Parc verde

Parc verde

Park – un sacou cald conceput pentru a proteja împotriva vântului și rece, a fost dezvoltat în anii ’50, ca parte a muniției militare. Acum este o parte integrantă a dulapului de aproape fiecare persoană, folosită în primăvară, iar în toamnă și chiar și în timpul iernii.

Particularități

Parcul Verde a apărut mai întâi, din cauza a ceea ce este încă cea mai populară opțiune atunci când alegeți. Fără acest lucru este dificil să ne imaginăm o persoană modernă.

Este în simplitatea unui stil pe care funcția de parc este: o tăietură dreaptă îl face cât mai confortabil și pare incredibil de elegant. Parcul este fixat de-a lungul întregii lungimi a fermoarului și are un rând, situat pe manșetă, talie, jachetă de linie Niza. Kuliski ajută la reglarea taliei, dacă doriți, puteți strânge mânecile.

Pentru jachete, parcurile sunt relevante, rămân culorile înfundate în stilul militarilor, mai luminoase vor merge dincolo de cadrele stilistice. Țesuturile destul de grosiere sunt utilizate ca material, datorită practicității produsului. O capotă cu un finisaj de blană asigură o protecție fiabilă împotriva vântului.

Nuanțe, combinații de culori

Printre spectrul de culori al parcurilor, puteți evidenția măslinul, khaki, mușchi, verde închis, muștar și mlaștină. Parcul verde închis va arăta armonios cu tonuri luminoase și înfundate. Imaginea este permisă să adauge alte lucruri în verde, cu excepția parcului, dar este important să nu exagerați.

Jacheta de nuanțe mai moi este perfect combinată cu galben, cupru, carmin, roșu-închis, bard. Un contrast drăguț este creat: culorile suculente pe fundalul mușcăturii mușete sau culoarea de măsline arată ca fiind fascinantă ca o mare calmă și un apus de soare de foc. Cu culoarea mlaștină, puteți combina lucrurile de culoare maro, bej, alb-negru.

Accesorii

Este mai bine să nu supraîncărcați un arc cu o mulțime de accesorii luminoase, ar trebui să arate ușor și ușor. Atributul principal va fi o pungă mare sau rucsac, poștaș. Pălării tricotate și tricotate, beretele elegante sunt relevante din partea căștilor. Imaginea poate fi completată cu o eșarfă densă tricotată și sind. Acest accesoriu poate fi într-o cușcă sau bandă. Încălțămintea poate ridica cea mai diversă, totul depinde de ideea și stilistrul general.

Stiluri

Pentru parcurile verzi se caracterizează prin versatilitatea ei în abordarea diferitelor stiluri. Cea mai populară utilizare este stilul lui caen. În acest caz, blugi înguste sau jambiere sunt potrivite pentru parc, pantofi confortabili, cum ar fi adidași, UGGS.

Parcul de primăvară în stil de primăvară va ajuta la simțirea comobormului, dar în același timp frumos și elegant în orice situație. Rochii și fustele sunt dificil de combinat cu parc, dar sunt încă posibile cu modele scurte.

Pentru stilul sportiv, modelele vor fi potrivite, fără elemente luminoase inutile. Curățați parcul cu jambiere, adidași și copii. Capacul de baseball și rucsacul sunt potrivite ca accesorii.

Este imposibil să nu observați stilul militarilor în care flota Khaki se va potrivi perfect. Verde închis, pantalonii camuflajului vor fi potriviți aici. Cizme, cizme pe șlefuire înaltă, Beents, Martins, Timberlakes vor fi potrivite de la pantofi. Puteți acorda atenție parcurilor verzi cu camuflaj, care arată foarte original și luminos. Într-o astfel de culoare, pot exista opțiuni cu adăugarea de maro și alb.

Sfaturi pentru alegerea

Nu va fi superfluă să acorde o atenție la lungime, deoarece crește creșterea, modelele mai lungi pe care le veți potrivi + persoanei de creștere scăzută, respectiv, modele convenționale sau scurte se vor potrivi.

Jacheta de sex feminin trebuie să aibă accesorii fiabile, deci este necesar să verificați toate fermoarurile, scenele, butoanele și lacesul. Finisajul de blană trebuie să fie demis din capotă, va facilita foarte mult îngrijirea produsului. Este important ca buzunarele sunt prezente pe modelul, mai ales în cazul în care mantaua Park este ales pentru iarna.

Asigurați-vă că pentru a verifica calitatea izolației – poate fi puf, syntheps, lână. De asemenea, este foarte important să se știe că o bună izolare, în principiu, nu poate fi: cele mai multe parcuri nu sunt proiectate pentru rece rus dure. Pentru parcuri de iarnă reale în izolația trebuie să conțină lână. Jacheta trebuie să aibă două garnituri – una pentru răsucire de primăvară, iar a doua de încălzire pentru iarnă. Țesătura trebuie să fie adecvate pentru condiții meteorologice nefavorabile, adică, constând din bumbac, poliester și impregnare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: