Salopete pentru nou-născuți

Salopete pentru nou-născuți

Fără îndoială, fiecare fată, devenind o mamă, primul lucru vă îngrijorează siguranța copilului său, așa că în timpul iernii este deosebit de important să păstrați copilul în cald.

Copiii nu au fost niciodată o problemă, dar în vremurile anterioare nu a existat o astfel de gamă largă de haine pentru copii, așa cum este acum. Prin urmare, a fost adesea necesar să se utilizeze licențiat.

În perioada preistorică, așa-numitul „Caveman”, piei de animale folosite pentru a-și proteja copilul. Un pic mai târziu, în Rusia și în vremurile sovietice, când aproape toate lucrurile erau un deficit, copiii kutali în eșarfe de lână – șaluri, precum și pături de bumbac.

Dar toate aceste metode nu au fost întotdeauna convenabile și practice, deoarece datorită multi-stratnedității, plicul cu copilul sa transformat în ceva greoaie, incomod pentru transfer și lung deținere la îndemână.

Prin urmare, stabilirea scopului de a asigura confortul mamei și confortului unui copil, designerii au creat un număr de salopete pentru copii, ușor de utilizat. Este demn de remarcat faptul că produsul sa dovedit atât de convenabil încât gama de modele a fost completată nu numai opțiunile de toamnă sau de iarnă, ci și jumpsuit de vară ușoară.

Luați în considerare un citiți mai mult istoria creării acestui produs, avantajele și caracteristicile acestuia, precum și o varietate de gama de modele și paletă de culori.

Avantaje

Salopete, ca parte a dulapului copiilor, și-au început existența în secolul al XVIII-lea, dar au fost disponibile numai la segmentele bogate ale populației și mai multe proprietăți mai mici trebuiau să fie mulțumite cu mijloace prudente.

Și numai în secolul al XX-lea, acest produs a devenit disponibil oricui „portofel”, facilitând viața multor mame și a oferi libertatea copiilor lor.

Salopetele sunt hainele care combină partea superioară și inferioară a vârfului și partea inferioară, care are avantajele sale – poate fi luată numai de un singur produs, nu prin achiziționarea de jachete și pantaloni separați și nu chinuiți copilul cu plicuri și pături groase.

Avantajul produsului este, de asemenea, în faptul că modelul salopete – transformatorul poate fi utilizat atât ca fiind direct produsele din partea de jos în formă de pantaloni cât și ca un pachet de jumpsuit.

Terry, velur, tricotate și alte modele din țesături subțiri sunt potrivite perfect pentru uz casnic sau un element izolator suplimentar, care nu este, de asemenea, imposibil de atribuit avantajelor salopete.

Vizualizări și modele

Varietatea modelelor și a soiurilor de salopete pentru copii într-adevăr uimitoare, ca un astfel de produs mic, destinat copilului, pare să fie limitat la o pereche de opțiuni.

Foarte convenabil și practic Jumpsuit pentru descărcare de la spital. Produsul este un tip de plic cu o parte inferioară solidă și obiecte convenționale în partea superioară, sub formă de capotă și mâneci.

Așa-zisul, Slip-salopete, reprezintă o variantă a pijamelor pentru copii – salopete din țesături moi de bumbac, plăcute pentru corpul copilului. Tocurile închise și mânecă lungă nu vor permite copilului să înghețe noaptea.

Citește mai mult  Pelerina Burberry

Pelicule pentru copii pot fi, de asemenea, Trupe, două, Având câteva elemente funcționale suplimentare. Jumpsuit – Bag este un analog al unui plic tradițional, diferența constă doar din prezența mânecilor.

Semi-salopete este un pantalon pe curele largi, fără mâneci. Un astfel de produs implică prezența unei jachete calde.

Gama de modele este plină salopete răcoroase, de exemplu, cu urechi animale, cum ar fi panda, pisoi, iepure sau urs. Printre produsele decorative răcoroase există Salopete de Anul Nou cu imprimarea festivă tematică și culoarea corespunzătoare.

Sezon

Selectați salopetele necesare în conformitate cu timpul anului și condițiile meteorologice. De exemplu, Salopete demi-sezon pot fi achiziționate pentru perioada de primăvară și de toamnă. Produsul nu este potrivit pentru iarnă, dar are o căptușeală izolantă destul de potrivită pentru groovyness inerente în aceste vremuri a anului.

Salopete de vară Fabricat din țesătură ușoară – bumbac, tricotaje, in. Produsele pentru vreme caldă trebuie să fie cât mai confortabil și „respirabil”, astfel încât preferința este dată țesuturilor naturale cu un conținut minim de fibre sintetice.

Salopete de iarnă pot fi echipate cu izolație necondiționată sau instalată, ca și cum ar fi „încorporată”. Izolarea dezgustătoare, cel mai adesea făcută din piele de oaie. Pentru fabricarea altor opțiuni, utilizați sintets sau o umplutură de puf.

Material

Datorită faptului că salopetele nu sunt numai de iarnă, numărul de materiale pentru fabricarea lor este, de asemenea, nelimitat decât latitudinea domeniului de model. Luați în considerare cele mai populare țesături care sunt folosite în coaserea salopetelor pentru copii.

Salopete pentru nou-născuții din fleece, adesea folosesc ca un element suplimentar sub hainele superioare. Acest lucru se datorează faptului că materialul de fleece este incredibil de cald și adesea aplicat de către persoanele adulte pentru sporturile de iarnă.

Jumpsuit, care sunt, de asemenea, un element izolator destul de bun, sunt foarte des făcute din fire de lână, prin tricotat. Acesta poate fi atât manual, cât și tricotat de mașină, care determină apariția produsului ca întreg și funcționalitatea acestuia, deoarece tricotarea mașinii este mai densă.

Salopetele de salopete sunt foarte calde și moi la atingere, astfel încât acestea vor fi plăcute pentru corpul copiilor și binele îmbrăcămintei de acasă în timpul răcoros al anului.

Un astfel de model poate fi echipat cu o capotă cu urechi, care, în combinație cu culorile animalelor, face un produs similar unui costum de animale.

Modelele cu urechi pot fi, de asemenea, reprezentate în realizarea țesutului de pluș, care este foarte asemănătoare cu moale și structura foarte asemănătoare cu Velor, prin urmare, caracteristicile funcționale și o gamă de modele de astfel de produse sunt foarte asemănătoare.

Unele branduri sunt salopete de lână făcute de Felting sau de tricotat de la Angora Fire în intervalele lor de model. Produsele sunt obținute foarte calde și pufoase, ceea ce le face potrivite chiar și pentru cei mai puternici înghețuri, în combinație cu hainele superioare, desigur.

Citește mai mult  Joutsen în jos Jouts

Terry salturi pentru copii sunt adesea folosite ca haine de baie, deoarece acest material absoarbe perfect umiditatea. Datorită lui Terry Jumpsuit după scăldat, puteți proteja copilul de la frig. În plus, moale Terry Jumpsuit – îmbrăcăminte de casă mare.

Plătele de blană, cel mai adesea, sunt o căptușeală detașabilă a produsului principal și sunt fabricate din piele de oaie. Ca element decorativ, sunt folosite saloane de blană artificială, similar cu piei de animale sălbatice.

Și, desigur, opțiunea cea mai funcțională și cea comună este un salt de material tricotat. Cel mai adesea acestea sunt alunecări de pijamale sau doar sare subțiri cu cusături decorative în aer liber care poartă atât hainele superioare, cât și ca un element independent în sezonul fierbinte.

Culoare

Paleta de culori a produselor pentru copii nu se limitează la o singură gamă de nuanțe, deoarece îmbrăcămintea copiilor ar trebui să fie luminoasă și veselă în aparență.

Pentru nou-născuți dobândesc adesea salopete albe, dacă părinții nu se grăbesc să învețe sexul copilului în avans, un astfel de produs nu va ajuta să ghicească cu o nuanță. Opțiunile ușoare galbene și verzi verzi vor fi, de asemenea, foarte potrivite. Clasic salopete albastru și roz sunt achiziționate în conformitate cu Fest-ul copilului.

Salopete întunecate sunt raritatea, pentru că bebelușii nu au nimic de-a face cu hainele întunecate.

Branduri

Producătorii de îmbrăcăminte pentru copii, care sunt implicați în fabricarea salopetelor pentru copii, inclusiv un set excelent. De aceea, trebuie să abordăm în mod competent alegerea și să explorați piața îmbrăcămintei pentru copii pentru respectarea politicii de calitate și de stabilire a prețurilor.

Pentru o mai mare comoditate, am făcut o masă comparativă pentru dvs., care conține toate informațiile necesare despre producătorii de îmbrăcăminte pentru copii.

Marca

Țara producătorului

Descriere

dezavantaje

Calitatea prețurilor

Pilguni

Polonia

Brandul reprezintă o colecție de salopete – transformatoare, confortul care va fi vizibil în primele zile: Jumpsuit poate fi ușor transformat într-un plic.

Există o haină de blană caldă pentru iarnă.

Incluse există mănuși calde și papucii izolate.

Nu există dezavantaje semnificative.

Prețul variază de la 7.000 la 9.000 de ruble. și îndeplinește pe deplin calitatea.

Wojcik

Polonia

Salopete au un aspect standard, nu sunt transformate într-un produs suplimentar.

El are izolație artificială și naturală.

Sunt incluse, de asemenea, papuci calde și mănuși pe o bandă de cauciuc.

Izolația nu este dezasamblată, adică salopetele sunt potrivite doar pentru un anumit sezon.

Produsul cu blană artificială este foarte inferior în funcțiile de calitate și termică.

Politica de prestări în zona de 5.000 – 9 000 de ruble., În funcție de materialele utilizate.

Finchild

Finlanda

Selecție largă de salopete – Transformatoare.

Salopetele sunt echipate cu o potrivire de piele de oaie autentică.

Mănuși și papucii incluse.

Nu toate produsele au inclus papucii. În unele cazuri, este necesar să le achiziționați suplimentar.

Preț scăzut, în regiunea 2 000 – 5 000 de ruble.

Produsele nu cele mai înalte calitate, dar destul de potrivite.

Lassie

Finlanda

Salopete – Transformatoare pentru nou-născuți cu izolație.

Selecția mea de îmbrăcăminte tocmai pentru nou-născuți.

Mănuși și cizme trebuie să fie achiziționate separat.

Prețul în regiune 4 000 RUB.

Calitatea produsului este destul de bună.

Russland

Rusia

Pat salopete cu o căptușeală de blană dezasamblare, au o funcție de transformator.

Cu un singur deget și papuceii incluse.

Unele modele sunt echipate cu botine atașate care nu sunt nemultumiti

model de rând Destul de slaba.

blana artificiala nu este suficient de cald.

Low cost cu o schimbare – 2 000 freca., reflectat asupra calității în forma de utilizare a materialelor artificiale.

Mothercare

Regatul Unit

O gamă foarte largă de atât cald și salopete ușoare.

Există salopeta – transformatoare, precum și o salopetă independente – plicuri.

Inclus cu un singur deget calde și papuceii.

selecție largă de modele în jos și blană.

deficiențe semnificative nu sunt marcate.

Costul în intervalul de 11.000 de ruble., în funcție de model.

Chicco

Italia

O selecție largă de salopete și plicuri pentru nou-născuți.

Kitul este completat de un deget și botine.

promoții și reduceri frecvente.

Nu toate produsele au o căptușeală de blană, unele sunt echipate cu sintets, ceea ce le face mai puțin calde.

Costă în intervalul de 10.000 de ruble., Summit-ul de calitate.

Citește mai mult  Coats pentru fete adolescente

Cum de a alege?

Întrebarea de a alege un salt pare să fie de top și complet rezonabilă, deoarece nu este nevoie să utilizați cele mai înalte materiale hipoalergene. Adesea cu țesuturi sintetice ieftine la copii pot apărea cu senzații neplăcute, mâncărime sau chiar urticarie.

Prin urmare, atunci când alegeți salopete de copii, merită oprirea, în primul rând, asupra caracterului practic și calitatea produsului – acestea ar trebui să fie la cel mai înalt nivel și să asigure rezistența maximă la uzură.

Este foarte important ca salopetele pentru copilul să ascundă cusături interioare care nu vor freca pielea blândă a nou-născutului și este, de asemenea, necesar să se acorde atenție etichetei care vorbește despre hipoalergenicitatea produsului – în prezența unui astfel de a Jumpsuit poate fi considerat sigur și potrivit pentru utilizare.

Un alt factor important este dimensiunea – produsul nu ar trebui să fie în principiu, ceea ce va crea cu siguranță un sentiment neplăcut într-un copil. Este demn de cumpărare un costum în funcție de dimensiunea copilului sau de câteva dimensiuni mai mult, deoarece copiii câștigă foarte repede în greutate și adaugă creștere – „pe cresc”.

Este mai bine să vă opriți alegerea dvs. pe cel mai practic produs cu o clapetă accesibilă care vă permite să obțineți acces rapid la copil, dacă a apărut o astfel de nevoie – de exemplu, trebuie să modificați urgent scutecul sau, în cazul o răcire ascuțită, pus pe nou-născutul, haine suplimentare calde.

Și, bineînțeles, jumpsuitul trebuie achiziționat și însămânțat în conformitate cu condițiile meteorologice, deoarece corpul fragil al copiilor este nedorit nici supraîncălzire, nici supercooling.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: