Parcul de toamnă feminin

Parcul de toamnă feminin

În căderea parcului va fi capabil să vă ajute în multe situații, se va potrivi cu ușurință în garderoba de afaceri și casual. Principalul lucru este să alegeți stilul corect și să învățați să îl combinați cu alte haine din dulapul dvs.

Care este parcul și cum arată?

Parcul este o lungime caldă caldă până la mijlocul șoldului, care are propriile caracteristici distinctive. Poate modelele de sex masculin și feminin, se întâlnesc unisex.

Jacheta de parcare clasică are o tăietură dreaptă, dantelă-scetic pe talie și o capotă în vrac, decorată cu blană. Asigurați-vă că aveți un fermoar de închidere curea de vânt. La modelele de sex feminin există gume pe manșete, care împiedică pătrunderea vântului rece în mâneci.

Țesăturile strânse sunt folosite pentru coasere, care nu se tem de vânt și de umiditate. În interiorul parcului poate fi umplut cu izolație naturală sau artificială. De asemenea, este posibil să aveți un atac de blană care să poată juca nu numai o funcție funcțională, ci și decorativă.

Modele

Coat Park

Dacă lungimea parcului clasic se termină în mijlocul coapsei, lungimea stratului de parc vine la genunchi și, uneori, la răcitor. O astfel de haină este indispensabilă în sezonul de iarnă când doriți să vă încălzi cât mai mult posibil.

Uneori așa numit haina obișnuită, a cărui stil este foarte amintit de parc. Adesea este un strat de daflcot, care, de asemenea, a venit la noi din dulapul armatei.

Combinate

Parcurile combinate pot fi realizate din aceleași materiale în tehnica blocului de culoare sau din diferite materiale într-o singură schemă de culori unică sau diferită. Parcuri populare cu mâneci din piele, care arată foarte elegant. Ele sunt perfect combinate nu numai cu stilul casual, dar, de asemenea, potrivit pentru imagini de afaceri.

Sport

Parcurile sportive sunt perfect potrivite pentru fetele care iubesc să efectueze un stil de viață dinamic. Ele sunt combinate cu jambiere, blugi și pantofi folk-singuri. Aceasta este o opțiune excelentă pentru fiecare zi, care este, de asemenea, potrivită pentru sport în sezonul de iarnă sau orice altă distracție activă.

Plămâni

La începutul toamnei, când este fierbinte într-un parc clasic, veți veni la salvare. Ele pot fi orice stil, în funcție de stilul pe care îl alegeți. Există parcuri de ploaie care sunt bine încălzite, dar sunt bine protejate de umiditate.

Parc de dimensiuni mari pentru plin

Parcul este o soluție excelentă pentru femeile complete care apreciază confortul și confortul.

Este mai convenabil să păstrați un stil de viață activ decât în ​​jacheta jos, este mult mai ușor de acoperit. Lungimea parcurilor de dimensiune plus este cel mai adesea înainte de genunchi – ascunde în mod optim toate defectele, dar nu pierde imaginea. Parcul clasic este potrivit pentru orice tip de formă, astfel încât acesta poate alege în siguranță și „Apple” și „Pear”. Desigur, trebuie să alegeți un model în dimensiune, astfel încât să nu se potrivească cifrei.

Tineret

Parcurile de tineret sunt diverse. Ele pot fi scurte, lungi, asimetrice. Există modele nu numai bumbacul lor, ci și din denim, piele, piele de căprioară și alte materiale neobișnuite.

Modele populare cu o varietate de desene luminoase. Poate fi o imprimare florală, o cușcă, o bandă și multe altele.

Fete tinere foarte asemănătoare parcurilor cu inserții din piele. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele cu mâneci din piele, care combină două tipuri populare de îmbrăcăminte de tineret simultan – Park și Kuratu.

Există, de asemenea, o astfel de combinație de un „dimpotrivă“ – parcuri, pe partea de sus, care sunt fixate veste de jacheta-koshuhi. Separat, merită evidențierea transformatoarelor, care pot fi dezvăluite cu mâneci, hote și alte detalii.

Copiii

Pentru copii sacou Park nu este cu mult diferit de adult. Este cald, elegant și confortabil, astfel încât copiii sunt purtate cu mulțumire.

populare modele clasice cu manșete vrac cu gluga pe mâneci și dantelă pe talie. Decât copil mai mic, parc neobișnuit poate fi. De exemplu, există modele cu elemente luminoase, appliques, gravuri și broderie.

Bright primează gama de culori: Fetele sunt oferite roz, lila, albastru, și băieți – albastru, verde, muștar.

Lungime

Mic de statura

Un astfel de parc este minunat pentru începutul toamnei, este confortabil și ușor. La modelul de parcuri scurte al tipului de jachetă și clasic – până la mijlocul șoldurilor. Aceasta este o opțiune convenabilă și practică pentru fiecare zi, deoarece un astfel de parc arată minunat atât cu pantaloni, cât și cu fuste.

Lung

Parcurile lungi includ toate modelele de sub genunchi. Este mai potrivit pentru toamna profundă atunci când doriți să vă simțiți cel mai cald și confortabil. Modelele cu suport de blană, care sunt potrivite pentru șosete de zi cu zi și pentru un caz special sunt deosebit de elegante.

Moda tendințe 2016-2017

În parcurile combinate de modă realizate într-o schemă de culori de contrast sau model cu inserții din piele – ambele opțiuni sunt la fel de bune.

Asigurați-vă că acordați atenție parcurilor cu centura. Ele arata destul de interesante, si subliniaza principalul avantaj al figurii feminine – Talia subțire. În modelul de modă cu un finisaj de blană din bumbac și denim.

Pentru începutul toamnei se potrivesc parcul-helpet. Îmbrăcămintea exterioară fără mâneci este, în general, la vârf de popularitate, deci nu va face rău să o aibă în dulapul ei.

Haina reală, a cărui design extern seamănă cu parcul. Ele pot fi cusute de la un deget sau piele. Mai ales modele interesante din piele strălucitoare.

Material

Parcurile coase din țesături speciale cu impregnare, care sunt ideale pentru sezonul rece. Asigurați-vă că utilizați izolația pentru ambalare, iar rolul atacului joacă adesea blană naturală sau artificială.

De la mantie

Pentru coasere, parcurile folosesc adesea o țesătură specială de mantie, este destul de densă și are o structură specială de fibre care împiedică pătrunderea vântului. Unii dintre ei au o impregnare specială, care, de asemenea, nu ratează umiditatea și este bine păstrată caldă.

Denim

Parcurile denim sunt foarte populare în rândul tinerilor. Denim este un material natural dense, care este perfect pentru adaptarea îmbrăcămintei exterioare. Datorită izolației, un astfel de parc este foarte cald și fiabil, fermecătorul vă va servi pentru mai multe sezoane.

Culoare

Modă de culoare gamma diversă! În nuanțele calde de miere cald, care sunt ideale pentru dulapul de toamnă. Prin urmare, în dulapul dvs. se poate așeza cu încredere în parcul maro, galben sau bej.

Nu lasă modea Negru, Blue și Green Park – Aceste culori sunt încă relevante. Adevărat, dacă mai devreme la modă au fost „protectoare” nuanțe de verde, acum acestea sunt culori de verdeață saturată, smarald, malachit. Fete tinere, mai ales ca modelele de menta.

Parcul roșu sau Burgundy vă permite să vă simțiți cei mai încrezători și mai atractivi. Ea va ridica starea de spirit și va încânta cu culoarea ta.

Pink Park va plăcea fete romantice și visatoare care preferă să pară întotdeauna cât mai mult posibil. Nu mai puțin interesant arată ca un parc alb, care dă imaginea și mai multă sensibilitate și rafinament.

Branduri

Astăzi, mulți sunt preferați de personalul de marcă ucrainean, care oferă parcuri practice și elegante la prețuri accesibile. Direcția principală a mărcii este un stil de stradă care va trebui să guste fete tinere.

Ventilatoare de stil sportiv precum Nike și Adidas Parks. Aceste două cele mai populare branduri sportive oferă parcuri moderne care sunt întotdeauna distinse prin calitatea impecabilă și tăiere elegantă unică.

Parcurile de față sunt concepute pentru un climat foarte dur, deoarece sunt destinate alpinismului, alpinismului și altor sporturi similare. Într-un astfel de parc, veți îngheța cu siguranță nu numai adânc în toamnă, dar și în timpul iernii.

Fred Perry Parcuri sunt atât de elegante și elegante încât chiar potrivite pentru costumul de afaceri. Ele nu sunt doar atractive, ci și practice. Ideal pentru șosete în perioada de toamnă-iarnă.

Cum se spală?

Înainte de spălare, trebuie să deconectați toate elementele detașabile, în special finisajele de blană și atacul.

Este mai bine să ștergeți parcul într-o pungă specială pentru a reduce posibilitatea deteriorării țesăturii. Dacă nu există o astfel de sac, scoateți parcul din afară, inclusiv mâneci.

Este mai bine să spălați parcul într-o mașină de scris cu sarcină frontală – astfel încât riscul de deformare a umpluturii este redus. Dacă mașina dvs. cu încărcare laterală, a aruncat o pereche de bile de tenis în fața spălării, ceea ce va ajuta la salvarea aspectului său adecvat.

Spălarea trebuie efectuată în modul delicat la temperaturi scăzute. Desigur, ar trebui să învățați o etichetă pe jacheta dvs., ceea ce vă va ajuta să decideți cu precizie asupra regimului de temperatură.

Puteți șterge parcul și manual, urmând toate regulile de mai sus. Este mai bine să utilizați un instrument special pentru spălarea îmbrăcămintei exterioare care nu părăsește divorțul.

Dacă aveți încă întrebări, vă sugerăm un videoclip detaliat despre cum să spălați parcul sau în jos jacheta la domiciliu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: