Tricouri cu inscripții pentru femeile însărcinate

Tricouri cu inscripții pentru femeile însărcinate

Nouă luni de așteptare pentru un mic miracol, poate, una dintre cele mai plăcute perioade în viața fiecărei femei. În acest moment, vreau să arăt deosebit de frumos și feminin, deoarece sarcina nu este un motiv pentru a abandona hainele elegante și la modă.

Designerii moderni dezvoltă colecții întregi de tricouri de modă pentru femeile însărcinate.

Pentru o categorie separată de astfel de tricouri includ modele cu inscripții creative, vesel și amprente amuzante dedicate unui eveniment plin de bucurie.

Punerea pe un astfel de tricou, fiecare mamă viitoare poate fi ferm încrezătoare în privirile sale irezistibile și prindeți privirea admirată și zâmbetele bune în jur.

Cum de a alege?

Tricou cu o inscripție distractivă – un motiv excelent nu numai pentru a vă mulțumi, dar și actualizați garderoba dvs. în conformitate cu cele mai recente tendințe de modă. Dar alegerea îmbrăcămintei pentru femeile însărcinate trebuie luată de la o mai mare profundă și atenție decât pentru hainele obișnuite.

Preferința ar trebui să fie dată nu numai celor cele mai la modă și mai frumoase lucruri. Tricou trebuie să fie cât mai confortabil posibil.

Înainte de a cumpăra un tricou, ar trebui să acordați atenție unor puncte:

  1. Material. Ei bine, dacă tricoul va fi cusut din țesutul natural, moale și plăcut la atingere, de exemplu, bumbacul. Sintetic nu permite pielea să respire, într-un astfel de tricou va fi fierbinte în timpul verii. Sintetica poate provoca reacții alergice, roșeață și mâncărime.
  2. Marimea. Nu alege o dimensiune necorespunzătoare tricou, indiferent de cât de bine a fost. Prea mare T-shirt va face femeie informă unei femei, și prea mic lucru se va argumenta mișcare, freca umerii și pot cauza neplăceri atunci când ciorap.
  3. Lungime. Optimum T-shirt Lungime Fiecare femeie alege pentru El. Cineva este mai convenabil într-o lungă T-shirt, cineva se simte destul de confortabil ca și în modelele scurtate, expunând burta.
  4. Imprimare. Vopsea de calitate, cu care sunt realizate inscripții sau desene, ar trebui să fie foarte mare. Vopseaua nu ar trebui să poloneză după prima spălare.

Modele

Gama model de T-shirt pentru femeile gravide este destul de diversă și, în general, există puține diferit de tricouri obișnuite.

Cu maneci lungi T-shirt sau Longsliva. Astfel de modele sunt special populare și dragoste la femei. Diverse tăiere, aterizare excelentă, practică și confort în șosete sunt caracteristice tricourilor cu mâneci lungi. Longsloives sunt perfect combinate cu blugi și pantaloni. Doar nu alegeți modelul prea potrivit.

Tricoul trebuie să stea în figură suficient de liber și să nu treacă mișcările.

Tricouri cu maneci scurte. Cea mai optimă opțiune pentru vara, fără de care este pur și simplu imposibil să ne imaginăm un dulap de sex feminin. Un pic din cartea cărții cărții este o opțiune optimă. Un astfel de tricou poate fi purtat în momente diferite de sarcină, fără sentimentul de disconfort sau inconveniente.

Opțiunea intermediară – Tricou cu mâneci de lungime medie. Tricourile pentru femeile însărcinate, de regulă, sunt îndeplinite cât mai limitate, fără elemente decorative inutile, cu un gât simplu, oval sau triunghiular. Manșoanele pot avea o tăietură obișnuită sau o rulă într-un design mai complex (felinare), decorate cu sloturi.

Idei originale de inscripții distractive și amuzante

O varietate de tricouri cu inscripții este atât de mare încât fiecare mamă viitoare poate, fără probleme particulare, să aleagă un model adecvat cu o imagine frumoasă sau o inscripție veselă.

Printre inscripțiile cele mai amuzante și amuzante, următoarele opțiuni sunt deosebit de populare:

„Puzzle”. Tricouri cu această inscripție drăguță și bună sunt deosebit de populare la femeile gravide. Cel mai adesea, o asemenea poreclă glumă este însoțită de o imagine veselă și strălucitoare care ilustrează un copil de dormit cu un zâmbet pe față. Variațiile diferite ale unui astfel de tricou pot conține imagini cu o imagine a tocurilor mici și a palmei pentru copii.

„Surpriza Kinder”. O altă opțiune populară tricou pentru mama viitoare. Tricourile cu inscripții neutre, de obicei, aleg femeile care încă nu cunosc podeaua viitorului copil. Inscripția poate fi însoțită de o imagine tematică care efectuează o analogie cu copiii populari și iubiți. Numai că în loc de o jucărie dintr-un ou de ciocolata arata ca fata de copii.

Tricouri pentru viitoarele mame care așteaptă gemenii. Astfel de tricouri descriu adesea o barză care poartă două kules cu copii. O altă opțiune – două fețe ale copiilor pe un fundal luminos cu inscripția „dublu”. Poate fi imaginea a două inimi albastre și roz.

Tricou cu inscripția „Am de gând să scap!”. O astfel de inscripție este adesea completată de chiar numele lunii, în care se așteaptă nașterea unui copil, de exemplu, „am de gând să scape în luna august!”. Uneori se adaugă o imagine, reprezentând timpul anului când copilul trebuie să se nască. Inscripția este adesea efectuată împotriva imaginii unui copil privitor cu ochi vicleni.

Uneori puteți vedea tricouri, decorate cu inscripții complet creative, de exemplu, „Da! Am înghițit mingea!”, „S-a întâmplat!”Si t.D.

„Curand voi! Aștepta!”. O altă variație a temei apariției rapide a copilului. Inscripția este însoțită de o imagine strălucitoare a unui copil satisfăcut, cu o sticlă de lapte în mână sau o barză, purtând un copil.

„În burtă este ocupată”. O altă inscripție drăguță și emoționantă, care este adesea folosită pentru a proiecta astfel de tricouri. Inscripția poate fi însoțită de o imagine veselă, reprezentând călcâiul și palma copilului, o față distractivă sau ducele în sine.

O categorie separată de tricouri este dedicată viitorilor părinți. Ele pot fi depuse cu inscripții, de exemplu, „tată, dau cinci!”Sau” a permis să atingă doar tata „. Tricouri pereche pentru viitorii părinți cu aceleași imprimări pot fi efectuate.

În plus față de cele mai frecvente inscripții, există și Mai multe opțiuni originale, De exemplu, „făcut cu dragoste”, „așteaptă un miracol”, „burtă cu un secret”, „să nu se deschidă … (indicând luna de naștere presupusă)”, „tija mea este în creștere și în ea – Karaupusik, „” Nu deranjați! Personalitatea este formată „și mulți, mulți alții.

Viitorul mamei nu numai că va beneficia de idei gata făcute, ci și de a-și arăta fantezia, inventarea unei versiuni individuale. Beneficiul care, ordonă un tricou cu o inscripție selectată și o imprimare potrivită, astăzi nu este dificilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: