Simulatoare compacte: soiuri și reguli de alegere

Simulatoare compacte: soiuri și reguli de alegere

Pierderea sănătății și a formei fizice este ușoară, dar pentru a le întoarce înapoi, nu este ușor, uneori este imposibil deloc. Situația ecologică proastă, stresul constant și stilul de viață sedentar se simt simțit sub formă de probleme cu coloana vertebrală, patologiile inimii și excesul de greutate. Pentru a evita astfel de consecințe, este necesar să se angajeze în mod regulat în simulatoare. Cu toate acestea, nu există adesea timp să vizitați cluburi sportive și să vă permiteți să vă stabiliți case. Este posibil ca echipamentul masiv să nu fie departe de.

Cum de a alege?

Dacă o persoană a acceptat o decizie fermă de a conduce un stil de viață sănătos și de a juca sport, atunci nu ar trebui să mergeți la magazin și să cumpărați primele echipamente sportive. Înainte de a cumpăra un simulator familial, ar trebui să vă gândiți la numeroasele nuanțe și să explorați principalele caracteristici ale modelelor propuse – Numai în acest caz puteți alege modelul optim.

În primul rând, este important să vă determinați așteptările și să răspundeți la întrebarea care este necesară realizarea în timpul formării.

Este un lucru atunci când o persoană intră într-o sală de gimnastică echipată și primește o sarcină pe toate grupurile musculare acolo. Dar complet diferit dacă dobândește un model compact pentru casă. Singurul simulator nu va putea să acopere toate grupurile musculare, dar sunt acelea care folosesc un pic mai mult decât numărul lor.

De obicei, bărbații și femeile cumpără un simulator într-unul din cele două cazuri descrise mai jos.

 • Vis pentru a scăpa de excesul de greutate. În acest caz, preferința merită să plătească cardioteni, care nu numai că ajută la scăderea în greutate, dar și cu clase regulate măresc tonul muscular și, de asemenea, să îmbunătățească activitatea sistemului cardiovascular.
 • Planificați masa musculară. În acest caz, o persoană dorește să rămână în fostele dimensiuni, dar astfel încât formele să devină scutire, iar cadrul muscular – un puternic. Soluția optimă aici va fi modelele de putere ale simulatoarelor.

Simulatoare pentru pierderea în greutate

Medicii au dovedit că arderea maximă a grăsimilor în organism apare după ce pulsul este rapid cu 40-60%. Pentru aceasta, activitatea fizică minimă este cea mai potrivită pentru aceasta, dar trebuie să fie maximă pentru durată. Poate fi astfel de clase cum ar fi jogging, sărituri, aerobic și alte tipuri de exerciții care nu sunt obosite imediat. Pentru a crea condițiile necesare casei, puteți utiliza mai multe simulatoare eficiente.

Citește mai mult  Cum și cu ce să poarte poncho?

Stepper

Acesta este un mini-simulator complet care imită creșterea pe trepte și cu cântărirea. Exercitarea este o plimbare monotonă cu capacitatea de a schimba tempo-ul.

Pentru a atinge un efect vizibil, trebuie să faceți cel puțin 3 ori pe săptămână aproximativ o jumătate de oră, iar pentru primele lecții este mai bine să decolați mai mult de 10 minute, crește treptat timpul de antrenament.

Steppers afectează diferite grupuri musculare, dar sarcina maximă cade pe șolduri și picioarele inferioare. Acest simulator lucrează efectiv cu supraponderali, dar mișcările monotone sunt obosite, atât de mulți sportivi novici nu-i plac acest tip de activitate. Cu toate acestea, pentru a nu rata, puteți întotdeauna „plimbare” în timp ce vizionați seria dvs. preferată.

Mini bicicletă carte

Acest design este pedale și flywheel. O persoană poate să-l pună întotdeauna sub masă și să răsucească pedalele, în timp ce își făcea lucrarea în același timp. Sarcina pe care mușchii o primesc ca rezultat a claselor sunt minime, deci trebuie să exersați zilnic cel puțin o jumătate de oră.

Frânghie

Pălăria de sărituri nemeritată este cea mai ușoară și mai ieftină proiectil, care în eficiență poate fi comparată cu un simulator cu drepturi depline. Faptul este că Această „jucărie” dă o sarcină aerobă destul de mare pe toate mușchii picioarelor, spate, fese, presare și mâini.

Modelele moderne sunt echipate suplimentar cu senzori speciali care citesc pulsul, astfel încât în ​​timpul antrenamentelor o persoană își poate urmări bătăile inimii. Cele mai progresive modele au, de asemenea, un cronometru și un contor de calorii, datorită utilizării frânghiei devine mai funcțională. Puteți stoca frânghia oriunde și puteți face peste tot: acasă, în curte, în parc. Cel mai important lucru este să fii dorință.

Simulator cu role

Acest simulator a primit faima chiar și în zilele mamei noastre. În exterior, reprezintă o roată mică, pe ambele părți ale căreia sunt mânere. Pentru a începe antrenamentul, este necesar să se ia „stop ședinței” și, ținând mânerele, rotiți înapoi, apoi înapoi.

Astfel de exerciții au o încărcătură cuprinzătoare pe mâini, mușchii spatelui și a presei abdominale. Pentru un antrenament pe cilindru puteți să ardeți la 300 kcal.

Cerc

Pentru cei care doresc să scape de volume suplimentare, hoopul a fost inventat. Industria sportivă modernă a modificat serios acest lucru, oferind suprafața interioară cu o mare ușurare. Bugorki afectează talia, au un efect de masaj și de drenaj.

Pentru ca rezultatul să se facă așteptați, trebuie să faceți o zi zilnică de cel puțin 30-45 de minute.

Dacă o persoană nu are formare fizică inițială, atunci prima dată de antrenament ar trebui să dureze 5-7 minute cu pauze mici.

Citește mai mult  Long Cloak

Mini batuta

Unii oameni cred că trambulina nu este altceva decât distracția copiilor. De fapt, acesta este, de asemenea, un simulator bun, cu care puteți scăpa cu ușurință de câțiva centimetri suplimentari. Săriturile permit obținerea aceluiași nivel ca și încărcăturile cardionului în care au început să ardă grăsimile. Din acest motiv, combinația de utilă cu plăcută.

Teoretic, minibarurile la domiciliu permit ca proprietarul nostru să fie umplut la 3-4 m, dar condițiile de apartamente urbane nu permit punerea în evidență, iar pentru înălțimea de pierdere în greutate nu este atât de importantă.

Pentru Pentru a arunca kilograme, săriturile ar trebui să fie scăzute, amplitudinea, în mod necesar, cu o schimbare frecventă a picioarelor. În timpul salturilor trebuie să faceți cât mai multe activități posibil: Crucea sau Ridicați picioarele, efectuați Maugh. Numai în acest caz, o persoană va fi capabilă să stoarce aceeași cantitate de cyocalorium timp de o jumătate de oră ca bicicletă de exerciții. Cu toate acestea, este cu 70% mai puțin decât merge cu o cursă de răscumpărare.

Avantajul trambulinei este că nu oferă complicații asupra articulațiilor.

Discuri de sănătate

Acesta este un alt simulator bine cunoscut, care constă dintr-o pereche de discuri, se mișcă liber unul pe celălalt. Modelele moderne sunt, de asemenea, completate cu extensii care nu numai că se rotesc, ci și se sprijină. Prin urmare, În timpul antrenamentului, trebuie să țineți echilibrul, ceea ce face ca simulatorul să fie deosebit de util pentru mușchii, fese și talie abdominale.

Discul de sănătate oferă o povară minimă pe corp, deci Se recomandă utilizarea celor care fac primii pași spre un stil de viață sănătos. Unii oameni par a fi un astfel de simulator „nu funcționează”. Dar acest lucru nu este cazul, deoarece crește pulsul de până la 120 de fotografii și astfel lansează procesele de ardere a grăsimilor.

Este demn de remarcat faptul că nu merită așteptat un miracol din clasele din mini-simulatoare. Ele sunt eficiente, dar numai în combinație cu nutriție, masaj și sesiuni limfatice – numai cu un efect cuprinzător, rezultatul nu va încetini să aștepte.

Simulatoare de putere

Pentru a pierde greutatea la domiciliu, puteți achiziționa multe simulatoare compacte. Dar Cu opțiunile de putere, situația nu este atât de simplă, deoarece aproape toate echipamentele necesare iau o mulțime de spațiu și pur și simplu nu pot fi plasate în apartamente tipice oraș. Simulatoarele disponibile sunt doar baruri și gantere cu greutăți.

Citește mai mult  Coat scurt cu maneci scurte

Brssia

Brssia poate fi atârnat în orice ușă, pentru că nu vor interfera cu gospodăriile să treacă de la o cameră la alta. Formarea oferă un efect vizibil. Ele măresc masa musculară, desigur, nu prea mult, dar proprietarul unui corp de friptură uscată poate fi ușor capabil să.

Merită acordată atenție faptului că, înainte de instruire, ar trebui să fie consultată cu un medic.

Faptul este că, cu multe boli de formare, sunt contraindicate. De exemplu, nu trebuie să trageți până la persoanele cu herniile spinale, scolioza, osteochondroza, precum și cu radiculita.

Dumbbells și giri

Spre deosebire de bara, care are o mulțime de spațiu în timpul depozitării, greutățile și ganterele pot fi stocate într-un loc invizibil. Avantajele unor astfel de simulatoare includ:

 • Universalitatea – vă puteți angaja cu ei în orice condiții (acasă, în țară, în curte, dacă doriți, puteți captura gantere cu dvs. în călătorie și faceți exerciții în natură)+
 • Cu exerciții, sunt activate un număr mare de grupuri musculare+
 • Valoarea democratică.

  Dar fără minusuri, nu a costat aici: Înainte de a continua formarea, este necesar să se studieze tehnica de a efectua exerciții diferite, altfel riscul de a fi rănit.

  Modele de simulatoare compacte, cu care vă puteți menține în formă excelentă, destul de mult. Cu toate acestea, înainte de a continua formarea, acesta ar trebui să fie consultat cu medicul de participare.

  Următorul videoclip prezintă o imagine de ansamblu pentru un pas cu pas compact care vă permite să jucați sporturi la domiciliu.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: