Costumele copiilor carnavalului

Costumele copiilor carnavalului

Masquerade iubește toată lumea! Aceasta este o oportunitate minunată de a încerca rolul oricărui erou și de a efectua într-o imagine nouă. Mai ales costumele mascorade iubesc copiii – atunci când aveți încă o șansă de a vă reîncarniza în caracterul dvs. preferat? În cazul în care copilul dumneavoastră are o vacanță la care este nevoie de un costum de carnaval, se apropie de alegerea este responsabil. Astăzi piața oferă o mulțime de opțiuni pentru astfel de costume, iar sarbatoarea este amintit de copil pentru viață, de aceea este important să nu se ghicească cu alegerea.

Cel mai adesea, copiii pus pe costume de carnaval pentru un matineu pentru noul an. Toată lumea, probabil, au fotografii în copac din imaginea de fulgi de zăpadă sau iepuraș. Pregătirea pentru această sărbătoare a fost întotdeauna incredibil de imbatranire – a fost necesar pentru a alege o imagine, cred că peste ea și asamblate, uneori, din materialele primare. Astăzi nu este necesar să facă acest lucru, deoarece există mase de opțiuni în magazine – care să fie un copil pe mascarada. Spune-mi că puteți alege.

Particularități

În ciuda faptului că opțiunile pentru costume de carnaval pentru copii sunt foarte mult, puteți evidenția unele dintre caracteristicile lor. În primul rând, este detaliile unui costum sau ce constă din.

 • Atributes. Acest lucru nu este un costum în întregime, ci mai degrabă atârnat de el. Să spunem dacă copilul este în imaginea lui Harry Potter, puteți cumpăra o mantie și o baghetă magică, iar pantalonii și o cămașă albă va completa armonios imaginea în sine. Același lucru este valabil și pentru imaginea pentru o fată, de exemplu, fluturii. În magazin puteți cumpăra aripi frumoase strălucitoare care sunt atașate la orice rochie elegantă. Adăugarea va fi rama cu mustața de corn, iar costumul este gata! Acest lucru poate include, de asemenea, tot felul de arme – sabers pentru pirați, scuturi și săbii pentru cavalerii curajoși, arme pentru polițiști.

 • Machiaj. Unele costume de carnaval sunt imediat vândute cu un set de machiaj, deoarece unele caractere au o culoare strălucitoare a pielii (de exemplu, Shrek sau Bart Simpson) sau alte caracteristici. Machiajul va trebui, de asemenea, să creeze un costum animal – mustață și benzi pentru pisică sau tigru, pete pentru dalmată. Pentru rolul prințesei sau zânei, pietrele de sablare sau decorative pot fi utile, pentru rolul unui hoț sau super-erou – va fi necesar să atrageți cicatrici de curaj.

 • îmbrăcăminte. De regulă, acestea sunt costumele de personaje recunoscute, care sunt dificil de a coase singur – Spiderman sau Superman, Fairy Winx, Mermaid, Snow White și alți eroi. Hainele lor sunt neschimbate și mai ușor de a cumpăra un costum finit decât încercarea de a colecta o imagine a unor lucruri similare.
Citește mai mult  Flare kapika

 • Imaginea completă. Acest lucru, așa că să spunem, „tinuta la cheie”, la care trebuie doar să ridicați pantofii, deși există opțiuni în care este un punct cheie – de exemplu, o pisică în cizme. Astfel de costume simplifică foarte mult viața, deoarece părinții nu au nevoie să gătească nimic, doar pentru a elimina costumul și pentru a anticipa vacanța împreună cu copilul.

O altă caracteristică a costumelor Masquerade – ele nu numai că le cumpără, dar și de închiriat. Este destul de convenabil, având în vedere că copiii cresc, iar în anul următor copilul nu numai că se poate rupe erou, dar, de asemenea, să crească de la un costum de carnaval anul trecut. Tot felul de agenții decid această problemă. Dar există un minus – copilul nu va urmări să nu se spargă și să nu strică chestia altcuiva, ceea ce înseamnă că, dacă probabilitatea este plătită în continuare pentru valoarea costumului. Strici copilul o vacanță, la nesfârșit lovindu-l, supraviețuitor pentru haine, destul de prost.

Opțiuni pentru costume mascarada

Costumele de mascare pot fi împărțite în trei categorii: pe vârsta copilului, cu ocazia celebrării și în semn sexual – pentru un băiat sau o fată. Să ne dăm seama ce opțiuni există.

Pentru cea mai mică. Dacă copilul dvs. a învățat abia să meargă, altfel el va ocupa deloc o vacanță în mâinile voastre, nu este un motiv să renunțați la costum. Motivul poate fi orice concediu de Anul Nou și o sesiune de fotografie și doar partidul tematic. Cel mai bun pentru acest caz se va potrivi cu costumul-kigurumi. Acesta este un corp de fuziune, în care copilul va fi confortabil, astfel încât el nu va observa că am încercat cu privire la rolul unui anumit caracter.

Carnavalul Kiguri poate ilustra pe oricine – de la animalul dinamic, de exemplu, un iepuraș, un urs, un pinguin sau pisoi la un șofer muti, de exemplu, Minion. Există versiuni de super-eroi pentru cel mai mic, deoarece semnul Batman sau căpitanul Americii, pisicile Vanman Verman sau femeie pot fi aplicate la orice haine.

Opțiunea curioasă va fi un costum, imitând un produs. Amuzant va arata ca un copil in dressing ciuperca sau boabe, pepene verde amuzant sau căpșuni. Părinții cu un sentiment de umor se pot îmbrăca cu Chado într-un costum de hamburger sau de câine fierbinte.

Citește mai mult  Costume de schi pentru copii

Copiii mai în vârstă pot încerca costume mai detaliate. Va fi bun pentru orice animal la care copilul dvs. se confruntă cu simpatie. Poate fi un arici care deține un măr sau o vulpe într-o cape de blană roșcată. Băieții adesea ca animale mai „curajoase”: leu sau tigru, urs sau lup. Fetele aleg mai multe caractere blânde: Kitty sau Mouse, fluture sau vaca lui Dumnezeu.

Pentru copiii cu vârsta de trei până la cinci ani se pot potrivi cu costumele personajelor din basme. Pentru o fată, poate fi Vasilisa frumos sau roșu cap, căldură sau prințesă-lebădă, thumbnail sau malvina. Băiatul va satisface rolul eroului, robin-hood sau curajos Sinbad-Morthde.

Desigur, o nișă mare de costume de carnaval este personajele de desene animate, În primul rând, Walt Disney. S-ar putea să existe o mulțime de opțiuni: fermecătoare Mickey și Micnie Mouse, Pluto amuzant, Gufi amuzant sau Misterios Negru Cloak. Fetele nebune despre prințesele Disney: alb de zăpadă sau Cinderella, Rapunzaleli sau Elsa. Ariel, Jasmine sau Pokalontas pot fi efectuate ca o eroină pentru un costum, mai ales că aceste personaje au costume foarte frumoase, recunoscute.

Pentru băieții din lumea Disney există, de asemenea, caractere: Alladin sau Peter Peng, Chip și Dale, unul dintre eroii lui Vini-Fluff.

Mergeți separat personaje care iubesc copiii din toate generațiile – din desene animate „Mașini”, „Fairy Winx”, seria „Piesa Patrol”, „În căutarea Nemo”, „Dr. Plusheva”, „Jake și alți pirați”. Multiplicatorii au reușit să facă imagini ale acestor personaje memorabile și amuzante, astfel încât costumele pentru rolurile lor sunt populare.

O altă tendință de modă – costume de super-erou și alte personaje fantastice. Adevărat, preferă în principal băieți. Acestea sunt țestoasele Ninja, Spiderman, Batman, Superman, Iron Man sau Bumble, Wolverine sau Captain America. Consiliu mic – Dacă alegeți un costum din această categorie, merită discutată cu părinții altor băieți, ceea ce va veni copilul pentru o vacanță, astfel încât să nu existe costume identice.

Observăm câteva categorii de costume care pot aborda atât vacanța de Anul Nou, cât și pentru orice altă ocazie:

 • Îngerii, cupiduri și heruvimi+
 • Vrăjitoare, desene și vrăjitoare+
 • Dinozauri și dragoni+
 • Diferite profesii: bucătar, poliție sau focenzi-iluzori+
 • Variații pentru fete: Printesa Noapte, Fairy Dawn, Magician Star+
 • Costume de volum: SpongeBob, Hulk, Transformers și altele+
 • Costume de Anul Nou: Snowman, Snowflake, Asistent Santa Claus, Elf+
 • Costume Kiguri: Totoro, Stich, Hello Kitty.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru copiii mai în vârstă de trei ani de participare la alegerea costumului – mare bucurie. Dacă costumul nu este interpretat de regulile de vacanță, cereți copilului pe care vrea să îl fie. De regulă, părinții știu care personaje sunt cele mai asemănătoare copilului și pot găsi costumul dorit. Producătorii sunt vigilent în urma faptului că copiii sunt la modă, deci nu ar trebui să existe probleme cu achiziția. Singurul lucru care merită acordat atenție este să acorde atenție. Anul Nou – cel mai „fierbinte” sezon din punct de vedere al lui Carnavalov și, dacă mai târziu, contactați magazinul, poate fi astfel încât toți eroii preferați ai copilului dvs. au ajuns deja.

Citește mai mult  Pantofi antilopa

De asemenea, este important să se țină seama de vârsta copilului. Copiii de doi sau trei ani ar trebui să fie confortabil într-un costum, costumul prea voluminos sau fierbinte nu se va potrivi unei astfel de crumburi, astfel încât probabilitatea este că în câteva minute va dori să se dezbrace. Nu alegeți costumele pentru copii, unde ceva purtând un cap – în procesul de joc, copilul poate renunța la decorarea sau îl va împiedica să se bucure de viață.

Alegerea costumului unei fete mai vechi, este important ca el să ia în considerare caracteristicile figurii ei. Nu cumpărați o îmbrăcăminte prea strânsă, cu o gât mare pe piept sau pe spate. De asemenea, neconfortabil vor fi fuste lungi înguste care sunt constrânse prin mișcare. Este important să ne amintim că fata vrea să arate frumos, deci nu ar trebui să-i sfătuiți costumul prea modest și discret – Carnivalii sunt concepuți pentru a crea imagini spectaculoase!

Cu băieți în această privință mai ușoară. Ele sunt mai importante pentru acuratețe decât apariția costumului. Dacă un personaj care a ales un copil are o pălărie, o sabie sau alte atribute – trebuie să fie sigură, altfel copilul strică starea de spirit.

Evalnamed și costum de calitate. În ciuda faptului că copilul o poate purta o singură dată în viață, cerințele pentru aceste haine sunt aceleași cu privire la oricare altul. În primul rând, este important ca materialul sintetic să nu provoace alergii de la un copil – mai bine dacă un astfel de costum va avea o căptușeală naturală sau o puteți coase singur. Alegerea unui costum de mascare, nu ar trebui să puneți o apariție mai importantă pentru confort – așa, costumele de blănuri „va ajuta” copilul să stea să stea și să fie prea aproape sau voluminos – vor împiedica participarea la jocuri active amuzante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: