Slingokurtka Yammy Mammy

Slingokurtka Yammy Mammy

Fiecare mamă știe că plimbările cu cărucioare nu sunt întotdeauna confortabile, mai ales dacă trebuie să utilizați transportul public.

În timpul lunilor calde, o problemă similară poate fi ușor rezolvată cu o praștie și cu debutul de vreme rece, se propune să se mute în slingokurtki. Astfel de produse sunt la fel de potrivite atât pentru copil cât și pentru mama.

Particularități

Printre producătorii de brand slingokurtok este bine stabilit Yammy Mammy, ale căror produse nu sunt doar atractive, dar, de asemenea, practic.

Caracteristica lor este o inserție detașabilă, care poate fi atașat, și locul în copilul ei, dacă este necesar. În plus, inserția face articole de îmbrăcăminte mai spațioase și confortabile pentru femeile gravide in timpul sarcinii tarziu.

Slingokurtki Yammy Mammy au multe avantaje care le fac extrem de popular printre mame active:

 • Produsele sunt fabricate din tesatura groase care protejează împotriva vântului și a umezelii+
 • Mergând la mersul pe jos poate fi pus doar pe bluza caldă, pantaloni și șosete, deoarece trugurile sunt izolate cu materiale moderne, pe lângă faptul că mama caldă se va încălzi+
 • Jacheta rezistă la îngheț la -25OC, care vă permite să luați confortabil plimbări fără un cărucior de iarnă+
 • Mâinile mamei rămân întotdeauna gratuite, deci va fi capabil să facă cumpărături convenabil sau să țină la balustradă în transportul public+
 • În timpul spălării, izolația păstrează forma originală și nu își pierde proprietățile+
 • O crema de sling mai confortabilă face numeroase tias și încuietori, t.La. Cu ajutorul lor, puteți ajusta produsul în funcție de figură și să oferiți un copil confortabil+
 • Pentru a pune un copil într-un cuvânt de îmbrăcăminte sau a scoate-o, mama mea nu va avea nevoie de ajutor extrane.
Citește mai mult  Turcă dublenki

Costul îmbrăcămintei exterioare de la Mamia Yammy este destul de accesibil și practic nici o diferență față de prețurile modelelor tradiționale de jachete.

Modele pentru sezon

În funcție de sezon, 2 opțiuni pentru Slingokurtok – Demi-sezon și iarna.

Demi-sezonul este fabricat din țesuturi ușoare pe tipul de windbreak. Acestea pot fi izolate cu un sintet de fleece sau subtil, ceea ce face posibilă distracția cu confortul chiar și în zilele de toamnă rece.

În ceea ce privește modelele de iarnă, este de obicei jachete, parcuri, jachete tocate și chiar straturi de bologne. Ca încălzitor, se folosește o sintetonă sau puf.

Varietatea modelelor de la Slingokurtok Yammy Mammy permite femeilor să aleagă produse adecvate pe baza preferințelor personale. Fiecare produs are hote detașabile – pentru mama și pentru un copil care este protejat în mod fiabil de vânt, zăpadă și ploaie.

În unele modele, jachetele, pentru copil există o capotă cu un vizor pentru o protecție suplimentară față de vântul rece.

Recenzii

Judecând după recenziile mamelor care au cumpărat Yammy Mammy Slingokurtka, produsele sunt într-adevăr foarte confortabile. În plus față de faptul că sunt foarte calde și confortabile, mulți consumatori au remarcat principalul avantaj – copilul se comportă mai calm, t.La. constant vede și simte mama.

În plus, a fost observată comoditatea hrănirii copilului de sân, t.La. Manipularea poate fi făcută în orice moment și oriunde. Dar, în plus față de aspecte pozitive, sa constatat că Velcro de la capota copiilor și un manishkee cu timp care intră în dezmembrare, deci se recomandă alegerea modelelor pe butoane.

Citește mai mult  Haina pentru adolescenți

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Larisa

  Aceasta este o propoziție necompletă și nu înțeleg exact ce anume vrei să întrebi despre „Slingokurtka Yammy Mammy”. Te rog să oferi mai multe detalii sau să reformulezi întrebarea ta.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: