Veste de denim și fără mâneci

Veste de denim și fără mâneci

Cea mai rapidă și cea mai ușoară modalitate de a reîmprospăta imaginea obișnuită obișnuită este adăugarea elementului original, elegant, de exemplu, o vestă denimă sau fără mâneci. Va arăta foarte mult nu numai cu un tricou alb și blugi, ci și cu o rochie elegantă sau o bluză clasică.

Denim Vest, la prima vedere, este dificil să se atribuie un stil specific de îmbrăcăminte. Poate fi un element al unui stil de cowboy și poate o parte integrantă a stilurilor de rock sau punk. Desigur, se știe că mâneșul și vesta de la denim ferm și cu încredere și-au luat nisa în dulapul femeii.

Modele

 • Versiunea clasică Vest – Jeans Straight Jeans fără mâneci. La fel ca în sacou – guler postponed, buzunare deasupra capului, culoarea contrastantă. Dar modelul și-a făcut propriile ajustări ale modelului de bază: au apărut găurile „sfâșiate”, forma gulerului, stilul, lungimea schimbată, elementele decorative originale au fost adăugate.

Imagine universală strictă diluată decorațiuni elegante sub formă de nituri metalice, aplicații, broderie cu fire colorate, fringe, inserții de dantelă, finisaje cu blană de culori diferite și t.D.

 • În plus față de stilul clasic de astăzi, alte modele, cum ar fi, Denim Rust. Acesta este un sacou montat cu o cheie. Modelul original este decorat suplimentar cu nituri metalice sau alte decorațiuni.

 • Stil fără tricou Extern reamintește modelul clasic. Există lungimi diferite, cel mai adesea – până la mijloc sau ușor sub șolduri

 • Fără mâneci cu decorațiuni decorative. Vorbim despre modele cu o abundență de straturi, paiete, nituri metalice, lanțuri și alte tipuri de decor. Astfel de modele sunt mai potrivite pentru crearea unei imagini de club decât pentru viața de zi cu zi.

 • Modele scurtate. O astfel de mânecă apare ca o bolero, mai degrabă decât o vestă. Modelele acestui stil sunt completate de forma originală a unui guler, buzunare mici, decor interesant.

 • Vestele de blană sunt foarte populare. Blana poate acționa ca un element decorativ pentru decorarea lui Lapel, guler. Acesta poate fi folosit ca căptușeală, aceasta este o opțiune pentru veste denim izolate.
Citește mai mult  Jachete scurte de sex feminin

Culori populare

Albastru și albastru

Culori clasice, fără de care este imposibil să ne imaginăm lucrurile denim. Lumina fără mâneci albastru aspect foarte elegant, atât de perfect potrivite pentru o combinație cu rochii de vara frumoase, sundresses, fuste magnifice din soarta, tafta, sifon și alte țesături.

Perfect combinat cu alb-zăpadă topuri, tricouri sau tricouri. Adesea decorate cu franjuri sau blană.

Cele mai populare utilizări „clipește” veste albastru închis

Vestele albastre sunt mai potrivite pentru utilizarea de zi cu zi. Arată bine cu blugi întunecați sau pantaloni negri clasici

Negru

Culoarea neagră este întotdeauna relevantă. O vesta neagră de denim va deveni o adevărată bețișoare pentru a completa eficient imaginea casuală, sportivă, de afaceri sau romantică. Arată grozav cu rochii de vară multicolore, arcuite de fuste monofonice de materiale dense, blugi sau pantaloni clasici. Perfect combinat cu o bluză monofonică, un tricou alb luminos sau alb. Este la fel de adecvat atât pentru evenimentele oficiale, cât și pentru evenimentele informale.

alb

O altă culoare universală potrivită pentru orice imagine și costum. Vesta albă de zăpadă din Denim arată incredibil de feminin și elegant. Contrastând fitingurile de culoare, inserțiile decorative din alte materiale, stilul original face perfect și mai elegant.

Lungime

Scurtarea

Modelele decupate se disting printr-o varietate de culori, o gamă largă de culori, abundența opțiunilor decorative de proiectare. Vesta scurtă vă permite să diluați stilul strict, oficial și să acordați aspectul unor frivolism și romantism.

O vesta redusă este perfect combinată cu tricouri, topuri, tricouri, tunici, mini rochii și alte haine

Mijloc

Lungimea vestei clasice este adecvată în orice situație și în orice mod. Modele scurte și alungite, de regulă, necesită un anumit ansamblu de îmbrăcăminte, altfel riscurile de îmbrăcăminte arată scurt. Nu se aplică vestației de lungime medie. Se pare perfect în orice combinație, fie că este vorba de o imagine strictă de afaceri sau un arc romantic frivol.

Alungit

Modelele lungi pot fi uneori utilizate ca îmbrăcăminte exterioară într-o zi rece. O vesta extinsă este perfect completată cu un jumper subțire sau un vârf de instalat. În exterior, o astfel de vesta seamănă, mai degrabă, strat de lumină sau mantaua. Perfect combinate cu blugi înguste, fuste largi în podea, pantaloni scurți și t.D.

Citește mai mult  Ce să poarte o femeie semi?

Decor și cum să decoreze cu propriile mâini?

Actualizați rapid chestia de dezosare sau oferiți vesta clasică originală, design neobișnuit este foarte simplu: suficient Adăugați un decor mic.

Pentru a decora vesta denim, puteți utiliza diverse opțiuni:

 • Broderie cu fire colorate, panglici sau margele.
 • Inserții de la materiale contrastante pe textura și culoarea materialelor. De obicei, materialele strânse sunt utilizate pentru acest lucru, de exemplu, din piele. Nu mai puțin veste elegante cu inserții de la dantelă ușoară, ușoară. Aceste modele arată deosebit de feminin și perfect potrivite pentru stilul romantic de îmbrăcăminte.
 • „Eseu” artificial. Rubbingul, găurile de panglică și fante rămân în continuare la vârf de popularitate.
 • Utilizarea fitingurilor mari, luminoase sau originale (butoane de formă neobișnuită, fermoare multicolore, butoane metalice strălucitoare și t.D.).
 • Spikes. Denim fără mâneci, decorat cu vârfuri, nu au ieșit din modă de mulți ani. Picioarele pot varia în diametru și înălțime, decorează partea din față a vestei, înapoi, trageți o zonă de guler și t.D.
 • Pietrele. Una dintre cele mai populare și frumoase bijuterii din ultimii ani. Aplicații spumante de la pietrele de dimensiuni diferite atrag în mod constant atenția. Vestele de stras arată întotdeauna deosebit de inteligente și rafinate. Astfel de modele sunt potrivite pentru crearea unei imagini solemne sau de seară.

Moda tendințe 2021

Unul dintre modelele cele mai elegante și mai populare din noul sezon este o vesta denim redusă, cu un profund V-Neckline. Acest stil arată grozav pe mâneșul unei albastru sau albastru blând.

Modele relevante fundamental diferite – de la stiluri de sex masculin laconic la modele cu cochete, o varietate de adaosuri decorative, veste de crumb asimetrice.

În modă, o combinație de stiluri diferite: o rochie strictă dreaptă + Chiffon Air cu o imprimare florală, o pârghie alungită de la denim și de vârf alb, cu pantaloni de piele neagră.

Sfaturi pentru alegerea

Denim Vest permite nu numai complementarea imaginii create, ci și ajustați vizual unele zone problematice ale figurii.

Proprietarii figurii de tip „Triunghiul inversat” vor ajuta vizual „ajustați” umerii largi și faceți o imagine mai feminină și blândă.

Vestele de culori întunecate ajută la a face o figură luxuriantă mai subțire și elegantă.

Vesta ar trebui să fie bună să se așeze pe figura. Verificați că este suficient de simplu: trebuie să încercați modelul și să fixați fermoarul sau butoanele de blocare. Sleevecavka nu ar trebui să fie mișcări ciudate sau timide, altfel nu va decora, dar doar strică imaginea creată.

Citește mai mult  Gri gri

Ce sa porti?

Masculin Vest Denim arată foarte frumos cu rochii elegante și sundrese elegante. Rochia poate fi un model floral monofonic sau decorat. De-a lungul, puteți adăuga sandale sau pantofi cu toc înalt.

Cea mai practică și convenabilă combinație opțiune: Vest + Jeans. Dacă kitul este suplimentat cu un vârf elegant, atunci într-un astfel de costum puteți merge la filme, stați într-o cafenea sau mergeți la o petrecere. Vest și blugi perfect combinate din materiale contrastante, de exemplu, cerneală + albastru deschis. Imaginea va completa adidași, mocasini, pantofi de balet sau alunecări.

Opțiune pentru fiecare zi: Jeans + Vest + cămașă. Dacă cămașa este lungă, vesta poate fi scurtată. Completează sacul de imagine peste umăr, pantofi pe o talpă plat, o eșarfă luminată sau alt accesoriu.

Denim fără mâneci poate fi combinat cu pantaloni de vară strălucitoare și vârfuri monofonice. Explorați imaginea sandalelor de pe platformă și o pungă luminată.

Pentru rochia de vară, este bine să utilizați lumini fără piele de tonuri ușoare sau albe. Culoarea neagră va arăta prea sumbră

În timpul răcoros al anului, vesta denim este perfect combinată cu lucruri calde – un jumper, o broască țestoasă, o cămașă densă.

Imagini spectaculoase

Imagine romantică: Lungime mijlocie Bine ați venit + rochie de sifon, dantelă sau sandale de platformă de mătase +. Modest și gustos!

Imagine de seară extraordinară: rochie strălucitoare roșie roșie în podea + vesta albastră scurtată. Ca add-on-uri – ambreiaj albastru elegant și bijuterie turcoaz.

Opțiune pentru fiecare zi: rochie neagră mică + fără mâneci albastru + sandale sau pantofi pe tocul mic. Vesta poate fi decorată cu broderie, pietre sau vârfuri.

Stilul Tineretului: Vest + Gri, Tricou alb sau alb + Fusta Mini cu imprimare originală. Ceapa informală vor completa adidași sau alte pantofi pe o talpă plat.

O altă opțiune modernă: top alb de zăpadă + piele negru mini pantaloni + albastru fără mâneci, decorate cu dungi sau clape de la alte materiale + adidași sau pantofi de balet. Completează o imagine a unei pungi luminoase în vrac.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: