Strat de blană de la ondare

Strat de blană de la ondare

Doamnele europene au fost de mult timp „leagă” Blană practică și frumoasă pentru hainele de blană precum Ondatre. Moda pentru astfel de haine de blană a venit recent în Rusia, dar a câștigat rapid dragostea și încrederea femeilor de toate vârstele.

Cum este stratul de blană ondate?

Stratul de blană de la Ondatra, spre deosebire de ruda frumuseții ei, nu va trăi o viață lungă. Prețul scăzut al produsului îl face ideal pentru șosetele de zi cu zi, dar după câteva sezoane, haina de blană va pierde o „Vedere de mărfuri”. În același timp, stratul de blană ondate arată bine într-un climat complex, cu zăpadă umedă, vânt și înghețuri.

Avantaje și dezavantaje

Principalul avantaj al blănii Ondatra este că acest animal trăiește pe pământ și în apă. În consecință, stratul de blană a acestui animal este perfect protejat de expunerea la umiditate, vânt și la rece. Ondatra însăși este foarte îngrijită și curată și umflă și urmărește starea blănurilor sale. Prin urmare, piei arata mereu impecabile: blană moale și netedă, netedă și plăcută la atingere.

Un alt plus este un preț scăzut al stratului ondatrov. Deci, puteți cumpăra mai multe modele imediat, alternând-le între ele. În același timp, blana Ondatra este bine combinată cu alte tipuri de blană, nisip, nurcă, raton.

Există zori și defecte. Primul este sezonier. Skinii sunt împărțiți în vară și iarnă și este dificil să le distingeți. În același timp, „blana de iarnă” este mai densă, groasă și strălucitoare și va servi pentru mai multe anotimpuri mai mult decât hainele de blănuri „de vară” ale animalelor. Un alt minus – în cele mai multe straturi de blănuri, care reduce spiritele produsului. Lipsa de blană ondate – și rezistența la uzură scăzută. Se crede că o astfel de blană poate purta 3-5 sezoane, care nu au supraviețuit pentru apariția ei, după care blana va începe să ștergă și să devină nepecabilă.

Citește mai mult  Parbrizul alb al femeilor

Modele

Designerii apreciază piei ondate pentru o culoare frumoasă, dimensiune optimă și preț scăzut, astfel încât în ​​magazine puteți găsi o mulțime de modele de haine de blană din această blană.

Modelele clasice – un genunchi puțin mai lung, Logon „trapeze” sau Direct Crowe sunt lideri de vânzări. Astfel de straturi de blană pot fi cu o capotă sau un guler frumos, au o centură, buzunare deasupra capului sau ascunse. În ciuda faptului că Ondatra este un partener minunat pentru alte blană, puteți găsi adesea modele în care hotele, manșetele sau hem sunt confundate de nurcă, nisip sau blană neagră.

Modele scurte – o opțiune excelentă pentru cei care adesea merg dincolo de roată sau se mișcă într-un alt transport. Astfel încât haina de blană se încălzește, dar nu interferează sub picioare și nu murdăresc. Coaturile excelente cu mâneci scurte arata grozav – merita sa puneti manusi la cot, iar imaginea eleganta este gata!

Separat, merită să spunem despre hainele de blană lungi. Deoarece blana Ondatre nu are un cost ridicat, vă puteți permite o haină de blană caldă și frumoasă „în podea” cel puțin în fiecare zi! Designerii Coaseți straturi de blănuri de la Ondatra și dimensiuni mari, totuși prețul rămâne acceptabil.

Apropo, din cauza prețului scăzut de la ondatra coase o mulțime de modele de tineret. Tinerii tineri doamne își pot permite să poarte blană naturală, alegerea opțiunilor originale – haina de blană „Balon”, „BAT” sau „An”.

Haina de blană sau tăietoarele de prindere sunt, de asemenea, incredibil de bune! Există modele, blană pe care nu ajunge și centimetru în lungime. Adesea tăiat „corpul” hainei de blană, lăsând mânecile și porțile cu o blană puțin mai lungă. O astfel de combinație arată foarte elegantă și nu este ușor de ghicit că în fața ta de blană de la ontatra. În același mod, straturile de blană sunt cusute – grămada poate fi atât destul de lungă, cât și scurtă, aproape pluș.

Citește mai mult  Haina de la Tweed

Soluții de culoare

Culoare naturală Ondatra – Spectru brun cald. Skin-urile pot avea o culoare luminoasă, bej, o nuanță delicată roșiatică și ajunge la maro adâncă, saturată, aproape negru. Cu toate acestea, straturile de blănuri sunt cel mai adesea pictate, deoarece blana Ondatra este în mod favorabil. Silverul sau nuanțele albăstrui sunt deosebit de populare, de asemenea în variația de modă în roșu.

Cum de a alege?

Alegerea unei haine de blană de la Ontatra, merită să luați în considerare câteva detalii. Acest lucru vă va permite să cumpărați nu numai un produs frumos, ci și un produs de calitate.

În primul rând, trebuie să evaluați blana în sine – pe ochi și atingeți. Blana de blană trebuie să fie moale, matasoasă, grămadă pentru a avea o structură omogenă. Face un produs „împotriva lânii” – blana nu ar trebui să fie deformată și când este comprimată, firele de păr trebuie să ia imediat speciile inițiale.

Rețineți că blana reală ondate este eterogenă – firele de păr sunt mai groase la bază și subțiri la vârf. Mai aproape de capăt este mai întunecată și mai bună. Dacă achiziționați un produs condensat sau ciudat, puteți să-i smulgeți un fir de păr și să-l puneți la foc. Blana naturală va mirosi cu părul de pășunat și vopsit sau artificial – chimic.

Nu cumpărați un strat de blană ondatrov fără a avea. Greutatea produsului nu trebuie să fie prea masivă, dar nu prea ușoară. Se întâmplă că producătorii se întind puternic pe piei la pregătirea, creșterea zonei lor. Dar, în același timp, stratul de blană devine rece și nu o șosetă, pierde semnificativ în greutate.

Un alt pas – evaluarea cusăturilor. Ei ar trebui să fie moi și invizibili, să nu se predea asupra figurii. Evaluați mezerul pe densitate și elasticitate. Pielea subțire sau brută – un indicator de produs vechi.

Recenzii

Multe doamne tinere, decid să cumpere haine de blană de la Ontatra, întrebați sfaturi despre rețea. Aproape toți spun despre un singur lucru: produsele sunt foarte frumoase, bugetul este la cost și cald bine, dar nu reușesc rapid. Fetele punct de la două la patru anotimpuri atunci când straturile de blană ondate sunt mulțumite.

Citește mai mult  Coats de toamnă

Adesea, astfel de haine de blană cumpăra fete tinere, astfel încât să vorbească, să încerce pe blană pentru prima dată. Puțini oameni dezamăgiți – produsul arată foarte demn, o gamă largă de haine moderne de blană vă va permite să alegeți o opțiune frumoasă și practică. Recenzii scriu adesea că blănurile pot fi confundate cu ușurință cu o nurcă, deci pentru mai puțini bani poate fi cumpărat un bun analog, cel puțin vizual. Adesea, o haină de blană ondate ia fie „într-un cuplu” la jacheta în jos pentru a purta la priza, fie în îngheț, fie, dimpotrivă, până la o haină de blană mai scumpă pentru al îngriji.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: