Windbreakers anorak

Windbreakers anorak

Salvish de la vremea capricioasă în afara sezonului. Suntem obișnuiți să altfel: umbrele, impermeabile, cizme de cauciuc, jachete cu o capotă – toate acestea în fiecare primăvară este în dulapurile noastre.

Când este însorită, vremea clară este înlocuită de mai multe ori pe zi, este util să aveți un lucru confortabil și ușor la îndemână, capabil să protejeze împotriva vremii nefavorabile.

A fost pentru astfel de cazuri care au fost inventate Windbreaker – o jachetă subțire cu o capotă, invulnerabilă pentru vânt și precipitare. Una dintre soiurile de windbreaker este Anorak. Despre faptul că el reprezintă, citiți cele mai bune modele și caracteristici ale alegerii în articolul nostru actual.

Caracteristicile de Windbreaker Anorak

Interesant originea numelui acestui tip de windbreaker. Cuvântul „anarak” a venit la noi din dialect de eschimos canadian. A fost folosit pentru a desemna îmbrăcămintea exterioară montată pe apă, care a fost cusută din piei ale locuitorilor marini.

Anorakul modern este o jachetă largă fără elemente de fixare, dar cu o capotă mare. Pentru fabricarea de anraks, materiale foarte dense, dar subțiri care nu trec apă. Anorakul de vânt și impermeabil ar trebui să fie purtat prin cap, care nu este complet convenabil. Dar în fața lui există un buzunar de tip Kangaroo mare, care vă permite să îl utilizați, chiar dacă aveți un rucsac cu curele pe talie.

Elementele obligatorii ale vânzătorului Anorak sunt gingii pe manșete, precum și TIA ajustabile pe capotă și pe mormanul produselor care asigură o protecție maximă împotriva vântului. Din mai multe motive, acest tip de îmbrăcăminte este popular printre turiști, alpiniști și geologi.

Modele

Vă invităm să evaluați selecția celor mai frumoase și practice anorale care sunt vândute astăzi în magazinele de îmbrăcăminte la modă.

Citește mai mult  Ce să poarte un impermeabil?

Neobișnuit Cloak-Anorak, cusute din mătase Khaki. Silueta feminină echipată, decor elegant – acest model este un exemplu excelent despre modul în care îmbrăcămintea sport poate fi feminină și elegantă.

Modelul sportiv clasic de culori luminoase. Acesta combină toate avantajele sacoului-anoscience: material subțire, impermeabil, siluetă confortabilă, capotă mare și buzunare bine poziționate.

Încălzit anorak în stil militar Culoare de colorat unică Khaki. Acest model este considerat la cel mai mic detaliu: de la TIA de pe talie înainte de protecția mâinii sub formă de manșete.

Bright galben Anorak creat special pentru activități în aer liber În natură în zilele de iarnă înghețate. Modelul este izolat de un umplutură Holofiber, astfel încât vă veți simți confortabil la temperaturi de până la -25 de grade.

Modelul de demi-sezon în stilul unisex, care este potrivit atât pentru fete, cât și pentru tinerii. Negru și gri Anorak coase din bumbac 100% și a împins elemente reflectorizante pe carcasă.

Branduri populare

Eliberarea lui Anorak, de regulă, companiile producătoare de îmbrăcăminte pentru sport și turism. Cei mai populari cumpărători folosesc produsele următoarelor mărci:

  • ZBOR GRATUIT – Producătorul intern care dezvoltă în mod independent și produce îmbrăcăminte de tineret într-un stil de stradă+
  • FRED PERRY – marca engleză, numit după creatorul său, celebrul jucător de tenis + de la mijlocul secolului trecut, compania este implicată în producția de îmbrăcăminte pentru sport+
  • Nike – producător american de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru întreaga lume pentru sport, a cărui istorie a fost în jur de peste 60 de ani+
  • Penfield – O alta companie, originar din SUA, este angajată în dezvoltarea și cusut de îmbrăcăminte exterioară izolate din anii ’70 ai secolului trecut+
  • Furnicar – Tânăra marca rus, fondat în Sankt-Petersburg + comunicatelor de haine într-un stil de stradă, artiști lucreze la designul ei – reprezentanți ai culturii undergrand.
Citește mai mult  Slingokurtka

Sfaturi pentru alegerea

  • Hanorac este aproape spărgător de adimensională, deoarece are o siluetă foarte liber. Este important ca armatele mânecilor sunt la locul lor, iar ei înșiși mineci – un pic acoperit în partea de sus a palmei. El însuși Jacheta trebuie să fie de până la aproximativ mijlocul șoldului.
  • Ns.Rimerant Anorak urmează că hainele cu care o veți purta. Chiar pune pe un pulover cald, el nu ar trebui să tragă mișcări.
  • Fiți atenți la prezența tuturor tipurilor de elemente care fac modelul practic și confortabil în uz: Big Hood cu un vizor, manșete de izolație pe mâneci, supape de ventilație, reflectoare, protecție pe buzunare și fermoare, elemente de fixare confortabile, gumă de reglare și t.D.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: