Adidași Lassie

Adidași Lassie

În Rusia și Europa, marca finlandeză Lassie este bine cunoscută. Acest producător noreneuropean se distinge de înaltă calitate a îmbrăcămintei și încălțămintei fabricate: Demi-sezon, jachete de iarnă și salopete, cizme și adidași. Adidasii de la Lassie doresc să se oprească mai mult.

Pentru care sunt destinate pantofii?

adidași Lassie sunt fabricate în mod specific pentru un consumator mic. Acest sport practice și pantofi de mers pe jos sunt potrivite pentru șosete în vreme uscată, și în timpul ploii. În plus, este posibil să-l poarte până la cele mai înghețurile, fără a avea grija ca picioarele copilul poate îngheța.

Producătorul are grijă de cumpărătorii săi, prin urmare, oferă adidași, care sunt cel mai confortabil cu putință, ca și realizate din materiale moi, elastice, ținând cont de caracteristicile anatomice ale structurii piciorului.

Ce este facut?

Nu este nici un secret faptul că, atunci când cumpără un pantof la copil, o atenție deosebită este acordată materialelor din care este fabricat. adidași Lassie de la alți producători face distincția nu numai aspectul lor elegant, dar, de asemenea, avantaje „interne“.

O caracteristică a acestui pantof este prezența unui strat de membrană, care este caracterizat de înaltă impermeabil, și în același timp capacitatea de a „respira“. Într-un mod diferit, acest material nu ratează umiditatea exterioară, dar vaporii de apă, selecția naturală a picioarelor copiilor, iese prin pori microscopici. Astfel încât pantofii rămân mereu uscați.

Pentru a face partea superioară a adidașilor de la Lassie, producătorul utilizează o combinație de materiale sintetice moderne, piele de piele naturală și textile. Pentru fabricarea unică aplică un material de cauciuc ușor, flexibil, stabil.

Citește mai mult  Încălțăminte pentru fete

Gama de modele și categoria de prețuri

Prezentat în vânzare eșantioane de adidași de la Lassie nu diferă într-un mare varietate. La ferestrele magazinelor, există cel mai adesea mai multe modele pentru fete și pentru băieții efectuați de culori diferite.

Cea mai populară culoare a adidaților pentru fete este roz, iar producătorul folosește diverse nuanțe, și decorează, de asemenea, inserții de încălțăminte și nu. Colecțiile pentru băieți sunt create în tonuri gri și albastre.

Pentru consumator, se oferă următoarea serie dimensională de adidași: de la 22 (14.5 cm pe branț) la 35 (23 cm pe branț). Prin urmare, din Biennium, puteți oferi un copil cu încălțăminte de înaltă calitate și confortabilă, ceea ce va contribui la formarea corectă a piciorului.

Adidasii de la Lassie se găsesc în categoria de prețuri de la 1500 la 3000 de ruble. Depinde de modelul pe care mi-a plăcut mai mult și de locul în care vă decideți să faceți o achiziție. Magazinele online oferă prețuri mai mici comparativ cu produsele pentru copii.

Evident, pentru părinții care doresc să achiziționeze pantofi de înaltă calitate și confortabil pentru copilul lor, această achiziție va fi plăcută și profitabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: