Parcul sportiv

Parcul sportiv

Parcul sportiv este un sacou pe care iubitorii unui stil de viață activ, cei care apreciază în haine sunt în primul rând convențional. Este de obicei drept, decorul suplimentar este absent. Caracteristici distinctive ale acestui sacou – buzunare adanci, de multe ori situate la nivelul pieptului sau pe mâneci, o capota mare, guler, de blocare în picioare, acoperite cu o supapă de pe butoane sau butoane.

Recent, parcurile sportive erau o haine preferate de numai tinere mame care le-au apreciat pentru practică.

Acum, aceste jachete sunt oameni de vârstă și statut diferit, și nu este surprinzător. Parcurile sportive vă permit să vă simțiți liberi și relaxați, nu argumentați mișcări. În plus, sunt plămâni, deoarece decorul suplimentar nu le ia. În multe jachete există elemente pentru care apreciază în special tinerii. De exemplu, acestea sunt buzunare speciale în care puteți pune căștile și mai multe straturi de țesătură pe coate.

Și, bineînțeles, unul dintre cele mai importante avantaje ale parcului sportiv – materialul din care se face. Astfel de jachete sunt cusute din cele mai moderne țesături, care sărind perfect aerul și să absoarbă excesul de umiditate.

Parcul protejează perfect împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, iar în timpul mișcărilor active corpul nu transpiră. Izolați parcurile de obicei cu materialul de tinsul – lumină, „respirați” cu proprietăți excelente „izolație”. Culorile jachete pot fi absolut diferite, pentru fiecare gust.

Sfaturi pentru alegerea unui parc sportiv

  • Fiți atenți la țesătura din care este cusută sacoul. Ei bine, dacă nailonul și bumbacul sunt combinate din exterior și din lână cu internă. Este mai bine să alegeți o jachetă pentru iarnă cu o izolație naturală.
  • Cumpărați o jachetă de dimensiuni potrivite pentru a vă simți confortabil în ea.
  • Când alegeți un parc sportiv de sex feminin, luați în considerare caracteristicile figurii dvs.
Citește mai mult  Coaturi scurte cu capota

Parcuri sportive la modă

Astăzi, jachetele sunt relevante pentru genunchi sau puțin mai sus. Stilul foarte popular „Militari”. Coaseți astfel de veste de materiale grosiere, ceea ce le face și mai practice.

Parcurile în stil militar au culori neutre (verde, maro, gri) și se potrivesc în fiecare zi – murdărie și umezeală nu sunt teribile. De asemenea, sunt populare parcuri populare de culoare neagră, albastru, roșu, portocaliu și alte culori.

Ce haine trebuie să combine o jachetă?

Cel mai bun parc sportiv de a purta cu pantaloni de sport.

În funcție de sezon, jacheta poate fi combinată cu haine diferite – de exemplu, blugi, pantaloni calzi strâmt, pulovere, rochii. Pantofii de sport și cizmele de soldați sunt perfecte pentru parc, jacheta originală se uită în combinație cu cizme și cizme frumoase de gleznă. Dacă cumpărați o pălărie și mănuși într-un stil sportiv, precum și un rucsac sau un sac de sport – acest lucru vă va completa imaginea elegantă.

Nu uitați să acordați atenție combinației de culori și texturi de țesături atunci când alegeți haine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: