Pompa de acoperire

Pompa de acoperire

Cea mai mare marcă rusă, producând îmbrăcăminte pentru femei, Pompa are o mulțime de consumatori cu cea mai înaltă calitate și utilizarea tehnologiilor avansate. Pompa feminin strat este un set de conveniență, standarde de modă modernă și practică.

Fiți familiarizați mai aproape de acest brand unic.

Despre marca Pompa

Această companie se remarcă dintr-o serie de concurenți o abordare specială a dezvoltării îmbrăcămintei femeilor. Pompa oferă clienților săi posibilitatea de a alege modele unice de design de îmbrăcăminte, în care ideile originale de design sunt incluse.

Tesaturile numai producătorii europeni dovediți și cei mai importanți sunt utilizați ca materie primă pentru bunurile de marcă. Pompa are propria sa producție de trei fabrici, toate atelierele sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie și vor exista cusături deosebit de calificate acolo.

Fashioșamiana Rusă este convenabilă pentru a cumpăra îmbrăcăminte Pompa din întreaga țară, deoarece marca are o rețea federală de 80 de magazine de vânzare cu amănuntul în 40 de regiuni. Designul Pompa are o cameră plăcută, o cameră de montare este echipată confortabil, iar consultanții companiei sunt selectați foarte strict: trebuie să fie perfect navigabili în toate tendințele actuale de modă. O astfel de combinație oferă un serviciu de înaltă clasă care vizează crearea unui dulap unic și modern al unei femei moderne.

Îmbrăcăminte pentru femei Pompa a fost de 25 de ani pe piață. Sub acest nume sunt produse ambele grupe ușoare și superioare de îmbrăcăminte. Potrivit liderilor de brand, mândria lor specială este straturile cu tehnologii. Mark produce într-adevăr haine superioare, în dezvoltarea de care este implicată tehnologie înaltă. Vom vorbi despre asta mai detaliat atunci când luăm în considerare îndeaproape gama de modele de pompa.

Producția de brand nu este numai de înaltă tehnologie, ci și foarte operațională. Anual Pompa produce o colecție separată pentru fiecare dintre cele patru sezoane. Și datorită propriului său producție, angajații companiei reușesc să efectueze un control strict al calității în fiecare etapă a îmbrăcămintei. Acest lucru asigură că fiecare model va fi convenabil, practic și la modă.

Acesta este motivul pentru care Pompa are o recunoaștere pe scară largă a consumatorilor, în plus, marca a fost marcată de un premiu profesional în industria modei a Premiilor Profashion ca „cel mai bun producător rus din 2015”.

Modele

Brandul Pompa se distinge nu numai de frumusețe și comoditate, ci și de idei avansate sau chiar inovatoare. Ele se reflectă în gama de modele bogate a mărcii.

Citește mai mult  Gri gri

Membrană

Foarte relevant astăzi, soiuri de strat – cu o membrană. Pompa poate declara cu mândrie că astăzi compania este singura companie din Rusia care produce membrana PRO RAFT.

Acest material vă permite să faceți îmbrăcăminte uimitoare de femei superioare, care este 100% protejând de vânt și umiditate și, în același timp, este permeabil la vapori, adică corpul are capacitatea de a „respira”. În astfel de haine, femeia este, de asemenea, complet protejată de picături de temperatură ascuțite.

În același timp, straturile de membrane Pompa sunt foarte elegante și elegante. Secretul se află într-o calitate importantă a materialelor cu membrană – nu pierd haina, nu adaugă la IT volumul inutil. Deci, se oprește fără apă, nu suflă, caldă, dar în același timp o haină foarte ușoară.

Încălzit

Un alt punct al companiei este de a dota straturile de demi-sezon și de iarnă (de multe ori sunt fabricate din membrană) elemente de încălzire. Potrivit acestei părți, Pompa rămâne, de asemenea, singurul producător din Rusia care oferă astfel de straturi. Această linie specială este numită I-Coat. Elementul de încălzire este încorporat în strat astfel încât să apară doar un singur buton pentru a permite încălzirea personală.

Această încălzire miraculoasă este situată în partea din spate a stratului, dimensiunea sa este de 20 x 10 cm. O astfel de rată este recunoscută complet în siguranță, este moale, realizată din material ecologic. Înainte de a trece pe străzi geroase, elementul de încălzire trebuie să fie încărcat de la 220 de volți, cu o unitate de alimentare cu energie, care este inclusă în stratul.

Transformator

Această tendință nu a fost încă depășită, probabil, din cauza caracterul practic. femeie modernă în fiecare zi are nevoie de viață nu numai dispozitive multifuncționale, dar, de asemenea, haine similare. Deci, într-un singur subiect poate fi combinat cu un strat de lână naturală cu o vestă, un sacou sau o jacheta jos din materiale impermeabile. Un astfel de strat „Doi în unu“ va ajuta să-și diversifice încruntată toamna sau gemând de primăvară.

Dacă am vorbit deja despre aruncat în aer țesuturi de apă montate și nu, am vorbit deja mai sus, apoi lâna utilizată în îmbrăcăminte POMPA este în valoare de a spune separat. Toate țesăturile din lână, care sunt folosite pentru coaserea această îmbrăcăminte exterioară, în mod excepțional naturale.

Succesul special astăzi sunt modele din lâna lui Alpaca – un animal de companie din Anuri peruvieni. Această lână are toate proprietățile oilor, dar mult mai puțin cântărește, ceea ce îl face mai valoros.

Lungime

Pompa oferă o selecție largă de strat de diferite lungimi. Ele pot fi împărțite în patru categorii.

  • Lungimea chiar sub fese. Astfel de modele sunt mai degrabă ca o jachetă, dar elementele de finisare și finisare nu le dau ocazia de a fi numite diferit, mai degrabă decât haina sau semi-coh. Aceste modele sunt bune în timpul toamnei timpurii sau în primăvara târzie – când frigul sa retras deja aproape sau nu a avut timp să vină. O soluție excelentă în condițiile meteorologice schimbătoare va fi un model de o asemenea lungime cu glugă – el va salva de la vântul brusc în creștere și ajută la menținerea coafurii.
Citește mai mult  Coat pentru fete adolescente pentru toamna

  • Înainte de mijlocul șoldurilor. Lungime foarte relevantă, în special în modelele Smart Casual Style. O astfel de lungime a blanii permite unei femei să fie protejate în mod fiabil de vânt și frig, dar rămâne suficient pentru a rămâne destul de mobil, pentru că un strat mai este deja o limită puțin pentru ea „zboară“ de mers. Această lungime este de asemenea bun, deoarece este potrivit pentru orice varsta si stil.

  • Înainte de genunchi. Pentru o astfel de lungime a, o varietate de variante de stiluri sunt posibile – tăiate drept, siluetă montate, „Hourglass“, un trapez, cocon. Această lungime este o solutie excelenta pentru femeile cu picioare pline, o astfel de acoperire strat va ajuta la defectele figura.

  • Înainte de mijlocul caviarului. Lungimea acum foarte elegant și relevante pentru îmbrăcăminte de semisezon. Cel mai luminos și mai eficient într-o astfel de opțiune o va uita la un strat de reducere directă sau gratuit, modele cu un miros. Hood pe o lungime strat la mijlocul de caviar va da la imaginea mister.

Colecții noi

În fiecare an, aproximativ 300 de noi modele de straturi unice realizate din materiale de lână de înaltă calitate, care utilizează tehnologii avansate apar în grupul superior al acestei mărci elegante de sex feminin. Brand suportă trei linii permanente ale îmbrăcămintei exterioare: VLR – o serie premium, modele standard clasice pur și simplu sub numele Pompa și o linie separată în stil casual – ICOAT, denumită și linia de strat de oraș.

Seria VLR lansează modele limitate de acoperire. Ele diferă într-o combinație pricepută de rigoare și sofisticare. Finalizarea de blană neobișnuită sau, dimpotrivă, absența oricăror detalii decorative face ca aceste straturi să fie cu adevărat interesante.

Citește mai mult  desene jacheta denim

Noutăți ale liniei principale – Pompa – Direcționarea acestui sezon pentru a crea o varietate de imagini. Gama de modele include atât Classic, cât și Romantic și Coats redirecționate. Un soi larg este obiectivul principal – pentru a satisface setea pentru clienți se schimbă în mod constant.

Cea mai bună linie ISCOAT satisface cererile tinere de femei. Coaturile de stil casual confortabile și practice sunt perfecte pentru fetele moderne care conduc un stil de viață activ.

Soluții de culoare

În planul gamei de culori, Pompa este foarte conservatoare. Coaturile de munte ale mărcii sunt reprezentate în negru, alb, mai multe nuanțe de gri, bej, precum și în culori de burgundă, maro și smântână.

Un tipărit animalist se bucură de o atenție deosebită a mai multor sezoane la rând. În stratul de brand, se aplică foarte neobișnuit, fără a folosi culori strălucitoare, fără a păstra, totuși, această idee originală este de a transfera culoarea animalului. O altă imprimare populară specifică stratului de pompare poate fi numită o cușcă.

Recenzii

Marea majoritate a clienților sunt încântați de produsele Pompa și recenziile care pot fi găsite în rețea, care sunt confirmate. Femeile sărbătoresc haine de înaltă calitate ale acestui brand, în special, lauda hainei pentru caracteristicile lor de înaltă performanță.

Multe surprize o combinație neobișnuită, cum ar fi haina de calitate ridicată la căldură, care este lumină ca un puf. În mintea consumatorilor, faptul că lucrurile calde nu numai că ar fi trebuit să treacă, ci sunt obligați să fie lumină.

În acest sens, Pompa astăzi rămâne unul dintre puțini care aderă la tehnologii avansate capabile să ofere.

Multe recenzii sunt pline de bucurie despre naturalitatea produselor utilizate în fabricarea țesăturilor de îmbrăcăminte Pompa. Femei ca aceste lucruri la atingere, și se simt confortabil în ele. Calitatea subclasa este, de asemenea, notat – cusăturile sunt perfecte, nu există nici defecte, buzunarele nu se grăbesc, chiar și după acoperirea pe termen lung șosete. În același timp, endometrul se efectuează întotdeauna de foarte frumos și, de asemenea, plăcut la atingere de materiale. Acesta este adesea scris că stratul POMPA este perfect ședinței, du-te dimensiune în dimensiune.

Activitatea de consultanti in magazine este, de asemenea, remarcat de recenzii pozitive. Multe fete scrie exact faptul că sfatul competent al unui specialist în magazin POMPA ajutat să facă alegerea potrivită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: