Pooh și sintets: Ce este mai bun și mai cald?

Pooh și sintets: Ce este mai bun și mai cald?

Jacket în jos – confortabil, cald și necesar în garderobă. Se pare că numele însuși implică prezența unui puf în haine. Cu toate acestea, producătorii oferă reduceri și alte materiale alternative ca o încălzire „umplere”. Fiecare dintre ele are avantajele și contra.

Pooh se încălzește chiar și astronauții

Powerpowers, poate, cele mai frecvente și cele mai iubite jachete din Rusia. Popularitate specială pe care au primit-o în anii nouăzeci. În îmbrăcămintea verde și monotonă verde și liliac de calitate dubioasă a fost îmbrăcată aproape o treime din ruși. Astăzi, jachetele în jos ale unui astfel de stil și calitate nu se vor mai întâlni. Acum, în plus față de efectuarea funcției de haine calde, ele corespund tendințelor de modă, combină eficacitatea și comoditatea.

Pooh pentru coaserea hainelor calde, popoarele latitudinilor nordice au început să folosească. Și primul ghicit a fost folosit de puf pentru coaserea hainelor calde – norvegieni. Înapoi în secolul al XV-lea, pantalonii și jachetele au salvat perfect locuitorii din primerul rece de la vântul penetrant și jubiliți înghețul. Căldura păsărilor nordice Gaga este considerată cea mai caldă. Nu e de mirare că este folosit în fabricarea spațiilor spațiale pentru astronauți.

În ciuda invențiilor materialelor noi, alternative, puful își păstrează încă pozițiile și rămâne cel mai popular material folosit pentru producerea de îmbrăcăminte caldă.

Pownpowers cu Gagachy Pooh sunt considerate cele mai bune. Dezavantajul lor esențial este un preț ridicat. O alternativă bună poate fi un umplutură de la rață sau de gâscă. Frecvent, producătorii sunt adăugați în poo poo. Un astfel de raport este de obicei de 70 și 30%. Cu cât mai puțin procentul de stilou, jacheta este mai caldă și mai ușoară. Prin urmare, atunci când cumpărați, merită să se acorde o atenție deosebită. Pe etichetă despre prezența unui stilou în produs spune prefixul de pene la cuvântul în jos. Va fi potrivit să avertizați aici: cumpărați un sacou jos, inspectați cu atenție. De la cusături nu ar trebui să stea în jos puf, nici o pene. În caz contrar, acest produs este slab de calitate – lung nu va dura.

Încercați să iertați bine maneta sau un fragment în partea de jos a jachetei în jos. Dacă există o mulțime de pene în izolație, le veți face să se simtă imediat. Un astfel de sacou jos nu trebuie luat: într-o zi aceste pene vor izbucni.

Dacă iarna este aspră, cumpărați o jachetă cu un marcaj de 3 CLO. Va fi confortabil chiar și în înghețuri de patruzeci de grade. 1 Marcare CLO – Pentru iarna moale, dacă înghețurile nu depășesc -15 grade.

Cele mai multe avantaje ale umpluturii de la puf este că jacheta „respiră”. În ea nu va transpira în magazin sau metrou.

Merită să vă acordați atenție semnului de alimentare pe eticheta sacoului. Înseamnă indicatorul elasticității jachetei, t. E. capacitatea sa de a lua forma originală după compresie. La jachete bune, acest indicator începe cu 500 de unități. Și branduri bine cunoscute ajungând la 900.

Tehnologiile moderne vă permit să produceți veste de înaltă calitate cu umplutură cu pene de puf. Cu grijă adecvată, astfel de haine pot dura cincisprezece – douăzeci de ani. Pentru spălarea jachetei, contactați mai bine curățarea chimică. Dacă vă decideți să vă spălați – știți că aceasta nu este o sarcină atât de simplă, deoarece pare la prima vedere. Produsele de spălare și uscare cu puful necesită o abordare specială. Prin urmare, înainte de a lua pentru spălare, citiți sfaturile de pe Internet.

Jachetele de înaltă calitate din diferite stiluri diferite vin în principal din partea noastră din China și Canada. Dacă nu vă limitați la instrumente și sunteți importantă pentru stil și aspect la modă, atunci ar trebui să căutați modele care sunt produse în Finlanda, Suedia sau Franța.

Sintepon – frate mai mic Fluff

Este dificil să găsești o persoană care nu ar avea niciodată în hainele dulapului cu un umplutură sintetică. Inventate în anii ’70 din secolul trecut, acest material sintetic astăzi concurează în mod adecvat cu pompa.

Produsele de cyntheter sunt bine conservate calde și ușor șterse. Și dacă calitățile termoizolante din jacheta de puf afectează raportul dintre pix și puf, jacheta în jos pe SinyTENDER este cea mai groasă, mai caldă. Producătorii pot adapta una, două și chiar trei straturi de sintet. Temperatura produsului este determinată de densitatea izolației sintetice: izolarea unei densități de 100 g / kV. M. Recomandat pentru temperaturi reci în +5 grade + de la -5 grade va fi confortabil într-o haină cu izolație sintetică cu o densitate de 150 g / kV. M. (Astfel de haine sunt destul de potrivite pentru toamna târzie) + dar cu debutul înghețului de până la -20 grade, versiunea optimă este o jachetă cu o densitate de sintet de 250 g / kv. M.

Dacă înghețul este greu, chiar și o jachetă cu trei straturi nu va oferi o plimbare confortabilă și vă veți simți rece. Este de merită acordarea atenției că cele mai multe straturi ale sintezei în jachetă, mai greoaie și incomode pentru mișcări. Amintiți-vă cât de puțini copii în costum sintetic sintetic arată ciudat și fără apărare.

În nici un caz nu se spală sinteza lipită. Pentru îngrijire, este potrivit doar cu curățarea uscată.

Sintepon – material artificial. Se compune din fibre de poliester. Fibrele unul cu celălalt sunt fixate în două moduri: fie prin lipire, fie prin expunere termică. Procesarea Singry pe lipici este ușor deformată, se usucă. El este impermeabil. În plus, nu este considerat ecologic din punct de vedere ecologic datorită prezenței lipiciului.

Sinteza termică este preferabilă, „respira” și este considerată ecologică.

Jachetele cu umplutură sintetică sunt convenabile, durabile și nepretentioase în îngrijire. Cu toate acestea, ele sunt mai potrivite pentru Winters Offseason sau Soft. Pentru iarna aspră sunt necorespunzătoare.

Ce este în Synipeukh?

Ne-am apropiat fără probleme a unui alt material care este folosit pentru a izola jachetele de iarnă. Dacă ne argumentăm logic, apoi judecând printr-un cuvânt neobișnuit cu două capete, poate părea că acest material care constă dintr-un detensionar sintetic și puf – o combinație de două materiale clasice într-o singură izolație. Cu toate acestea, numele corect al izolației artificiale moderne este un puf sintetic. Pooh, dar artificial, pe caracteristicile termice este foarte asemănător cu prezentul.

Pooh pe etichetele jachetelor în jos este indicat de cuvântul în jos. Additiv de pene înseamnă adăugarea unui stilou în puf. Cuvântul Intelligentdown indică faptul că izolația combină puful și umplutura sintetică. Bumbacul sau poliester avertizează că Wata, batting sau sintetonă folosită pentru izolare.

Syntheluch constă dintr-o cantitate mare de fibre de poliester. La fel ca pufurile naturale, există cavități în fibre. Acest aer în microcanneluri ajută la menținerea căldurii. Materialul este ecologic, fără impurități dăunătoare. În plus, datorită utilizării siliconului în timpul producției sale, este elastică și foarte elastică. Emulsie siliconică din fibră de silicon în spirală. Când este apăsat, crăparea este ușor de preluat de vizualizarea inițială.

Îmbrăcăminte cu folosirea izolației de sintethepovie caldă, ușoară, luxuriantă și aer. Un avantaj distinctiv față de un adevărat pooh – de la spălare și de la șosete pe termen lung Sintetputs nu este laminat cu Jay dens.

Sinteza, precum și pene de poo, este ușor să „respirați” și să depășească excelent aerul, păstrând în același timp căldură în același timp. Din jacheta de sintethepuch nu urcă niciodată pene, apa curge „ca o gâscă” de la ea, se usucă repede.

Pentru spălare, puteți utiliza serviciile de curățare chimică, dar jacheta sintepuch jos este complet simplă și acasă. Este foarte confortabil în șosete.

Toate opțiunile sunt bune

Dacă vorbim de subiect în ansamblu, atunci toate materialele de umplutură enumerate sunt bune. Cum de a da preferință, depinde de setul de circumstanțe pe care fiecare persoană are diferite.

Synthupuha în jos jacheta diferă de la doar scămoșată. Diferența este că este cald, elastică și lumină, prietenos cu mediul. Prin urmare, aceasta este cea mai bună opțiune pentru alergii. Avantajele sunt umpluturi synthetone că astfel de jachete arata foarte elegant, în plus, ele sunt foarte plămâni, este ușor să le spălați și uscați. Ele sunt calde și confortabile în offseason, precum și cu îngheț de iarnă lumină. Ei bine, pentru cei care prefera tot ce este natural, desigur, cea mai bună opțiune – un sacou cu umplutură-puf pufos.

În mod ideal, este mai bine să aibă trei jachete: pentru extrasezon, iarna moale și ger aspru. În cazul în care capacitatea lor de izolare va consta din diferite materiale – sunteți pe experiențele personale, asigurați-vă că unul care este încă de preferat pentru tine.

Pe caracteristicile de materiale de umplutură pentru jachete de iarnă, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: