Cizme de cauciuc pentru copii

Cizme de cauciuc pentru copii

Copilăria fericită, probabil, este imposibil să ne imaginăm fără o plimbare sub ploaia de vară torențială și o plimbare distractivă a tuturor puddles. Fiecare copil prin ea trece, iar înainte ca fiecare părinte să apară întrebarea – cum să poarte un copil, astfel încât să nu anuleze plimbarea, iar copilul nu este umed? Și, bineînțeles, în vremea nu este fără o pereche de cizme de cauciuc strălucitor.

Caracteristici și avantaje

Principalul avantaj al cizmelor din cauciuc este impermeabilitatea lor completă. De aceea este dificil să ne imaginăm o versiune mai potrivită de pantofi pentru vremea ploioasă sau tulbure. Astfel de cizme nu prevăd elemente de fixare, astfel încât acestea sunt sub puterea de a purta și de a îndepărta chiar și copilul mic.

Cizmele de cauciuc sunt practice în șosete. Ele sunt ușor de curățat, se usucă rapid și își păstrează perfect aspectul original chiar și după câteva luni de utilizare. Talpa de cauciuc ondulată nu va da copilului să se întindă pe asfalt umed.

În vreme rece, picioarele nu vor fi înghețate, deoarece majoritatea modelelor sunt acum produse izolate. Asta este, cizme detașabile de la fleece sau alte țesături calde sunt incluse în cizme de cauciuc.

Cizmele de cauciuc sunt fabricate în următoarele moduri.

 1. Lipici. Cu această metodă, toate detaliile sunt colectate și lipite pe bloc. Apoi, cizmele sunt strânse de cauciuc, ale căror margini se întâmplă pe spate. Apoi talpa și tocurile sunt lipite, iar cizmele sunt dezvăluite.
 2. Metoda Modement. De obicei, această metodă este utilizată în fabricarea cizmelor de destinație specială. Astfel de pantofi sunt caracterizate prin creșterea rezistenței și grad ridicat de rezistență la uzură.
 3. Metodă de formare a lichidului din clorură de polivinil.
 4. Polytea Flavo Metodă. Această metodă este utilizată pentru cizme izolate.

Cizmele pot fi simple (cauciuc + căptușeală din bumbac), obișnuită (cu detalii suplimentare) și cu trei straturi (se adaugă un strat de tricotaje din cauciuc)).

Modele

Cizmele de cauciuc au un design destul de simplu, concis. Cu toate acestea, gama de modele moderne oferă o varietate de variații pe tema pantofilor de cauciuc pentru copii.

Cizmele pot fi turnate sau au inserții textile. Astfel de cizme sunt de obicei întârziate de un kuli special pentru a preveni intrarea apei.

Pentru toamna rece, cizmele de cauciuc cu o căptușeală sunt șosete izolate perfect adecvate, ceea ce pune pe jos. Există ambele cizme pe blănuri care pot fi purtate în felie, vreme rece sub toamna sau chiar în salopetele de iarnă. Bocancii de cauciuc de iarnă sunt foarte des combinate. De exemplu, partea superioară este izolată, pe velcro sau cu șlefuire, iar partea de jos – cauciuc.

Alegerea unui model adecvat de cizme de cauciuc depinde în mod direct de sezon. De exemplu, în timpul toamnei calde, vor exista cizme destul de convenționale, cu o căptușeală subțire textilă. Cizme cu izolație și blănuri potrivite pentru toamna târzie sau chiar pentru iarna caldă. Modele cu cizme interioare detașabile în toate sezonul. În sezonul cald, boot-ul poate purta fără ea.

Citește mai mult  Șacerea Sarafiei pentru fete

Designerii moderni oferă colecții de astăzi de cizme din cauciuc, încălțăminte din piele care amintește extern. Ei pot avea un călcâi mic, o colorare interesantă, un decor frumos. Unele modele sunt livrate cu urechi speciale, astfel încât acestea să fie mai ușor de traversat, purtați și transferați, nu mâinile stupide.

În cazul în care un copil are probleme cu formarea și dezvoltarea piciorului, apoi tălpile interioare ortopedice trebuie să fie introdus în cizme de cauciuc. Și copilul va fi confortabil, iar părinții calm calm.

Cizmele de cauciuc pentru adolescenți sunt diferite de copii, mai degrabă decât tipărirea. Copiii de vârstă școlară mijlocie și mai veche Alegeți cizmele de culori mai restrânse (negru, gri, măsline, albastru, verde). Geometria, abstractizarea, logo-urile echipelor sportive celebre, filme de ficțiune și t.D.

Lungime

În ceea ce privește dimensiunea boot-ului, ar trebui să depășească lungimea piciorului copilului de cel mult 1 cm. Boot nu ar trebui să stea prea strâns sau gratuit. Dacă cizmele sunt achiziționate cu izolație, atunci ar trebui să fie pe dimensiunea lungimii piciorului copilului.

Înălțimea boot-ului este de obicei universală. Boot ar trebui să închidă caviarul, dar să nu ajungă la genunchi. O astfel de lungime permite copilului să se miște confortabil și să protejeze în mod fiabil de intrarea în cizma de apă.

Cizme mai mari sunt de obicei utilizate pentru drumeții sau pescuitul turistic, de exemplu. Cizmele scurte nu se vor potrivi iubitorii de puddle profunde, dar este mai ușor să le purtați și să trageți și se simt mult mai ușor de simțit. Astfel de cizme sunt destul de potrivite pentru cea mai mică la modă.

Material

Cizmele pentru copii pentru vremea ploioasă sau delicată astăzi sunt făcute nu numai de la cauciuc. La urma urmei, scopul principal al acestui pantof este impermeabil, iar o astfel de demnitate are multe materiale.

Cele mai multe ori se găsesc următoarele opțiuni: cauciuc solid, cauciuc modificat cu adăugarea de polimeri, combinație de cauciuc și textile, PVC.

Culoare

Gama de culori a cizmelor de cauciuc pentru copii bogate și diverse. Astăzi puteți întâlni pantofii culorilor întunecate, restrânse, care se potrivesc armonios lui Raincoat și lui Jumpsuit. Poate fi negru, alb, oțel, albastru închis. Dar cel mai adesea copii aleg cizme luminoase, colorate cu desene colorate și amprente amuzante.

Printre cele mai populare culori: roșu, roz, galben, albastru, liliac, verde, portocaliu, albastru, zmeură, precum și combinațiile lor. Ca amprente utilizate camuflaj, imagini de desene animate și personaje fabuloase, imitație sub pielea zebră, tigru, leopard, flori, mașini, jucării, nori, stele, fulgi de zăpadă, dungi de curcubeu și multe altele.

În plus față de culoarea strălucitoare sau imprimarea originală, cizmele de cauciuc sunt adesea completate de diferite elemente ale decorului. Poate fi o tăietură de culoare contrastantă, șireturi luminoase, butoane metalice sau plastice, urechi decorative, cârlige, butoane, fringe color și t.D. Boots sunt completate de aplicații figurate, elemente false sub formă de flori, jucării, personaje animate și t.D.

Citește mai mult  Costum de Halloween pentru copii

Branduri

Popular și iubit de mulți dintre părinți producători de încălțăminte pentru copii, oferă colecții interesante de pantofi de cauciuc pentru copiii de diferite vârste.

Kapika.

Boots fabricate sub acest brand, se disting printr-un imens sortiment, luminos, culori saturate, imprimeuri frumoase și performanțe excelente. Boostere sunt emise, de regulă, cu o pondere specială pentru a preveni intrarea apei în interiorul cizme.

Viking.

Modelele de acest brand diferă de analogii un material foarte înaltă calitate. Pentru producția de cizme de cauciuc utilizat, tratat special pentru anti-alunecare. Boots sunt foarte durabile, au un grad ridicat de rezistență la uzură. Cel mai adesea, cizme sunt realizate in combinatie de mai multe culori, completate de multi-colorate siret, printuri interesante.

Kotofey.

Pantofi de acest brand au fost în cerere considerabilă în rândul cumpărătorilor de mai mulți ani. Cizme de cauciuc Kotofey sunt prezentate într-o gamă dimensională largă. Există modele obișnuite și izolate, cu linie detașabilă sau fără ea, cu o manșetă rezistent la apă și t.D. Gama de culori a cizmelor de cauciuc include tot felul de culori și nuanțe pentru fiecare gust.

Crocs

Această companie sa stabilit ca producător de încălțăminte foarte ușoară, durabilă, luminoasă și elegantă pentru copii și adulți. Cizmele de cauciuc se disting prin rezistență excelentă la uzură, singura nu se va aluneca și nu lasă urme. Gama de modele vă permite să alegeți cu ușurință opțiunea corespunzătoare pentru copiii de multe vârste diferite.

Rima

Cizmele de brand Rime din ultimii ani au fost deosebit de mare cerere. Cizme de cauciuc sunt deținute de materiale de înaltă calitate, tehnologie modernă de producție, amprente luminoase, colorate și culori, modele convenabile, proprietăți operaționale excelente. În colecția acestui brand puteți alege cizme izolate și obișnuite pentru copiii de diferite vârste.

Mursu

Brandul finlandez Muru oferă o colecție de cizme de copii luminoase de la cauciuc de înaltă calitate. Acesta utilizează lână naturală pentru a crea tălpi interioare. exclusiv din carton ondulat nu alunecă pe o suprafață umedă. cizme Brilliant lac cu un print frumos cu siguranta va place puțin la modă.

zebră

În producție, un unic aloca este folosit tehnologia, datorită căreia se asigură etanșeitatea completă și impermeabilă la apă de cizme. Talpa este confectionata din PVC moale, oferind o bună absorbție de șoc, moliciune, flexibilitate și elasticitate de pantofi.

Recenzii

Cizme de cauciuc vor găsi cu siguranță în dulap orice copii. Și nu este surprinzător, pentru că mersul pe jos în grădiniță sau pe terenul de joacă cade pe ploioase, zile noros. Prin urmare, desigur, pe site-urile producătorilor, furnizorilor de pantofi pentru copii și rețele sociale, puteți găsi o mulțime de comentarii despre diferite modele de cizme de cauciuc.

Printre principalele avantaje ale acestui pantof, cumpărătorii sărbătoresc caracterul practic. Cizmele de cauciuc sunt ușor și rapid spălate chiar și după cele mai lungi și „murdare”. Ei nu se udează, se usucă rapid și păstrează speciile inițiale pentru o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Adidasi pentru copii Reebok

Printre alte avantaje există o gamă largă de modele model, gamă bogată de culori, decor frumos, opțiuni de finisare interesante. În producția de cizme pentru copii, material foarte durabil și de înaltă calitate, sigur pentru sănătate.

Un alt avantaj este cizmele de amovibile de la textile. Datorită lui, cizmele de cauciuc au devenit elementul de încălțăminte al întregului sezon. Ele pot fi purtate și în vară ploioasă, iar în zilele răcoroase de toamnă-primăvară.

Glasingul larg ajută la punerea cu ușurință a cizmelor chiar și un copil. Iar plimbarea în partea de sus a boot-ului împiedică intrarea apei, astfel încât în ​​astfel de cizme să vă puteți lovi chiar și în cele mai profunde băi.

Cum de a alege?

Ridicați corect câteva reguli simple pentru copil:

 1. Insolele ortopedice. Acestea ar trebui să fie purtate dacă copilul are probleme cu pașii, sau copilul nu a transformat încă 3 ani.
 2. Marimea. Cel mai bine este să alegeți o cizmă lungă de 1 cm mai mare decât cea necesară. Apoi piciorul va fi întotdeauna cald, aerul va fi circulat în mod liber în pantofi, fără a da copilului să înghețe, iar cizmele în sine nu vor îndușa pielea copilului.
 3. Alegerea unui model pentru sezonul rece, cel mai bine pentru a vă atrage atenția asupra cizmelor izolate cu blănuri de blană și detașabilă.
 4. Gândurile și spatele boot-ului ar trebui să fie suficient de rigide pentru a păstra bine boot-ul.
 5. Cizme de clor de polivinil mai ușoare decât modelele din cauciuc.
 6. Verificați impermeabilitatea boot-ului este foarte simplu: este suficient să o umpleți cu foi de hârtie și să coborâți cizmele din pelvis cu apă. Dacă hârtia nu este comercială – cizme de înaltă calitate.
 7. Talpa trebuie să fie suficient de groasă, moale și bine îndoită.

Cum să vă îngrijiți?

 • La cizme, cât mai mult posibil, servite ca un proprietar mic pentru ei trebuie să aibă grijă cu grijă.
 • Cauciucul nu-i place apa prea caldă, așa că trebuie să-i spele cu apă caldă.
 • Spălați cizmele cel mai bine cu săpun obișnuit, fără a activa chimic.
 • Cizmele nu pot fi uscate pe baterie, lângă ea sau alte dispozitive de încălzire. Ele sunt uscate perfect la temperatura camerei naturale.
 • Nu purtați cizme de cauciuc într-un îngheț foarte puternic sau căldură.

Imagini

Vremea ploioasă – nu mai este motive să stați acasă în fața televizorului! Bocanci de cauciuc din cauciuc, alese la impermeabile ușoare și umbrele colorate, sunt capabile să transforme cea mai diversă și mai ușoară zi într-o vacanță distractivă!

Care a spus că cizmele de cauciuc nu se combină cu rochia? Cizme gri scăzute arata grozav cu o rochie frumoasă fără mâneci negru. Imaginea la modă completează eșarfa spectaculoasă maro.

Purtați cizme de cauciuc și nu băltoacă? Deci nu se întâmplă! Cizme roz roz arată perfect cu o jachetă albastră, capac tricotat cu un pompon complicat și o eșarfă tricotată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: