Strat de lână fiert

Strat de lână fiert

Istoria originii

Tehnologia de a face haine din lână fiert a fost inventat în Evul Mediu îndepărtate, țărani simpli care trăiesc la poalele vârfurilor montane din Austria. Rough verde-închis țesături de lână de oaie au avut proprietăți uimitoare rezistente la apă și perfect încălzite în vreme rece. În Rusia, o astfel de țesătură este cunoscută din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, aproape imediat, cu apariția pieței prin achiziționarea de popularitate largă în Fashionistas.

În zilele noastre, lână fiartă, sau cum este încă obișnuită, logația este folosită pentru fabricarea unui strat, jachete, pălării și eșarfe, precum și fuste. Unii designeri de modă în colecțiile lor de toamnă-iarnă oferă costume de pantaloni, precum și diverse accesorii din acest material.

Caracteristici și avantaje

Această țesătură este unică în primul rând de calitățile sale de mediu, păstrează perfect căldura și este destul de durabilă: Datorită tehnologiei de fabricație, hainele fabricate din lână fiartă sunt foarte durabile și nu apar atunci când șosete. În plus, o astfel de țesătură practic nu apare și, pentru a netezi unele nereguli, este suficient să dea un produs să stea în dulap pe un cuier și nu se va lumina independent.

Toate aceste proprietăți, țesutul dobândește ca rezultat un proces mai degrabă de producție a forței de muncă, care sa schimbat puțin de la vremurile Evului Mediu: mai întâi o vată de oi tare, apoi se fierbe în apă cu LOCK, ca urmare a cărei rezultat Fibrele sunt comprimate și contracție.

Toate acestea oferă rezistență la lână și impermeabil, dar nu o ia. Apoi vopseaua de panza rezultată, deduce, decorată cu diferite modele și apoi uscată.

Citește mai mult  Cloak Poncho

Modele

Timbrele și formele din lână fiert sunt extrem de diverse. Cea mai clasică opțiune: lungimea este puțin mai mică decât genunchiul, cu mai multe butoane mari în mijloc – un astfel de stil este practic și universal, dar nu este lipsit de eleganță și chic.

O altă opțiune populară – șanț britanic. Istoria designului unui astfel de stil are mai mult de o sută de ani. Coat este realizat în forme clasice stricte și completate de buzunare deasupra capului și cu o centură largă. Un astfel de produs este cel mai potrivit pentru fete înalt subțire, iar dacă există o cataramă masivă în centură, va accentua cu succes pieptul luxuriante. Trench britanic va fi o adăugare excelentă atât pentru rochie cât și pentru un pantaloni înguste.

Shinel – Busteni, rădăcini care merg la moda militară XIX Century și în ultimii ani Lumea favorită la modă. O opțiune destul de modestă care este potrivită pentru orice cifră, deoarece crește deficiențele existente și subliniază avantajele. Combinate foarte cu succes cu pantofi de înaltă și mediu.

Din an la an, opțiunea populară este un semi-coalid de lungime medie, blană izolată. Un astfel de produs protejează perfect în înghețuri și economisește căldură. În același timp, blana poate fi frama ca o haină și guler. De asemenea, există opțiuni în care blana merge separat ca Caps.

Până în prezent, un strat foarte popular de lână fiartă fără căptușeală. Aceasta este o soluție destul de non-standard și proaspete în coaserea oferite în prezent în diferite versiuni ale designerilor din întreaga lume, așa cum este bine combinat cu aproape orice haine – aceeași adecvată sub ea va arata ca pantalonii îngust la suflet clasic, așa și blugi de tineret rupte.

Citește mai mult  Jachete de vară pentru femei - Practicitate și confort

Când purtați?

Strat de lână fiert este relevantă în orice anotimp, beneficiul modelelor care sunt potrivite pentru o plimbare, atât într-o zi rece de vară și în ingheturi dure. Nu-ți fie frică pentru a obține într-o astfel de haină de ploaie! Datorită tehnologiei de producție a Lojii, descrisă mai sus, materialul nu absoarbe umezeala si se usuca rapid.

Unii fashionista special se dobândesc scurt, sub haina genunchi din lână fiert pentru excursii la mașini în timpul iernii. Această opțiune este bună, deoarece materialul de lumină nu strălucește mișcări, permițându-se să se simtă confortabil și liber.

Cum să spălați un strat de lână fiartă?

În general, stratul de jurnal este uimitor de durabil. Ei vor servi proprietarului lor nu un sezon, fără a pierde aspectul inițial, dacă urmați mai multe reguli simple de îngrijire a produselor:

  • Hangers Hanger ar trebui să fie cu siguranță în dimensiunea hainei dvs., astfel încât să nu se deformeze.
  • Utilizați capace speciale de stocare a îmbrăcămintei.
  • Când călcați, utilizați doar o cârpă de tifon umed.
  • Dacă ați ajuns pe stradă sub ploaie, apoi uscați produsul pe cuier departe de sursele de căldură.
  • Țesătura din lână are o tendință de electrificare, ceea ce înseamnă că praful atrage. Utilizați o perie cu o grămadă moale pentru a curăța. Pentru a reduce electrificarea, puteți profita de antiteaguri speciale pentru lână.
  • Și în cele din urmă haina de spălare. Dacă nu există nici o dorință de a contacta serviciile de maeștri de curățare uscată, puteți spăla praful și murdăria, pentru aceasta va fi potrivită nu numai o perie specială, ci și „metoda oamenilor” folosind pâine. Este necesar să se descompună stratul pe o suprafață plană și să se presară cu umflături de sus. Apoi rotiți miezul în mici „bile”, care va urmări praf, murdărie și grămadă. După această procedură, este suficient să mergeți cu o perie sau doar o mână umedă pe suprafața stratului.
Citește mai mult  haina rosie

Recenzii

Recenzii despre hainele din lână fiartă, în cea mai mare parte pozitivă. Cumpărătorii sărbătoresc căldura, confortul, ușurința cu șosete. Multe sunt pur și simplu încântați de un material care nu minte și nu se lipeste.

Adevărat, unii împinge dificultatea de a spala produsul, care forțează cumpărătorii să dea un lucru în curățarea chimică, iar acest lucru nu este întotdeauna convenabil și rațional, așa cum consideră că ei consideră. În cazuri speciale, țesătura din lână naturală este contraindicată cu alergii. Cu toate acestea, majoritatea francezilor nu sunt atât de ham, pentru că în căutarea eleganței cu privire la unele dificultăți vă puteți închide ochii, pentru că frumusețea, după cum știți, necesită victime.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: