Windbreakers pentru femeile însărcinate

Windbreakers pentru femeile însărcinate

Chiar și atunci când o femeie rămâne în așteptare pentru copil, vrea să rămână activă. Multe fete până în ultimele zile de sarcină continuă lecții de sport sau plimbări lungi în aerul proaspăt. Și este absolut corect, deoarece un stil de viață sănătos determină în mare măsură fluxul calm al sarcinii și dezvoltarea normală a copilului.

Acesta este motivul pentru care producătorii de îmbrăcăminte pentru viitoarele mame plătesc atât de multă atenție modelelor pentru activități sportive și în aer liber.

Haine moderne pentru femeile însărcinate nu numai confortabile, ci și foarte elegante, pentru că cei care se pregătesc să devină o mamă care doresc să arate la modă și frumoasă.

Articolul de astăzi este dedicat problemei de selectare a vânzătorilor pentru femeile însărcinate. Veți învăța despre ceea ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați acest element, precum și ce sunt Windbreaks pentru viitoarele mame.

Modele

Acest lucru este doar la prima vedere, se pare că hainele pentru Monotonia Mamei viitoare. De fapt, în magazinele de specialitate există lucruri pentru fiecare gust, într-o varietate de stiluri. Alegerea de windbreaks în magazine pentru femeile însărcinate este de asemenea suficient de mare. Vă invităm să vă familiarizați cu cele mai interesante și mai populare modele.

„2 în 1”

Windbreaker multifuncțional care va fi util pentru dvs. și după ce copilul va apărea pe lumină. Această sacou confortabilă și practică este proiectată astfel încât rolul slingului să poată fi efectuat simultan. Astfel încât copilul va fi confortabil pentru piept în timp ce mergeți sau mergeți la cumpărături.

Sport Windbreaker

Acesta este un lucru care ar trebui să fie în garderobă fiecare fată și femei însărcinate – fără excepție. Jacheta de sport luminoși vă va proteja de ploaie și vânt, lăsând în același timp libertatea completă de mișcări. Dacă în timpul sarcinii continuă să conduci un stil de viață activ, atunci această opțiune pentru dvs.

Şanţ

Aceasta este o cruce între un impermeabil și windbreaker. Acest model este mai elegant decât jachetele sportive și jachete. Poate fi purtat cu rochii și fuste, precum și cu pantaloni stricți. Trench Windbreaker ar trebui să aleagă fete care preferă stiluri de afaceri și clasice în haine.

Modele izolate

Ideal pentru offseason, când este încă fierbinte în jachetă, dar nu mai vă place să fiți într-un impermeabil sau o fină fină. Cele mai practice modele sunt cele care au o capotă strânsă și o poartă mare, permițând să facă fără eșarfă și capace.

Fiți atenți la citatele actuale acum – se încălzesc și arată foarte elegant.

Hanorace

Sweatshirturile pot fi, de asemenea, considerate una dintre soiurile de windbreaks. Acele modele care au o glugă complet potrivită pentru vremea vântului. Adevărat, bluzele de ploaie nu salvează, deoarece sunt de obicei confiscate din tricotaje. În zilele răcoroase, mama viitoare va fi foarte confortabilă într-o bluză încălzită pe fleece sau subsol.

Sfaturi pentru alegerea

Cu cursul sarcinii, cifra unei femei se schimbă foarte mult. În fiecare zi puteți sărbători noi schimbări, și aceasta nu este doar o burtă în creștere, ci și o altă poziție, mișcări de plastic și t.D. Prin urmare, hainele pentru fete din poziție ar trebui să fie cât mai confortabile și să ia în considerare toate caracteristicile stării lor.

Material Windbreakers, de preferință, ar trebui să fie naturale sau cel puțin să conțină cât mai puține fibre sintetice. Femeile gravide se caracterizează prin reacții alergice și iritații pe piele, deci din țesuturile artificiale pentru această perioadă este mai bine să refuze. În plus, se recomandă alegerea unui windbreaker dintr-un material ușor, deoarece țesăturile grele sunt o povară suplimentară pe coloană vertebrală.

Ridica windbreak la dimensiune Este, de asemenea, foarte important. Hainele de maternitate au, de obicei, inserții elastice, deci un lucru de obicei poate fi purtat de-a lungul întregii perioade de sarcină. Asigurați-vă că gingiile de pe windbreak nu se ocupă de burtă. Jacheta trebuie să vă lase libertatea de mișcare, dar în același timp, să vă protejați în mod fiabil de vântul rece, astfel încât modelele prea spațioase nu sunt, de asemenea, potrivite.

Lungime Windbreakers pentru viitoarea mama, de asemenea, contează.

La modă acum s-au scurtat modele mai bine în dulap până când copilul va apărea pe lumină.

Femeia gravidă ar trebui să poarte haine, pe deplin închiderea buricului. În vreme rece, se recomandă să purtați vânturi mai scurte decât mijlocul coapsei. Toate acestea sunt necesare măsuri de precauție care vă pot proteja de problemele grave de sănătate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: