Costume de baie pentru femeile însărcinate

Costume de baie pentru femeile însărcinate

Cu debutul sarcinii mult așteptate, mamele viitoare moderne se grăbesc să se rostogolească cu obiceiurile lor utile. Exercițiile fizice zilnice, joggingul, piscina și piscina demonstrează din nou că sarcina nu este o boală, ci doar o etapă neobișnuită și specială în viața fiecărei femei.

Este foarte convenabil ca, în industria modei moderne și frumusețea acestei perioade speciale, se referă, de asemenea, la înțelegerea și abordarea creativă. Printre altele, elemente speciale ale dulapului, onorabilul loc ocupă costume de baie pentru femeile însărcinate. Ei au un special, diferit de clasic, tăiat și compoziția țesăturii.

Particularități

Ar părea ce altceva să ne gândim: am cumpărat un model clasic pentru câteva dimensiuni mai mult – și bucurați-vă. Dar nu a fost acolo. Există mai multe caracteristici distinctive, care permit o femeie gravidă să se simtă într-un costum de baie, nu numai confortabil, dar, de asemenea, la înălțimea:

  • Sutien. Cupe trebuie să fie prezente chiar și în modelele închise. sutien ascunse, sprijinind ușor și cu atenție sânii în creștere, are o placă elastică sau oasele dedurizată interior. Aceasta ajută la evitarea vergeturi pe bustul în viitor.
  • Curele de. Trebuie să fie mai mare și moale, ușor de ajustat, de asemenea, concentrându-se pe modificarea dimensiunii de san. Principalele plus este că acestea pot fi plasate standard transversal, în jurul gâtului.

  • Stofa pentru burtă. Într-un costum de baie solid sau în separat, dar cu chilotei mari, există întotdeauna un loc pentru a puzzle-ului mai mici și, în consecință, se schimbă în parametrii fiziologici ai viitoarei mame. Costumele de baie pentru femeile însărcinate sunt făcute în ceea ce privește acest factor și sunt însoțite de extracte laterale, dansuri sau draperii, acoperind timid o poziție interesantă în perioadele inițiale. De asemenea, aceste mici „trucuri” mici ajută la un costum de baie cât mai confortabil pentru viitoarea mamie și burta ei mai mică.

Material și de moda de colorare

Țesăturile din care sunt fabricate costume de baie pentru femeile însărcinate nu ar trebui să conțină impurități sintetice. Acordați atenție procentului de întindere și calitate a țesăturii de întoarcere în forma originală.

Când alegeți acest accesoriu de înot, ar trebui să vă acordați atenție la ceea ce îl achiziționați: pentru plajă, înotați în piscină sau într-o ramură de apă (proaspătă sau salată). Acești parametri, într-un fel sau altul, afectează o distracție confortabilă.

Materialul de baie de baie ar trebui să fie rezistent la ultravioletă, astfel încât atunci când este încălzit nu și-a trecut negativ și, poate proprietățile slabe de calitate ale pielii și a corpului ca întreg. De asemenea, procedând la clase în bazin (scăldat, aerobic Aqua, gimnastică), ar trebui să se țină cont de faptul că apa clorurată nu are întotdeauna un efect pozitiv asupra stării materialului de baie de baie, deci trebuie să alegeți modelele din țesuturi rezistente la această compoziție chimică a apei.

Citește mai mult  Colanți de compresie pentru femeile însărcinate

Probleme ideale pentru fabricarea acestui accesoriu „însărcinată” sunt:

  1. Microfiber – un material unic capabil să treacă aer, să se usuce rapid, să se întoarcă în siguranță la dimensiunea originală. Microfibrele de baie de baie vor scăpa de tine de la supercooling și de supraîncălzire+
  2. Tactile are toate proprietățile materialului anterior, H are o suprafață mai „autentică” la atingere.

Deoarece acum în modă, revolta de vopsele și șocante, pot fi alese și de costume de baie „însărcinate”, concentrându-se asupra tendințelor de modă. Cu toate acestea, aici stilistii sfătuiesc, de asemenea, să ia în considerare caracteristicile figurii. Din păcate, nu toată lumea este norocoasă cu testele „Publicitate”. Dar alegerea unui model mic, dungi verticale, culorile „pradă” în costumele comune pot fi accentuate cu atenție și aranjați frumos o nouă figură a viitoarei mami.

Modele

Hainele pentru o perioadă specială sunt în primul rând de calitate și confort. Designerii moderni încearcă din sezon în sezon, astfel încât costumele pentru femeile însărcinate nu au fost niciodată inferioare colegilor lor clasici.

Principalele modele de accesorii speciale de baie:

  • Gem. Clasic de costume de baie închise cu tot felul de add-on-uri auxiliare, făcându-l convenabil pentru viitoarea mamă.

  • Separat. Împărțită în mai multe subspecii:
  1. Bikini – un costum de baie cu un sutien care îndeplinește toate cerințele de purtare confortabilă în timpul sarcinii + chiloți – a coborât înainte și puțin copleșit din spate, înalt, „târâtoare” pe burtă, cresc împreună cu el+
  2. Tankini – partea de sus se face sub forma unui top, bluze cu maneci scurte sau lungi, tunică sau chiar un corset+
  3. Bando – un braț de stagnare, dar oferind suport fiabil pentru un sân mic, având oase moi în cupe ascunse.

De asemenea, astăzi există un număr mare de costume de baie nu numai pentru așteptare, ci și pentru nașterea deja, mamele care alăptează. Acestea sunt echipate cu cupe speciale detașabile, permițându-le fără prea mult efort pentru a alimenta copilul cu sânii în orice condiții.

Pentru piscină

Modelul cel mai confortabil și practic pentru înotul în apa clorurată va fi un costum de costuri sportive pentru femeile însărcinate. Nu are diferențe cardinale, dar îndeplinește pe deplin cererile unei cifre noi: accentuează în mod convenabil pieptul și burta în creștere. Cele mai multe dintre aceste modele au un tip de bandaj pentru a proteja mama viitoare de la încărcăturile neprevăzute. Puteți cumpăra astfel de costume de baie pentru femeile însărcinate în supermarketuri sportive speciale. Precum și în magazine – reprezentanți oficiali ai companiilor Adidas, Reebok, Puma, Nike.

În același timp, dacă femeia și înainte de sarcină a jucat în mod activ înotul, alegerea de costume de baie pentru o perioadă specială în viața ei nu o va pune într-un capăt mort. Costume de înot pentru piscină – Aceasta este o oportunitate unică de a-și continua clasele în aproape același ritm și cu aceeași energie. Desigur, cu condiția ca aceasta să nu facă rău sănătății și dezvoltării copilului.

Citește mai mult  Hrănirea Bra + fest + & quot

Branduri și costuri

Costume de baie pentru femeile gravide produc nu numai companii speciale, branduri la nivel mondial, cu mare plăcere a intrat acest proces.

Emma Jane Răsturnarea Swimsuit Fabricat din bumbac natural. Ea are o culoare albastru blând, cu o imprimare mare de o nuanță de albastru deschis. Este posibil să măture curelele și de a folosi un costum de baie fără ele. Mama viitor se va simți nu numai confortul din calitatea de material și de colorare, ansambluri de pe părțile laterale ale modelului va permite o burta tot mai mare pentru a se potrivi armonios în imaginea generală. Prețul de Costume de baie pentru gravide producător Emma Jane fluctuează în 1500 – 2700 de ruble pe unitate.

Negru Modelul comun al brandului Carriwell sta pe figură, datorită faptului că acesta este realizat din poliamidă și elastan. O astfel de combinație de țesuturi nu permite un costum de baie pentru femeile gravide să stea după spălare sau de baie. Curelele largi în jurul gâtului pot fi ajustate în conformitate cu cerințele pieptului în creștere. Dublu strat de țesătură pe burtă cu încredere și o susține ușor în procesul de creștere. Producătorul din Danemarca recomandă acest costum de baie pentru procedurile de apă din piscină și asigură că modelul are un grad ridicat de uscare și durabilitate la clor. Prețul pentru cumpărătorii ruși variază de la 1700 până la 2000 de ruble.

Modelul de rezervare clasic într-o bandă subțire de la producătorul din Germania Laskana. Top pe curele largi prin gât fixează confortabil pieptul și acoperă burta mai mică datorită cărții sale strâmbe. Chiloți negri cu stropi pe laturi sunt, de asemenea, adaptate la o creștere a dimensiunii mumiei viitoare. Prețul mărcii germane din magazinele rusești peste 3000 de ruble.

Compania britanică cucerește clienții săi simplitatea, disponibilitatea și originalitatea modelelor. Același lucru se poate spune despre costume de baie pentru femeile însărcinate. Benzi strălucitoare, culori monotone blânde și modele geometrice originale. Toate acestea, în combinație cu țesături de înaltă calitate și o abordare individuală, aproape fiecare model, determină un sentiment de confort și unicitate al viitoarei mami. La urma urmei, este atât de important: în cea mai responsabilă perioadă de viață a vieții și simțiți 100%. Plătiți pentru întregul set de avantaje va avea aproximativ 1900 de ruble.

Envie de Fraise – Brand francez creat exclusiv pentru femeile însărcinate. Costumele sale au caracteristici calitative excepționale, precum și modele luminoase unice. Unul dintre cele mai curajoase până în prezent este un bikini galbene strălucitoare, cu chiloți confortabili de profil redus și un sutien ușor pe curea, mărimea căreia este reglabilă cu decorativă, la prima vedere, cu șnur. Cu toate acestea, pentru un model din colecția de Envie de Fraise va trebui să dea cel puțin patru și jumătate de mii de ruble.

Citește mai mult  Alegeți o rochie pentru o fotografie Trage de femei însărcinate

Modelele foarte luminoase și neobișnuite sunt renumite pentru un alt brand britanic ASOS. Colecția lui „însărcinată” vă place ochiul și corpul viitoarelor mame. De exemplu, un costum de baie într-o bandă alb-negru cu curele neagră. Vă permite să obțineți un bronz ușor pe umeri, precum și o distracție confortabilă pe malul rezervorului sau în piscină. Costum de baie – pe o sublobă naturală, care vă permite să treceți aerul și contactați minim cu cârpa umedă a accesoriului înot. Coquette Lace în zona de viață – Nuanța romantică de la designerii de modă din Londra. Există o astfel de frumusețe doar peste două mii de ruble.

Recenzii

Astăzi, piața de costume de baie pentru femeile însărcinate este atât de largă încât puteți vorbi deja despre un număr mare de feedback de la viitoarele mame despre o mare varietate de modele și branduri.

De exemplu, comentariile adresate brandului Decaton și lanțului său sportiv Nabaiji, în cea mai mare parte pozitiv. Adevărat, unele fete alegând exact un costum de costuri sportive pentru femeile însărcinate, crezând că numai el este capabil să susțină burta calitativ, supărat de culorile sale modeste. În același timp, totuși, este remarcat un țesut dublu confortabil în zona puzzle-ului: stratul interior suportă și acoperă ușor extern, crescând cu burta.

De asemenea, uneori cumpărătorii de costume de baie pentru femeile însărcinate apar plângeri despre modelele Tanicani cu cărți defalcate. Adesea, femeile se plâng, o gumă sub pieptul remorcherului. Din acest motiv, apare un disconfort, care, totuși, este deja în rezervor. Când înotați într-un astfel de model, costumul de baie este simțit mișcarea părții inferioare a vârfului, că unele femei oferă, de asemenea, anumite inconveniente.

Pentru a ține cont de toate preferințele și recomandările, este necesar, în primul rând, încercați un costum de înot și simțiți cât de potrivit este pentru dvs. În măsura în care el este modelul tău. La urma urmei, în timpul sarcinii, totul ar trebui să fie perfect faptul că copilul, va veni în această lume pentru prima dată, deja în stadiul maturarii sale în abdomen, mama a simțit în mod clar toată frumusețea, fericirea și mângâierea locului său de reședință. Din modul în care o femeie însărcinată va ține 9 luni de fericire, adaptarea copilului în noile condiții depinde.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: