Shuba de la Yaka

Shuba de la Yaka

Caracteristici și avantaje

strămoșii noștri îndepărtate care au trăit în condiții de frig dure apreciate toate avantajele de haine de blana. Pielea și blana acestui animal au fost utilizate pe scară largă în fabricarea de haine și materiale pentru izolarea caselor.

Principala trăsătură distinctivă a blanei de yak este o grămadă lungă de lână. Din acest motiv, el este atât de câștigat și neobișnuit, arată în produsele finite.

Dar există o serie de alte motive pentru care puteți face o alegere în favoarea unei straturi de blană din această blană:

 1. Haina de blană de blană de blană protejează perfect împotriva înghețurilor și netezește diferența de temperatură și aerul, fiind material natural.
 2. Din același motiv, o astfel de haină de blană nu se va uda.
 3. Blană moale și ușoară.
 4. O astfel de blană este absolut hipoalergenică și potrivită pentru femei, cu manifestări de orice fel de reacții alergice, inclusiv produse de blană.
 5. Yak Mech este un material rezistent la uzură, deoarece aparține unui animal mare.
 6. Se crede că mehul de yak are proprietăți de vindecare, iar produsele de la acesta sunt arătate șosetei pentru persoanele care suferă de dureri de cap și de cap.
 7. Mâna lungă de haine de blană oferă imaginea de extravaganță și spațiu pentru designerii fanteziei.
 8. Toate produsele fabricate din blană Yak nu impenează și întinde bine.

Astăzi, în magazine puteți găsi o mare varietate de haine de blană de la Yak Exotic Fur. Modelul scurt de haine de blană perfectă pentru seara de-a lungul. Iar modelul cu lipsa de mâneci a devenit o tendință din acest sezon și subliniază în mod avantajos cifrele fetelor subțire.

Citește mai mult  Samange Coat

În ceea ce privește colorarea, culorile naturale sunt deosebit de populare, de exemplu, nuanțe de gri și maro. Pentru ocazii speciale, stilistii recomandă alegerea unui strat de culoare albă. Și pentru șosetele de zi cu zi – Practic Negru Classic.

Dar mai ales la modă și supraveghetor Orice femeie se va uita în haina de blană. Această opțiune va fi universală atât în ​​imaginile de zi cu zi, cât și în festive.

Cum de a alege?

Blana de blană este un lucru care nu este achiziționat pentru un sezon și, prin urmare, trebuie să se potrivească cu cele trei cerințe principale:

 1. Blana de blană ar trebui să fie de bună calitate.
 2. Oferiți confort și confort.
 3. Și, desigur, să fie relevante și să meci moda.

Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați o haină de blană în magazine dovedite și marcate, numai în acest caz va fi o calitate cu o garanție.

Un alt avantaj al achizițiilor în magazinele corporative și boutiques va fi consultarea vânzătorilor cu experiență. Dacă se dorește, ei vor putea să arate cum cei care sunt încrucișați piei, sub rezerva tehnologiilor atunci când suntem aruncați.

Sunt cusăturile care pot spune despre haine de calitate scăzută. Producătorii fără scrupule de coasere a cusăturilor, astfel încât era imposibil să le verificați. Dar pielea cusute de calitate slabă conduc la o întindere de haine de blană.

Acordați atenție culorii. Desigur, este mai bine să alegeți produsul, culoarea căreia este cea mai naturală, atunci probabilitatea ca stratul de blană să fie vopsit, foarte mic. Culorile luminoase ale produselor cu colorare cu calitatea redusă vor putea să-și pună rapid poloneză.

Citește mai mult  Mantie

Pe stratul de blană trebuie să fie o etichetă cu informații de îngrijire și de operare. Ținând cont, haina de blană este capabilă să asculte foarte mult timp.

Ce sa porti?

 • Dacă în combinație cu un strat de blană pe care l-ați pus pe rochie, atunci lungimea sa nu trebuie să depășească lungimea straturilor de blănuri.
 • Modelele scurte ale straturilor de blănuri Yak sunt pantaloni perfect potriviți, de exemplu, 7/8 sau fitinguri foarte îngustate.
 • Potrivit multor stilisti, pantofii în combinație cu stratul de blană trebuie să fie nerezolvate și pe toc. Dar în cazul unei haine de blană, alte modele sunt potrivite pentru mine, de exemplu, pe o platformă mică.
 • Silueta trebuie să fie armonioasă și, de preferință, să nu aibă accesorii și elemente de îmbrăcăminte care vor fi eliminate din stilul general.
 • Pentru selectarea corectă a accesoriilor, urmați pungile scumpe din tandem cu blană naturală. În cazul unei straturi de blană de la Yak, sacul poate fi, de asemenea, extravagant.
 • Capul trebuie să păstreze echilibrul raportului volumului straturilor de blănuri și dimensiunea capului.
 • Decorațiile trebuie să fie cantități miniaturate și minime.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: