cizme pentru copii

cizme pentru copii

După cum știți, copiii adora iarna cu ea ninsoare, de rulare cu role skols, patare oameni de zăpadă. Cu toate acestea, că bucuria umblării nu a umbrit cu hypoint și ca rezultat al unui rece, părinții trebuie să aibă grijă de pantofi adecvate de iarnă pentru copilul lor.Soluția ideală, testat – cizme caldă și confortabilă

Avantaje

Ghetele au o serie de avantaje în comparație cu alte tipuri de pantofi de iarnă pentru copii. lână de oaie datorită structurii sale poroase este extrem de cald și capabil de cald chiar și într-un ger puternic. În plus, această umiditate se evaporă materialul perfect: în cazul în care piciorul copiilor măturat, transpirația nu va rămâne în interiorul pantofi, dar va scoate, lăsând cizme de pâslă se usucă. Pentru copii, este foarte important, deoarece de multe ori nu marznut de frig pe stradă, și de sudoare răcită.

Turnat cauciucul din cauciuc nu va da picioarele mele să strălucească în slăbiciune. Și dacă cizmele de simțit sunt bătuți, puteți purta mereu calor transparent pe partea de sus.

Unele modele de produse pentru copii destinate înghețurilor deosebit de severe sunt izolate suplimentar din interior cu o blană subtilă.

Este demn de remarcat faptul că cizmele sunt făcute fără o singură cusătură, excluzând probabilitatea de frecare.

Mulți oameni sunt auziți despre proprietățile vindecătoare ale lânii: este hipoalergenne, elimină apariția infecțiilor fungice, efectuează un masaj ușor. Aceste calități sunt deosebit de relevante pentru corpul copiilor.

Toate modelele de cizme pentru copii sunt de obicei foarte ușoare. Din acest motiv, ei sunt chiar potriviți pentru copii, abia învățați să meargă. Copiii mobili într-un astfel de pantof va alerga plăcut și sari.

Modele

Cizme moderne de simțit pentru copii au un design divers – fixat pe velcro, fermoar-șarpe, au un dur în partea de sus, care protejează împotriva zăpezii de a intra în pantofi.

Alegerea modelului este în mare parte determinată de completitudinea și ridicarea piciorului copilului. Pentru picioarele pline, cizmele de simțit pe Velcro sunt optim, lungimea sa poate fi ajustată. În același timp, este nedorită că pantofii au un finisaj bogat – va fi și mai complet. Wovenki cu fulgere laterală, stați pe picioare subțiri cu ridicare ridicată. Cele mai diverse modele se vor potrivi aceleiași complete.

Fetele sunt populare cu o margine de blană (apropo, ea adaugă vizual volumul piciorului). Există cizme pentru copii, izolate suplimentar din interior cu o blană de tăiere.

Majoritatea cizmelor copiilor sunt echipate cu o talpă montată pe apă, adesea are o suprafață de rulare care dă stabilitate pe o suprafață gheață glisantă. Pe produsele șterse de sus, puteți purta Kalosh. În cizme sau versiuni din cauciuc cu calicii, un copil poate merge pe zăpada umedă.

În ceea ce privește înălțimea de sus, atunci nu este de obicei foarte convenabilă pentru copii în pantofi prea înalți – este timid.

Astăzi este produsă și un astfel de model ca cizme pentru copii de casă. Ele au o greutate ușoară și o lungime mai scurtă decât versiunile stradale. Fetele puteți alege pantofi de acasă similare decorați cu dantelă sau aplicații volumetrice.

Citește mai mult  Adidasi pentru femei pentru fete

Culoare și finisare

Gama de culori a cizmelor pentru copii este foarte diversă. În plus față de tonurile standard gri, albe și negre, cizme de culoare strălucitoare sunt populare (roșu, portocaliu, roz, albastru).

În ceea ce privește finisajele, aici, fantezia designerilor nu cunoaște granițele: produse decorează fragmente din blănuri naturale, panglică decorativă, pietre, margele, broderie multi-colorată, aplicații volumetrice. Unele modele arată ca lucrări reale de artă.

Dimensiuni

Ridicați cizmele copilului dorit trebuie să fie deosebit de amănunțit. Considerați că, în timpul șosetelor, lungimea acestui pantof se poate schimba. Prin urmare, luați produsul la o dimensiune mai mare (sau cu 1,5 centimetri), astfel încât stratul de aer să fie format între picior și cizme. Sub fundul pus pe copilul cald cu șosete subțiri. Lână în acest caz nimic: piciorul va fi îndeaproape și poate îngheța.

Prea mare stoc în dimensiune nu este de asemenea necesar – copilul va fi incomod pentru a merge, și chiar mai mult.

Producătorii contemporani, cizmele adesea nu se potrivesc în dimensiune, deci înainte de a cumpăra, trebuie să le măsurați.

Ce firme sunt mai bune?

Consumatorii ruși sunt foarte populari cizme pentru copii din marca finlandeză Kuoma. De la modelele tradiționale rusești, ele diferă lângă indicatori: este o greutate mai ușoară (în detrimentul vârfului textil), izolație internă cu blană artificială, apă și impregnare împotriva murdăriei. În plus, partea de jos a flanșei protejează marginea de cauciuc, turnată împreună cu talpa, din acest motiv sunt mai rezistente la uzură.

Astfel de produse sunt capabile să încălzească piciorul copiilor chiar cu un îngheț de patruzeci. În plus, există un loc pe cizme pe care puteți face o inscripție – este foarte convenabilă pentru școală sau grădiniță, unde copilul este convertit. De asemenea, produsele sunt echipate cu dungi reflectorizante.

Dar trebuie remarcat faptul că, cu toate meritele sale, acest pantof de înaltă calitate este destul de scump.

În țara noastră există și multe întreprinderi diferite specializate în producția de cizme, în special modele pentru copii. Deci, marca „Thomas” (G. Magnitogorsk) produce modele în stil tradițional rus – partea de sus este făcută din respect natural și o căptușeală din lână Orenburg. Cizmele pentru copii sunt prezentate într-o gamă largă de modele și au un design atractiv. Cauciucul talpă, deoarece garanțiile producătorului, nu va glisa și îngheța.

Brandul Zebra, existent de mai bine de zece ani, oferă cizme tradiționale de păsări și varietate lor – Onto-Valenki (produse cu o combinație de fragmente de piele, piele, blană). Pentru copii, compania produce pantofi pe Velcro, pentru băieții mai în vârstă – fără elemente de fixare. Caracteristică distinctivă a „Zebra” – o combinație de nu numai materiale diferite, dar și stiluri. Wovenka au un preț democratic disponibil pentru orice familie (500-1500 ruble).

De asemenea, o opțiune economică – încălțămintea brandului național „Fairy Tale”. Prețul lor începe de la 600 de ruble. Produsele se disting printr-o singură talpă, prezența unui supinator, ridicarea necesară și, în același timp, un design atractiv.

Citește mai mult  Lenne Jumpsuit

Brand „Kotofey” produce pantofi naturali eco-friendly. Pe baza cizmelor clasice, designerii au creat pantofi practici cu cleme (velcro, fermoar, laces), căptușeală izolată, care împiedică ingerarea zăpezii. Talpa de cauciuc este proiectată pentru a închide simulta sub forma unui corp deosebit, cu o protecție excesivă a călcâiului. Există modele de cizme, în care șoseaua și călcâiul sunt cauciucate – pot merge pe zăpada umedă. Pentru „Kotofey” deosebit de puternică, oferă opțiuni cu inserții de blană. Pentru picioarele cu un lift ridicat, puteți alege cizme de simțit pe Velcro și cu o plug-in mare, permițându-vă să fixați în mod convenabil pantofii.

Wovenka „Kotofey” se distinge de un decor frumos, oferindu-le un aspect elegant și distruge asociația cu pantofi gri și nedeschide. Rețineți că prețul acestui pantof este mai mare decât multe alte mărci rusești, dar mai accesibile în comparație cu marca finlandeză Kuoma.

Tinere companie internă Kapika (Kapik în trecut a fost numită Heel) produce cizme de sex feminin, în conformitate cu GOSTE, actualizează anual colecția, cumpărătorii cu noutăți originale. Modelele pentru copii se disting printr-un branț special format din trei straturi: blănuri de oaie, folii și articole din piele. Acest design maximizează căldura și nu limitează accesul la aer.

Făzătorul vasului este extrem de simplu – chiar și copilul va face față lui. Din interior, cizmele sunt echipate cu o căptușeală de blană care va oferi un copil într-un îngheț puternic. Wovenki înșiși sunt făcuți din restul italian (0,6 centimetri groși). Poliuretanul talpa are o notch anti-alunecare.

Modelele pentru fete au un design deosebit de modă în spiritul modului european. Valenok brodate sau aplicate. Îi plătește cumpărătorilor și costă Kapika – în medie 1500 de ruble.

Întreprinderea de pantofi „Comuna din Paris“ are începutul în anii 20 ai secolului 20. pîslari date sunt populare, dar au unele dezavantaj – într-un număr de modele, șosete sunt decorate cu piele artificială, care reduce durata de viață a pantofi.

Produsele de marca „Morozko“ sunt fabricate în conformitate cu tehnologii vechi. O producție mică pe care mai mult de o duzină de angajați de lucru, cu toate acestea, asigură regiunile nordice ale Rusiei.

Modele pentru fete se disting prin ornamente complicate, frecvent brodate cu margele sau panglica. Decorat cu modele populare tradiționale, aceste capodopere sunt similare cu pantofi din basme populare Rusă.

Wovenks sunt făcute în așa fel încât partea de jos a pantofi, și în special călcâiul, atâta timp cât posibil, ei nu au uza (lână mai compactat). Modelele separate sunt fabricate din vată de oaie albă utilizând tehnologia secretă – ele sunt deosebit de durabile, rezistă mai multor sezoane de funcționare activă.

Cum de a alege?

Când cumpărați cizme pentru copii, inspectați cu atenție pantofii – ar trebui să fie fără probleme, pentru că, după cum știți, întins din lână și nu cusute. Dacă aveți nevoie de pantofi cu o clapetă, este mai bine să alegeți Velcro – spre deosebire de fulgere, nu încalcă integritatea produsului.

Cizmele de înaltă calitate nu sunt prea dure (vor freca), precum și prea moale (există riscul ca în procesul de șosete să se descompună). Alegeți un pantofi de aur mijlociu – elastic. Este de dorit ca talpa si tocul in cizme să fie compactate – aceste părți sunt mai rapide.

  • Ameliorați cizmele din interior – ar trebui să fie netede, fără îngroșări și locuri subțiri.
  • Pantofi de fum: Un miros neplăcut indică încălcarea tehnologiei de fabricație. Și nu numărați asta în timp, va distruge.
Citește mai mult  Costumele copiilor carnavalului

Înainte de a cumpăra, copilul trebuie să încerce să încerce simțit, iar mama este verificată în simetria lor, deoarece uneori o cizme într-o pereche se întâmplă puțin mai mult decât cealaltă. Pantofii nu trebuie să fie foarte strâns înfășurați caviar, dar, de asemenea, incomod și prea mare.

Nu vă reasigurați, cumpărați cizme prea groase și grele – la urma urmei, copilul din ele va fi obosit, transpiră picioarele și va neglija toate beneficiile acestui pantof.

În ceea ce privește culorile cizmelor, observați că elemente prea luminoase, desigur, arata atractiv, este mai rău decât reține căldura, uneori arde în soare și pachete șosete și ciorapi.

Cum să vă îngrijiți?

Cizmele pentru copii nu necesită îngrijire mult dificilă. Principalul lucru este să vă amintiți că nu pot fi șterse (în caz contrar acestea sunt deformate și scad în dimensiune) și puteți procesa o perie umedă cu o păr natural.

Cizme dulci numai la temperatura camerei, dar nu pe baterie sau lângă dispozitivele de încălzire.

Deoarece aceste pantofi sunt fabricate din lână naturală, aveți grijă de ea din Molia pentru a evita apariția găurilor.

Wovenka a pus pe copii, de regulă, în vremea înghețată. Da preferință pantofilor din piele.

Recenzii

Aproape toți părinții evaluează extrem de pozitiv cizme pentru copii, având în vedere cele mai bune pantofi pentru iarnă. Picioarele copiilor după o plimbare sunt întotdeauna calde și la o temperatură – 5 și la-15.

Judecând prin recenzii, în special, modele convenabile pe Velcro, ceea ce face posibilă ajustarea lățimii produsului.

În ceea ce privește producătorii specifici, mamele laudă cizmele din marca „Thomas” cu o capetă protejată și un verde confortabil. De asemenea, o alegere bună – „Kotofey” pantofi și un basm „, cusute de înaltă calitate, care nu vă schimbă vederea după anotimpurile șosetelor active.

Interesant, producția internă tradițională, unii cumpărători sunt evaluați mai mari decât modelele finlandeze notorii. La unii copii activi, picioarele din cizmele finlandeze sunt preferabile, fiind permanent umed (deoarece aceste pantofi nu absorb umiditatea și nu lăsau aerul), ca rezultat, se ridică rece. Modelele rusești de la naturale s-au simțit complet elimina această problemă.

Imagini

Ansamblu elegant de iarnă pentru ghidul mic de modă. Drăguț drăguț de lungime universală la genunchiul unei umbre plăcute de miere are o inserție originală de decor de aceeași nuanță, inclusiv manșete pe mâneci. Adăugarea minunată la hainele de top servesc cizme de înaltă simțit cu Tit. Fabricat în negru elegant, ele sunt ca o copie redusă a unui model adult. Pescuit Color Shadow Light Grey Colanți. Punctul culminant al imaginii este o batistă cu un breton lung în stil popular rus. Gamă cromatică lui gri-roz reîmprospătează fața fetei și toate tinuta, combinate în colorat cu mănuși.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: