Stiluri de modă și modele de stradă

Stiluri de modă și modele de stradă

Cu ajutorul unei haine, puteți crea o imagine incredibil de elegantă, feminină și la modă. Acest element al dulapului diferă nu numai de practică și funcționalitate, ci și de estetică în conformitate cu tendințele modei.

Ce există un strat de timbre?

Deoarece toate doamnele au o creștere și o formă diferită, stratul ar trebui să fie selectat de acești parametri. Apoi, puteți acorda atenție celor mai moderne stiluri în acest sezon și culoare.

Coat elegant – una dintre principalele cerințe pentru alegerea îmbrăcămintei exterioare, despre orice model există un discurs – un strat clasic, un strat-vesta, cocon.

Astăzi eu sunt izbitoare varietatea cerbii de modele de acoperire. Multe tendințe din spectacolele de moda din ultimele decenii. Outerwear a încetat să mai fie doar o modalitate de a proteja împotriva mediului, dar a devenit o parte integrantă a unei imagini de moda a unei femei. Deși stilul de strat și materialul din care este cusut lucru, de asemenea, au o valoare decisivă în completarea garderobei.

Pentru coaserea de strat de stil la modă, diferite materiale sunt folosite – lână, cearșaf, cașmir, blană, trenci (pentru modelele de lumină). Practic, modelele de strat diferă în materialul. Dar, in afara de aceasta, haina are o mulțime de caracteristici distinctive. Prin urmare, există diferite straturi care pot fi numite în mod diferit.

modele strat de moda comună

Pardes. După cum reiese din titlu, acest model strat este asociat cu Franța, dreptul de moda. Acest tip de haină a venit la noi de la dulapul de sex masculin, deoarece versiunea clasică a pardoselor este făcută de tipul de tăietură masculină. Astăzi, modelele se caracterizează printr-un întreg set de caracteristici. Stratul este modelat cu buzunare mari deasupra capului și poate avea o siluetă dreaptă tradițională.

Partea de acoperire poate fi decorată cu butoane și elemente de fixare. Lungimea stratului, în funcție de model, poate fi la genunchi sau de mai jos.

Redingot. Aceasta este o versiune în limba engleză a unei straturi clasice de sex feminin. Se distinge printr-o siluetă semi-acceptată și printr-un dispozitiv de fixare dublu-breasted cu rânduri de butoane mari. Imaginea gulerului la modă în stil englezesc este completată. Modelul are de obicei o lungime mijlocie – la genunchi.

Multe modele de redingot sunt decorate cu tăiere de catifea pe buzunare sau pe un guler. Se dovedește o imagine foarte frumoasă, elegantă, sub care poartă fusta sau pantalonii.

Raglan. Haina a primit un nume pe o tăietură caracteristică pe umăr și mânecă. Aceasta este principala caracteristică a blanii – integritatea produsului pe Crow. Raglan inventat pentru vreme ploioasă, astfel încât cusături umede. Lungimea strat popular acestui stil – până la linia genunchiului.

strat conturat. Acest Top Îmbrăcăminte Top Îmbrăcăminte este adesea numit cel mai feminin, spre deosebire de haina directa CROO unisex. Modelul arcuit poate purta fete zvelte, luându-l ca o curea. Stilul ales de strat competent theted poate fi femei uzate și adulți, numai fără curea.

Citește mai mult  Costume izolate

Daflkot. O altă descoperire de designeri engleză. strat de moda este mai potrivit pentru stilul sport. Pentru aceste modele, strat este caracterizat prin simplitatea de tăiere, prezența unor elemente de fixare mari sau butoane mari, balamale din piele. Sleeve Lungime – trei sferturi. De multe ori modele au o glugă.

Daphlcot diferă de strat din restul de stiluri de lungimea sa – prin coapsa.

Stofa de lînă buclate sunt utilizate pentru strat de cusut de acest stil, modelele sunt cusute cu căptușeală. Practic, puteți vedea stratul acestui stil din materialele din lână. Purtând o haină mai convenabilă pentru blugi sau pantaloni sportivi.

Stail strat. Aici principala caracteristică distinctivă rămâne tăierea și absența elementelor de fixare. Totul păstrează o centură dintr-o țesătură similară. O ștampile spone ale unei straturi, de obicei, ușor fumate pe carte. Modelul completează capota sau poarta mare și manșonul clasic. Țesăturile moi sunt utilizate în mod tradițional pentru a coase un strat de acest stil. Haina are lungimi diferite în funcție de design.

Coat tăiat. Un astfel de design la modă al hainei va trebui să facă fetele. Iată abundența elementelor de fixare, care va fi necesară gustul tinerilor la modă. Pentru a completa imaginea la modă, accesoriile, încălțămintea și geanta sunt selectate.

Este demn de remarcat faptul că astăzi casele la modă oferă publicului cele mai diverse variații ale unui strat în care sunt ghicit elemente din diferite stiluri.

Siluete de haina

Când alegeți o haină, fiecare femeie încearcă să ridice un model care să stea perfect. Un criteriu aici va fi alegerea stratului conform siluetei.

Silueta strat poate accentua profitabil figura, ascunderea deficiențelor sau, dimpotrivă, îndreptați-le, deci atunci când alegeți o haină la modă, ar trebui să se desfășoare din modul în care straturile de acoperire diferă în principiu.

Astăzi, stilurile la modă ale hainei sunt trei specii principale:

  • Pitatat+
  • Direct Croy+
  • trapezoidal (prăbușit).

Strat, cusute în versiunea clasică perfect potrivită pentru fete cu figura „Hourglass”. Pixată siluetă, o carte ușor defalcată sau tăiere directă, accentuează în mod avantajos fetele de moară subțire. Aceasta este, de asemenea, cea mai bună opțiune într-un stil de afaceri. DIRECTUL TAJSON TAJSON este de obicei dublu-breastat, ceea ce adaugă o severitate. Într-o astfel de haină, puteți merge la excursii de afaceri sau în fiecare zi pentru a lucra. Caracteristica stratului clasic Croo este că acest tip de îmbrăcăminte este potrivit pentru aproape toate.

Alegerea unui strat de siluetă montat, dacă cifra vă permite să creați o imagine foarte feminină și elegantă. Cele mai frecvente stiluri ale stratului în acest stil (silueta potrivită): o rochie de acoperire cu tăiere dreaptă sau siluetă antenă + strat retro cu o linie de talie copleșitoare.

Citește mai mult  Jachete pe SinyProna

Haina directă Silhouette caracteristică fetelor subțiri și mari. Deși un dulap bine selectat vă permite să purtați un strat tăiat drept și femei cu o figură nonideală. Pur și simplu selectat un model Looser care nu strângeți șoldurile. Unul dintre exemplele de succes ale unei astfel de haine este în valoare de numele Daphlkot. Acest strat are o siluetă tipică directă, datorită căreia figura este trasă vizual. Stratul poate avea un alt DIN, dar niciodată aceste modele nu au fost prezentate în stilul maxi. DAPHLCOT este adesea comparată cu o jachetă alungită de sporturi care se prăbușește cu o capotă.

Puteți ridica o strat de linie dreaptă în stil englezesc. Poate că aceasta este cea mai potrivită opțiune pentru minimalismul amator în modă.

Deși lucrurile – genul clasic. Îmbrăcămintea exterioară este cusută ușor și, de asemenea, ușor de purtat. Coat este legat cu o centură de talie. Purtând o astfel de haină cu ceea ce confortabil – pantaloni, rochii, fuste.

Modele

Stylistics strat astăzi doar imaginație uimitoare. Probabil nimic nou și veniți cu. Cu toate acestea, designerii de modă găsesc noi modalități de a upgrade diverse modele de haine și alte elemente de îmbrăcăminte. Acest lucru se aplică și culorii și texturilor, țesăturilor și siluetei și produselor în stil.

Modă de modă haina foarte repede cucerește popularitatea. Acest lucru se datorează funcționalității, comodității și aspectului produselor. Atunci când alegeți un model adecvat, specialiștii sunt recomandați să fie respinși de la acele stiluri de haine care sunt cele mai populare astăzi.

Coaturi scurte. Acest tip de garderobă de sex feminin poate spune. Modelele scurte sunt proiectate pentru Mobile Natur, care este important ca hainele să fie confortabile, la modă și șosete.

De obicei, opțiunile de acoperire a stratului sunt reprezentate de spectacole de modă pentru colecțiile de demi-sezon. În plus, imaginile sunt potrivite pentru stilurile de zi cu zi și elegante și elegante și de afaceri. Modelele sunt destul de deocratice pentru a rezista criticii.

Coat-jachet. Această versiune de îmbrăcăminte are un caracter versatil. Aceasta este o opțiune ușor montată, scurtată, care nu se închide întotdeauna adidași. Deși totul depinde de planul modelului. Este mai mult haina de tineret.

Pentru a purta o haină de acoperire, aveți nevoie cel puțin pentru a avea șolduri frumoase subțiri.

Haina lunga. Casele la modă arată loialitatea lor față de combinația de stiluri și imagini pe fundalul unui experiment cu îmbrăcăminte lungă. Haina lungă pe un par cu un mod scurtat, a trecut în categoria modelelor la modă ale îmbrăcămintei exterioare în stilul clasic. Atunci când alegeți un strat lung, este cu siguranță necesar să trecem de la creșterea sa, astfel încât stratul să nu fie perceput separat de figură.

Tendința de modă din acest sezon este un strat monofonic lung, aproape fără decor și fără amprente luminoase. Sub o haină lungă, este convenabil să se îmbrace – poate fi o rochie de diferite lungimi, pantaloni clasici înguste sau liberi. Bow Boemia completează o pălărie de cadru larg. Și pentru șosetele de zi cu zi puteți alege o eșarfă armonioasă combinată.

Citește mai mult  Strat cu maneci 3/4

Coat de pestera. Un astfel de strat de nume se datorează tăierii sale. Modelele de acoperire pot fi tăiate drept sau ușor montate. Dar principalul lucru este că, ca rezultat, o imagine mai „neclară” care nu distinge forma figurii. O astfel de haină care purtând astăzi femei de vârste diferite și complexe.

Reducerea reușită vă permite să combinați modelul cu alte lucruri. Adevărat, haina solează aici, iar elementele rămase ale dulapului se joacă doar. Ca rezultat, puteți obține o ceapă eclectică. Și setul la el se potrivesc pantalonilor drepte, blugi, fuste fixate. Rochii sau pantaloni libere Croes în acest caz nu sunt adecvate. Dar, destul de ciudat, puteți purta pantofi de stiletto la stratul de peste mări.

Haina de acoperire – O opțiune excelentă pentru naturile sportive. Logason a apărut în anii 60 din secolul trecut și de atunci a fost supus că nu a fost schimbat prea mult. Modelele strat mai asemănătoare cu lucrurile designerului. Cut-ul tăiat este mai liber, lungimea poate varia de la linia de șold până la mijlocul ICR.

Haina cu capota. Aceste modele au devenit mult timp un clasic în lumea modei. Mai mult, nu contează dacă stratul stilului clasic sau este opțiunea de cape sportive. Hood aici – detalii principale. Iar capota în sine poate fi foarte diferită de stil. În plus, capota pentru cele mai multe modele de astăzi este elementul principal al decorului.

Modele de strat de lumină

Modelele de stradă la modă și ușoare în acest sezon sunt reprezentate de colecțiile de primăvară. Acestea sunt modele elegante strălucitoare, cu o capotă sau cu centură, montate, cărți defalcate, o formă scurtă sau asimetrică. Straturile ușoare pe căptușeală sunt cusute fără izolație, deși sunt proiectate pentru răcire. Paleta diversă de nuanțe de haina pulmonară îi face incredibil de veselă.

Sfaturi pentru alegerea pentru scăzut

Ștampilele pentru fete scăzute practic nu diferă de restul modelelor. Dar natura feminină caută perfecțiune, deci atunci când alegeți haina, femeile caută să aleagă un model care să ajute vizual să facă o figură de mai sus. Și dacă alegeți pantofii pe toc, atunci sarcina va fi efectuată o sută la sută.

Creșterea scăzută de modă ar trebui să aibă preferință la modelele unei straturi directe, ușor curbate. Și, în general, este mai bine să aleagă modele mai aproape de clasici. Dacă o fată preferă un stil sportiv în haine, atunci ar trebui să se uite la modelele de supraviețuire, Daflcot, Raglan, Cape. Puteți selecta modelele de lungime medie, atunci stratul va fi bine combinat cu restul de dulap și încălțăminte pe platforma.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: