Shugs Fleece Golden

Shugs Fleece Golden

Despre producator

În 1992, producția în masă a produselor de blană a mărcii comerciale FTV, poate una dintre cele mai populare în acel moment. Dar puțini oameni au știut că produsele acestui brand au fost produse de fabrica de aur Fleece, care a rămas la umbra până în 1996, dar mai târziu, încă, a început să producă haine de blană și fraieri sub numele lor.

În perioada 2000-2002, fabrica a început să se dezvolte activ, iar la jumătatea anului 2002 și-a extins producția, a deschis noi ateliere și a oferit clienților o gamă largă de bunuri din tot felul de blană. În 2009, fabrica „Golden Fleece”, ca o ramură separată a dezvoltării, a început să producă îmbrăcăminte de lucru de marcă pentru angajații diferitelor sfere, de exemplu, angajații Ministerului Situațiilor de Urgență, lucrătorilor de aviație, precum și jachetelor pentru alte publicstructuri de stat : FSO, Ministerul Afacerilor Interne, FSB.

Caracteristică shub

Printre caracteristicile straturilor de blănuri ale acestui producător ar trebui să se menționeze principala calitate a blănurilor, care se găsește în timpul nostru, nu la fel de des cum ar părea. Faptul este că multe companii nedrepte produc falsuri, le emite pentru originale scumpe. Fabrica „Golden Fleece” are o politică complet diferită de a lucra cu clienții și oferă numai produse din blană naturală de înaltă calitate.

Cu atitudine atentă și îngrijire adecvată, vilrown nu va fi sau nu rapid, ratează și ștampilele nu apar.

Printre caracteristicile, o gamă largă de o gamă largă de fiecare doamnă excelentă, de orice vârstă și fizică, alegeți o haină de blană adecvată. O gamă largă de straturi de dimensiuni mari, precum și modele de diferite lungimi și tăieturi nu vor lăsa pe nimeni indiferent față de niciun client.

Modele

Dintre modelele de straturi de blănuri ale acestui producător, există o doamnă care se mișcă în mod constant cu mașina, în timp ce conducea. SHUBA-Jachetă, având două variante de lungime – la nivelul taliei sau a șoldurilor ușor acoperite, este potrivit pentru a conduce mașina, deoarece nu strălucește mișcarea picioarelor și nu interferează cu încălzitoarele lungi rapid de comutare pedale.

Modelul clasic, lungimea până la mijlocul șoldurilor sau genunchiului, este cunoscut tuturor și iubesc cele mai multe femei în vârstă. Stilul înclinat vă permite să ascundeți defectele figurii, dacă este necesar, și să creați vizual un volum.

Fashionata mai tânără preferă Frenc, lungimea căreia coincide cu blana clasică coincid, iar diferența principală se află în Beon direct și cu coaserea transversală a clapei de blană. Arata o astfel de haina de blana doar luxos.

Shuba-Bell devine o alegere, în principal adulți și femei în vârstă. Curra acestui model este caracterizată de un fund și o lungime arcuită, de regulă, la genunchi sau de mai jos.

Printre modelele acestui producător există astfel de haine de blană ca un manto, un strat de blană cu un manșon „BAT”, precum și un model trapezoid, denumit „cleopatra”.

Blană

Printre blană, care merge pe fabricarea unei haine de blană „Golden Fleece” există multe, dar doar trei tipuri au o prevalență mai mare:

  • Nurcă. Textura catifelată a Villus-ului de lungime mijlocie, face produsul strălucitor și moale la atingere. Blana este destul de rezistentă la uzură și practică, rezistentă la poluare severă și este bine raportată, dacă este necesar. În plus, nurca este perfect apărată chiar și în cele mai severe înghețuri.

  • Astrang. Numele, faimosul nu toată lumea, pare a fi ceva nou și neobișnuit, dar de fapt o haină de blană de la Astragan – ceva cunoscut de la copilărie. Astraganul se numește efectul obținut prin prelucrarea specială a pielii de oaie cu bucle și un substrat dens pufos.

  • Muton. Blana, de fapt, este o oaie de blană, dar se dovedește cu un mod special. Muton de blănuri sunt bune pentru a proteja împotriva vremii puternice la rece, dar au o grămadă de duritate, care atunci când procesările dobândește o structură mai moale și devine mai plăcută la atingere.

Preț

Pantofii de blană ai acestui producător au costuri diferite, în primul rând, de la blănurile mecanizate.

  • Coat de lapte – de la 60.000 la 150.000 de ruble.
  • Astragan Fur de blană – de la 30.000 la 70.000 de ruble.
  • Coat de blană muton – de la 30.000 la 52.000 de ruble.

Recenzii

Potrivit recenziilor, straturile de blană ale acestui producător au o valoare medie, dar de înaltă calitate, datorită cărora sunt o mare popularitate. După analizarea recenziilor consumatorilor, devine clar că femeile mai mature preferă hainele de blană de la Astragan, care le servesc de mulți ani, protejând de frig și orice vreme în cazul.

Fetele își dau preferința la „turmele” elegante de lungime medie. Și tinerii băieți mai în vârstă își opresc alegerea pe straturi solide de nurcă sau cusute din diferite piese în orice alt mod. Astfel de modele arată mai elegant și mai solid.

Muton blană de blănuri dobândește femei care doresc să salveze puțin. Arată ca un produs, desigur, nu atât de lux, cum ar fi nurca, dar nu este inferior pentru calitățile funcționale. Mouton este bun cu înghețuri severe, protejând mai bine straturile de nurcă.

În general, însumarea, putem spune că fabrica „Golden Fleece” este cunoscută ca un producător de straturi de înaltă calitate și de modă. Cumpărătorii sunt mulțumiți, iar produsele le servesc de mulți ani.
Urmăriți videoclipul de pe subiect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: