Strat fără mâneci

Strat fără mâneci

Am vrut să încep cu faptul că acest nou lucru la modă este încă în practic podiumuri distractive și nu folosește o popularitate largă în țara noastră, dar chiar astăzi, timp de o jumătate de oră, am întâlnit două fete într-un strat de mânecă și am privit, trebuie spune, foarte impresionant. Înseamnă că este încă utilizări? Și în mod evident merită.

Industria de modă nu stă în continuare, stereotipurile sunt rupte în mod activ, limitele conștiinței sunt solicitate și un lucru la modă apare pe lumină, pe care ar fi încă foarte recent imaginat să-și imagineze în dulapul nostru – un strat de mânecă, care permite pentru a crea „imagini obișnuite” neobișnuite.

Particularități

Caracteristica principală a stratului fără mâneci este că nu este exact o haină. Dar, de asemenea, limba de lungime sau vesta nu se întoarce, de asemenea, să-l cheme – la urma urmei, este un lucru destul de elegant, chiar dacă, uneori, cu accent pe stilul sportiv.

Uneori încearcă să picteze Cape, dar nu este în întregime drept. Capul este aproape poncho, dar adaptat luând în considerare linia umărului, liberă sau pe figură, de regulă, fără mâneci, dar cu mâinile pentru mâini. Pantaloni fără mâneci – este o haină, elegantă sau plină, strictă sau perkită, sportivă sau militară.

Modele

În ciuda faptului că straturile fără mâneci au părăsit recent podium femeilor obișnuite, numărul de modele surprize cu diversitatea sa:

 • Coat-Vest. Stilul englezesc, silueta strictă, care este faptul că este încă o haină, oferă o pictură specială.

 • Un cardigan fără mâneci se distinge imediat două detalii – este fără un guler, ca un cardigan real, dar alungit și fără mâneci.

 • Lămpi ușoare cu mâneci. Unul dintre detaliile preferate ale dulapului soției nerefectuate a faimosului jucător de fotbal, Victoria Beckham. În vara se pare deosebit de nebancare, dar întotdeauna foarte elegantă.

 • straturi fără mâneci cu mâinile pentru mâini. Doar același Capul-a menționat mai sus. Bărbații și femeile pot purta.

 • straturi fără mâneci cu glugă. Ca o varietate de stil casual sau, atunci când se adaugă adidași, o imagine sportivă, dar, de asemenea, un accent de sport este, de asemenea, destul de elegant.

Lungime

straturi Maieuri poate fi ca un strat real scurt (foarte similar cu vestă), de lungime medie (conturi această lungime pentru majoritatea toată varietatea de astfel de straturi) și complet lungi (care este adecvat în special pentru fete mari).

Citește mai mult  Chinchilla Shuba

Textile

 • modele de vara coase haine fără mâneci din material de bumbac, dantelă cu captuseala. Foarte frumos un astfel de lucru din tesatura jacard.
 • Modelele calde sunt realizate din tweed, cașmir, lână.

 • Mai ales elegant și neobișnuit arată ca un întreg strat de piele sau piele de căprioară sau cu inserții din aceste materiale.
 • Modele interesante cu finisaj de blană sau complet din blănuri, naturale sau artificiale.

Culoare

Colorarea straturilor fără mâneci nu diferă de rudele lor „cu drepturi depline” – aceeași varietate de vopsele. Alb și negru – clasic, bej și gri – eleganță, culori foarte spectaculoase albastru și verde, strat roșu șocant de un astfel de stil nu va putea să nu acorde atenție proprietarului său.

Nuanțe roșii, maro, galbene – nuanțe ale sezonului, când această parte a dulapului este deosebit de relevantă.

Principalul lucru este să ne amintim că haina este îmbrăcămintea exterioară și este acest model datorită absenței mânecilor obligă să o combine cu restul de haine și de culoare și într-un plan stilistic.

Când și cu ce să poarte?

Sezon atunci când puteți purta haine fără mâneci în același timp și lung și pe de o parte, mai ales în țara noastră, adesea sau prea fierbinte pentru el sau prea rece, pe de altă parte – poate fi purtată și în sfârșitul primăverii, iar în timpul verii și cu debutul toamnei.

Și pentru doamnele care conduc această perioadă este extinsă de ceva timp – păstrați mașina într-o astfel de haină foarte convenabilă. Prin urmare, straturile fără mâneci sunt purtate, vorbind figurativ atunci când înghețul nu mai este, dar și căldura nu a venit încă.

Alegerea, cu ce să purtați un astfel de model de haină, este necesar să treceți de la imaginea planificată și de condițiile meteorologice.

 • Pentru stilul casual – tăiat drept, design concis în agregat cu blugi de diferite stiluri, broaștele (lumină sau caldă, în funcție de sezon). Accesoriu interesant va fi mănuși scurte tricotate. Cu blugi sau adidași, imaginea Casual va intra cu ușurință în stil sportiv.
 • Pentru oficiu – culori liniștite, straturi stricte, dar elegante cu fuste creion sau blugi înguste și pantofi pe un călcâi stabil.

 • Pentru întâlniri romantice – elegante, culori luminoase, cu mâneci, cu rochii ușoare de tonuri neutre și pantofi strale. Dacă rochia ta are mâneci scurte sau mâinile sunt în general goale, atunci mănușile din piele lungi vor deveni o completare excelentă la imaginea romantică.

Ca și în cazul straturii convenționale, o regulă ar trebui să funcționeze cu un strat fără maneci: un volum trebuie să fie ceva un lucru. Dacă haina dvs. are un stil prezentat, dați preferință blugi înguste, pantaloni sau fuste de creion.

Citește mai mult  Ce să poarte Parcul Femeilor de iarnă?

Mai ales elegant vă veți uita la o haină răcită în vrac și o rochie mică de cocktail.

Banda de mână este, de asemenea, mai bună pentru a alege un mic. Dacă ați ales stilul atașat, atunci va fi foarte spectaculos pentru a fi aspectul dvs. în pantaloni-lucios.

Luați în considerare faptul că, dacă haina este decorat cu un guler masiv, atunci pantofii trebuie să echilibreze silueta, ceea ce înseamnă că pantofii sunt mai bine să plece pentru modelele mai ușoare și a pus pe ghete sau cizme jumătate.

Tendințe de modă

 • Christian Dior oferă o combinație de straturi fără mâneci de curate și culori saturate cu rochii trapez sau pulovere subtiri alungite.

 • Decupată și grele destul asupra speciilor de două tipuri de Drapa de la Max Mara sunt completate de o fustă dreaptă de lac tesatura de aur cu efect de piele de reptile si pantofi închise dintr-un material similar. Mâinile rămân gol.

 • O imagine neobișnuită de designeri Givenchi este un strat de catifea verde închis, cu un guler mic cărămidă pearfolded, și să-l – picante scurte mănuși negre din pânză neagră translucid.

 • Un model foarte elegant de la Hermes – de fapt, un cardigan combinat de țesături, cu o gamă foarte frumoasă de culoare de toamnă (ocru, maro, verde închis), cu podele rotunjite, fără guler și elemente de fixare, cu o curea de desen roșu reptiloid.

 • Pentru femei, preferând stilul militarilor – strat neglijent și de acoperire a țesăturii, asemănătoare, de la Isabel Marant.

 • Coat de fulger, cu un guler alb pufos, pus pe un pulover subțire Motley, suplimentat cu mănuși din piele, pantaloni liberi cu o talie și pantofi exagerat pe o singură talpă – o imagine extrem de confortabilă de la Rodarte.

 • Și din nou, Victoria Beckham, fără mâneci, fără mâneci, cu mâneci, cu o clapetă elegantă pe o parte. Modă, stil ușor cunoscut.

 • Stratul trapezoidal de culoare albastru gri, cu miros, o guler-guler larg, decorată cu dantelă neagră, completată de pantaloni largi cu provocări de aceeași culoare și mănuși negre la cot – câteva opțiuni neașteptate, „pijama” de la Antonio Marras.

Imagini spectaculoase

Haina de vară fără mâneci este aproape fără un guler, dar cu buruieni mari, culorile de cafea cu lapte arată foarte elegant, cu o rochie ușoară, un ambreiaj mare în ton și sandale.

Citește mai mult  DEUX PAR DEUX JBERSON

O altă versiune de vară în care nu veți fi cu siguranță neobservată – un strat verde fără mâneci și un guler, lungime medie, cu un model geometric spectaculos, pe o centură largă, perfect combinată cu o fustă lungă de culoare turcoaz de la țesături moale tricotate și la Lacy Tricou cu mâneci scurte de o singură culoare cu fustă. În plus – eșarfă de țesături verde, cizme de piele sculptate verde pe un călcâi, brățări mari din plastic, cercei turcoaz de argint și un sac de sac elegant în tonuri de turcoaz alb.

Nu mai puțin elegant și rafinat, dar deja pe vreme atât de mult, veți avea într-o haină neagră scurtă, cu o baie de talie cu tăietură și un pulover alb-negru cu un înalt. La acest lucru, alături de, blugi-skinnie filetat albastru și închis pantofi de piele cu toc înalt cu bandă de bandă. Geantă de mână din piele perforată cu o curea lungă, ornamente mari și ceasuri complementează armonios imaginea unei doamne încrezătoare.

O opțiune elegantă pentru o plimbare – un strat fără mâneci, care imită o rochie cu un miros, o rochie dungată, de asemenea imitând mirosul, bluză somon fără tricou, pantofi pe un călcâi cu divorțuri de corali și de culoare albă. Bijuterii mari în aceeași bandă, ceas pe o culoare de corală lungă, o mână mică de mână – tabletă și … Bright Red Hat. Șoc calm – decât nu numele pentru stilul nou?

Este deja destul de rece vreme – un pulover cu panouri de culoare caldă de nisip și un strat maro semi-granulat de mânecă și guler, cu călugări largi ale rafturilor în față cu centura de aceeași culoare, pur și simplu arată cu albastru îngust Jeans, cizme de culoare gleznă. Veți fi și mai eleganți dacă luați o pungă pe tonul pentru accesorii pentru a tona cu mai întunecați și ochelari de soare în cadrul excitat al culorii broaștelor de broască țestoasă.

Pantofi fără mâneci, nu străin chiar stil sportiv – straturile de culoare Bordeaux cu guler-centură și curea largă, blugi de vârf, adidași tone și pulover strălucitor. Accesorii – Ceasuri pe curea de bordean, ochelari de soare negru și sacul negru de dimensiuni medii.

Și costumul pentru cel mai îndrăzneț – totul este în gama roșie portocalie: de la stratul fără mâneci în stilul tuturor aceluiași Victoria Beckham și o fustă cu un model tropical de plante la sandale de portocale de la curele de pe toc.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: