Școala fuste pentru fete

Școala fuste pentru fete

Forma școală modernă este radical diferită despre cea care a fost în urmă cu doar câteva decenii. Acesta poate avea o mulțime de variante, stiluri, executate în diferite scheme de culori, doar esența ei însăși rămâne neschimbată -,, stil strict de afaceri oficiale. Acesta este un fel de cod vestimentar pentru o instituție de învățământ separată sau chiar clasa.

Uniforma școlară pentru fete poate include mai multe articole – Rochie, Sundress, un costum de pantaloni, dar unul dintre cele mai populare elemente ale uniformei școlare, desigur, este fusta.

Particularități

  • Fusta școlară poate fi monofonică sau au o imprimare permisă de o instituție de învățământ.
  • Fusta poate avea o lungime diferită, optimă este considerată la genunchi, ușor mai mare sau mai mică.
  • În funcție de ora anului, fusta școlară este cusută din țesături diferite: lână, tweed, tricotaje, bumbac și t.D.
  • Este recomandat să alegeți o fustă din țesături naturale, poate fi o mică adăugare de sintetică.

Nu utilizați un număr mare de bijuterii: broderie, appliqués și t.D. Formularul nu ar trebui să distragă copilul din procesul educațional, trebuie să fie practic și convenabil.

Timbre

Fuste școlare moderne sunt prezentate în mai multe magazine populare:

  • Straight Croy. Model clasic direct sau ușor îngustat, adesea cu o ușoară tăiere. Perfect combinate cu bluze monofonice, broaștele de broaște și jachete clasice. Pentru o astfel de fustă, țesăturile mai bune sunt cele mai potrivite.
  • Fustă creion. Adesea, cu un coș sau un miros, poate avea o mică incizie, decorarea buzunarelor laterale și t.D.
  • Modelul circular, fusta soarelui și jumătate. Creează o imagine blândă, romantică. Cel mai adesea ales pentru elevii de școală elementară. Frumos se uită cu o bluză clasică cu felinare, cămașă, vesta. Fusta largă este adesea completată de coque.
  • Fusta-cilindru. O opțiune foarte feminină, elegantă, care este adesea folosită nu numai în viața de zi cu zi, ci și pentru evenimente solemne, linii festive și t.D.
  • Fuste pliate. Unul dintre cele mai populare modele. Potrivit pentru fetele de diferite vârste și tip de fizic. PLISSA arată la fel de bine pe un material monofonic și celular. Foldurile pot fi mici și mari. fuste plisate sunt perfect combinate cu diferite bluze de blocare. Acestea sunt potrivite pentru un eveniment festiv și în fiecare zi.
Citește mai mult  Costumele copiilor carnavalului

Selectarea o fusta fusta potrivita standuri, împingând afară nu numai de la cerințele școlare, dar, de asemenea, de tipul de fizicul studentului în sine. De exemplu, aproape toate stilurile vor fi potrivite pentru fete skinny, iar grăsuț nu ar trebui să acorde o atenție să nu modele luxuriante, ci pe fustele silueta unui trapez sau drepte.

Alegerea după Vârstă

6-12 ani

Scoala pantalon pentru fete de vârste diferite pot să difere în mod semnificativ. Acest lucru se aplică de lungime, stil, numărul de elemente decorative și T.D.

Cei mai tineri creaturi sunt încă la vârsta blând atunci când doriți să arate ca o printesa, purtand luminoase, luxuriante, lucruri frumoase. Din fericire, varietate de astăzi de îmbrăcăminte pentru copii, inclusiv uniforme, vă permite să găsiți opțiuni adecvate.

Pentru cele mai mici elevele, este recomandat pentru a alege fuste largi, care nu sunt constrânse mișcări. Optiune optimă – fustă pliată cu jumătate de fibră sau soare. Lungimea cea mai potrivită pentru astfel de modele – la genunchi sau ușor mai mic. Modelul universal este potrivit pentru o combinație cu diverse bluze, cămăși și broaștele de broaștele.

Pentru adolescenți 13-18 ani

Fetele mai vechi sunt mult mai solicitante de a alege hainele școlare. La această vârstă, aș dori să mă simt ca un adult, să poarte un lucru mai elegant, subliniază individualitatea sa cât mai mult posibil.

Fuste-soare și jumătate de hrănire pentru a schimba fustele de soare plumbate și jumătate. Opțiunile de îndemânare și opțiunile de proiectare pot varia.

Culori populare

În majoritatea instituțiilor de învățământ, preferința este dată culorilor întunecate. Poate fi negru, gri, maro, verde, bej, burgundă și alte culori. Această gamă de culori este neutră și perfect combinată cu bluze monofonice, cămăși și broaștele de broaștele.

Citește mai mult  Rochii pentru adolescenți

Forma școlară a altor instituții de învățământ poate fi efectuată în combinație de mai multe culori, cum ar fi albastru și verde, albastru și roșu, alb-negru și t.D.

Albastru

Albastru – unul dintre cele mai populare și frecvent utilizate pentru școala de cusut. Se crede că această culoare nu numai că este o proprietate liniștitoare, ci și are un efect benefic asupra sistemului nervos, stimulează reflexiile și studiul.

Negru

Culoarea universală a uniformei școlare și a dulapului de afaceri în general. Popularitatea acestei culori se datorează faptului că este perfect pentru orice haine. Culoarea neagră arată excelentă pe modelele diferitelor băncări și este perfect combinată cu partea de sus a oricărei culori.

gri

O altă culoare, fără de care este imposibil să ne imaginăm un costum de afaceri sau o parte. , culori calme, practice stricte sunt armonios combinate cu haine de orice tăiate și gama de culori.

Cu elemente de culoare roșie

elemente luminoase de culoare roșie vă permit să decora o fustă din întuneric, materiale monocromatic. Inserturi, celule, cusături sau alte elemente decorative de culoare roșie contrastante vor face o formă strict școală mai elegant, atractiv și elegant.

Intr-o cusca

Cell – una dintre cele mai populare printuri pentru fusta școală. fuste Chequered se disting prin caracterul practic, astfel de modele Chiar și după câteva luni, șosete constante și elegant, uita-te frumos.

fuste Chequered sunt potrivite pentru un eveniment solemn și pentru fiecare zi. Acestea sunt perfect combinate cu partea de sus de orice culoare și stil.

Celula poate fi de dimensiuni diferite, realizate într-o singură schemă de culoare sau într-o combinație de mai multe culori. Cele mai de succes combinații sunt: ​​albastru și roșu, roșu și verde, alb și negru și t.D. Fusta într-o celulă mare (Scoția) este un element tradițional de haine școlare în multe țări ale lumii.

Fusta poate fi complet verificată sau o celulă poate decora elementele individuale – cochetă, buzunar, role, coș și t.D.

În creastă și ondulare

Fusta într-un ori este un element clasic de garderobă de afaceri, care este, de asemenea, potrivit pentru un student de școală elementară și elevii de liceu și o femeie de afaceri.

Citește mai mult  Pantofi pentru fete Pablosky

Modelul confortabil, practic, feminin este perfect combinat cu diferite opțiuni de vârf. Pliurile pot fi largi și înguste, declanșate lungi sau parțial. Pentru astfel de fuste sunt alese țesături care sunt bine ținute forma – lână, bumbac. Fusta din orificiu este perfect combinată cu o imprimare checkerată.

Trend de moda: fuste de școală japoneză

Formular școlar, ca orice alte haine supuse tendințelor modei. Opțiunile de îmbrăcăminte moderne pentru studenți sunt lovind imaginația varietății stilurilor, lățimea gamei de culori, abundența decorațiilor decorative și T.D.

Real Furior în lumea școlii cu câțiva ani în urmă a produs stil japonez. Astăzi, pentru a întâlni un adolescent îmbrăcat în uniformă școlară, este posibil nu numai în clasă, ci și pe stradă, în magazin, cafenea, cinema. Formularul școlar a devenit parte integrantă a dulapului de zi cu zi al tineretului japonez.

Uniforma școlară din țara de soare în creștere radical nu diferă de cele mai multe opțiuni din alte țări: fusta albastră sau albastră pliată, bluza albă, golf înalt, pantofi din piele întunecată. Uneori se adaugă o cravată îngustă sau chiar suspendatori la acest lucru.

Deci, care este motivul pentru un astfel de succes? Este vorba despre uniforma istorică din trecut. Codul de îmbrăcăminte școlară a apărut în Japonia în secolul al XIX-lea. Apoi, purtarea formularului a fost considerată obligatorie, iar hainele în sine au fost puțin probabile și nu au folosit mult popular în rândul școlilor.

În anii ’80 ai secolului trecut, studenții școlilor japoneze au început să acționeze masiv pentru anularea formei. Administrația nu a fost gata să rezolve stilul liber de îmbrăcăminte, dar a constatat că este posibil să se ofere o soluție rezonabilă: forma a rămas obligatorie, dar designul pentru ea a fost dezvoltat din nou, ținând cont de dorințele studenților. Formularul școlii a devenit mai frumos, modern și confortabil pentru șosete. În plus, stilul oficial a fost lăsat să se dilueze cu accesorii – capace la modă, golf strălucitor, arcuri și decorațiuni decorative.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: