Slingokurtka „Echidna

Slingokurtka "Echidna

Conceptul de Slingokurtka a apărut în limba noastră relativ recent, cu introducerea modă pentru curele (din engleză. – traducere) – adaptări speciale pentru purtarea unui copil în piept. Curele au venit la noi din cele mai vechi timpuri, când popoarele diferite au existat o astfel de modalitate de mișcare a mamei și a copilului.

Slingul este un bandaj de țesut, acoperit peste umeri sau, de asemenea, pe centură sau printr-un mod diferit asupra corpului părinte pentru transportul unui copil.

Slăbii moderne au suferit schimbări semnificative și reprezintă o modalitate convenabilă și confortabilă de a purta un copil și pentru mamă și pentru un copil.

În consecință, Slingokurtka – o jachetă care vă permite să purtați un copil într-o sling sub ea.

Despre marca

Unul dintre primele din Rusia a început să producă branduri și Brand Slingokurta „Echidna” sub marca „Era mamei” și „Echidna”. Această firmă mai întâi specializată numai pe haine pentru mamele însărcinate și care alăptează, haine pentru copii. Începutul producției a început în 2007. și de atunci fanii lui Slingokurtok devine din ce în ce mai mult.

Caracteristici și avantaje ale lui Slingokurtay

Slingokurtka este un lucru foarte convenabil și practic care vă permite să vă protejați împotriva timpului rar și rece și a mamei și a copilului.

Slingokurtka este o jachetă cu drepturi depline pentru mama cu o inserție specială în fața unei sling și un al doilea gât pentru copil.

Slingokurtays sunt potrivite pentru transportul unui copil de la șase luni la 2 ani.

Avantajele lui Slingokurtka:

  • Mod convenabil de a transfera copilul+
  • Activitate fizică mai mică pe mama când poartă un copil+
  • Libertatea mișcărilor mâinilor+
  • Protecție optimă pentru copil.

Ceea ce reprezintă designul lui Slingokurta?

Inserții în sling grosiere distinge:

  • Amovibil+
  • Nedeteabilă.

Inserțiile detașabile permit utilizarea lui Slingokurta „Echidna” și ca fiind obișnuită. Inserțiile defecte sunt destinate purtării numai cu un copil într-o sling sub jachetă.

Deci, jacheta are două gâturi într-o singură structură, atunci bebelușul dvs. este la fel de protejat cât mai mult posibil de vremea rea ​​și de precipitații și de alți factori de mediu adverși.

Modele

Până în prezent, Slingokurtka „Echidna” are aproximativ 270 de modele. Fiecare este bun în felul său.

Modelele sunt grupate de sezonalitate:

  • Iarnă+
  • Demi-sezon.

Iarna Slingokurtka „Echidna” este un lucru convenabil și practic, potrivit pentru purtarea la temperaturile minus. În plus, va fi inserția necredincioasă a copilului și a capotelor – și pentru mamă și pentru copil.

În versiunea de iarnă a Slingokurtka, sunt utilizate materiale și izolație moderne (Hollofiber, Termofinn), care facilitează greutatea sacoului și oferă căldură confortabilă. Între capota copilului și inserțiile sunt prevăzute pentru fulgere, astfel încât bebelușul este atât de cald și confortabil. Materialele folosite de sacou vă permit să purtați o ușurare a unui copil și nu în mai multe straturi. În plus, copilul se va încălzi de la corpul mamei.

Inserția detașabilă vă permite să purtați o jachetă ca de obicei și va fi o opțiune convenabilă pentru mișcare – caldă și ușoară. De asemenea, capota detașabilă prezintă o variație convenabilă.

Modelele sunt prezentate în diferite culori și amprente. Fiecare mamă poate ridica la gustul său. jacheta de iarna lungime de pana la mijlocul coapsei pe fermoar, cu mâneci lungi, buzunare si stand si in capota. Există modele la genunchi-lungime.

opțiuni de iarnă sunt de asemenea prezentate modele ale „trei în unu“, cu inserții de sarcina si Babywearing – geaca pentru o femeie gravidă, apoi convertit la slingokrutku, și pot fi purtate fără inserții ca o manta obișnuită.

Modelele de demi-sezon sunt modele ușoare de windbreaks cu un insert detașabil pentru sling, așa-numitele „transformatoare”. Ca și în versiunea de iarnă, acesta poate fi purtat ca un sacou convențional de semisezon. O astfel de sacou nu este o precipitare teribilă, deoarece este utilizată țesătura de apă-repellent și impermeabilă.

Separat, trebuie să marcați mantalele din vălului. Slingokurtka „Echidna“ din fleece multifuncțional și confortabil în purtarea. Acesta poate fi folosit cu succes ca o căptușeală pentru slingokurtkurtku de iarnă. jachete lână sunt în cerere pe tot parcursul anului. Diferă în moale și ușurință, îngrijire practică.

Recenzii

Cei care au cumpărat Slingokurta recunosc în unanimitate că aceasta este cea mai practică și mai convenabilă versiune a transferului copilului în vreme rece, în special în Rusia, unde condițiile climatice sunt mult severe decât în ​​țările calde.

Multe mame tinere au simțit toate avantajele lui Slingokurtok, în special acele modele în care copilul purtător nu este numai pe verticală, ci într-o poziție mincinoasă.

Un lucru important este faptul că Slingokurtka vă permite să vă deplasați în jurul orașului, cartierul, în clinică, iar în alte locuri este ușor și ușor. Copilul se simte într-o jachetă cu mama confortabilă și calmă.

În grija lui Slingokurtays nu dați probleme speciale. Campingul și căptușeala de poliester sunt ușor de curățat și spălare, izolația nu se află în jos și vine.

Multe mame recomandă cumpărarea unor astfel de șanțuri pentru a ușura semnificativ mișcarea cu copilul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: