coat Blackglama

Blackglama – marca americană care produce haine de blană de la o nurcă o specie strict definită. Blackglama blană este dificil de confundat cu oricare altul: produse de la ea arata foarte bine și, în plus, sunt incredibil de cald.

Particularități

După cum știți, există mai multe tipuri de nurcă: rusă, polară, europeană, canadiană, americană. Fiecare are propriile caracteristici.

American Mink Blackglama, furnizat la producția de îmbrăcăminte de blană cu legenda americană de licitație, este unic și foarte rar.

Ea are un aspect matematic caracteristic, blana este foarte blândă la atingere, seamănă cu un plus de pluș sau de catifea, iar semnul cel mai caracteristic – negru de lux. Să bem această nurcă neagră extraordinar de groasă și densă. Prin urmare, este o blană foarte caldă cu rezistență ridicată la uzură (din cauza scăzută a spatelui, egală cu lungimea depunerii). O astfel de calitate de înaltă permite produselor de a rezista la curățarea chimică repetată, precum și la pauză.

Blackglama este o nurcă de negru, cu nuanțele sale unice de la gri până la umbra brun deschis. Experții numesc, de asemenea, acest efect „Culoarea uleiului”. Nu există astfel de tranziții de culoare într-o nurcă pictată, sunt pur și simplu imposibil de jucat.

Motorul de nurcă negru este extrem de elastic și ușor, ceea ce vă permite să tăiați o varietate de rușine de la ea.

În cazul în care stratul de blană Blackglama de nurcă decorează de orice altă blănuri, cu siguranță va fi, de asemenea, scump (chinchilla, sala, dragi specii de vulpi).

Bineînțeles, straturile de blănuri de tip Blackglama nu sunt percepute, în plus, aceasta este cea mai scumpă nurcă din lume, așa că permiteți-i să-și permită fiecăruia. Blackglama nu este produs masiv, fiecare model (ele sunt disponibile numai aproximativ o sută pe an) este într-adevăr exclusiv și unic.

American Legend blană licitație periodic ținută în Seattle. Cea mai înaltă calitate a fost atribuită un nume special. Fiecare cumpărător al acestui lot exclusiv obține o etichetă corporativă pentru a-și marca produsele.

Marca Blackglama a fost mult timp ca o legendă. Înapoi în anii ’60, Stelele lui Hollywood (suficient pentru a apela Barbaru Streisand sau Bridget Bardo) Posed în fața camerei foto în straturile de blană superbe și Manto, fiind un stil de stil și chic.

De atunci, campania publicitară a acestei mărci de glamour are 67 de oameni celebri de momente diferite.

Un fel de tradiție a unei mărci a fost o taxă pentru o sesiune foto – celebritatea a părăsit studioul foto în flacăra de flacără de nurcă.

Modele frumoase

Când produsele de cusut din blană nobile de nurcă, Blackglama este salutată de tăierea minimalismului, subliniind luxul acestui „diamant negru”. Acesta nu este cazul când trebuie să căutați un stil complicat.

Cele mai imaculate Blackglama arată în formă tradițională de siluetă directă sau trapezoidală, din bucăți întregi de blană. Specifici arată ca o opțiune confortabilă cu glugă. Alte elemente de decor pentru o astfel de strat de blană (cu excepția faptului că puteți accentua talia centurii).

Trebuie remarcat faptul că Blackglama are foarte puțin grosieră, deoarece blana chic este cea mai avantajoasă în plăcile întregi.

Cum să distingeți falsul din original?

Din păcate, blana de elită Blackglama astăzi este cea mai fezabilă din lume. Pentru aceasta, ei dau pictat în culoarea neagră a piei de nurcă, adesea producția chineză. Nu vă îndoiesc că certificatul va oferi, de asemenea, fals. Prin urmare, trebuie să cunoașteți diferitele modalități de a stabili autenticitatea mărcii.

Producătorii Blackglama sunt extrem de scrupuloși pentru a-și proteja bunurile. Prin urmare, fiecare lucru al acestui brand de produse are un pașaport și o etichetă corporativă, care va fi cusută din partea greșită a produsului. Eticheta prezintă în mod necesar numărul de serie al straturilor de blănuri, care pot fi verificate pe site-ul oficial BlackGlama.

Dacă ați văzut înregistrarea că produsul care are acest număr a fost deja eliberat anterior, atunci probabilitatea a ceea ce ați cumpărat un model vechi sau enshrove, deși este făcut din piei autentice.

Cu un inelation pe etichetă, trei benzi – roșu, galben și albastru și tocmai în această secvență.

În cele din urmă, cea mai eficientă metodă de detectare a falsului – holograficia etichetei, se va întoarce. Dacă puneți o etichetă sub lampa ultravioletă (și vânzătorul trebuie să vă furnizeze dvs.), apoi comemorați cuvintele Blackglama umple întreaga suprafață.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: