Eșarfă tricotată pentru copii

Eșarfă tricotată pentru copii

Demnitate

Sezonul de iarnă se apropie, iar mamele de îngrijire încep să se agită, experimentează copilul lor pentru sănătate. Este necesar să se ofere un dulap cu cele mai înalte lucruri pentru a proteja copilul de cozi lungi, caracteristice spitalelor interne și medicamente amare.

Cu toate acestea, copiii, chiar și cel mai mic, important nu numai conservarea căldurii într-o zi înghețată, ci și apariția. Copilul înțelege lumea prin contact vizual, deci trebuie să le înclină cu frumusețe, mai ales – lucruri atractive. Și nu este nimic mai bun decât kitul fermecător eșarfă și capacele, astfel încât nervii părinților calme, iar copilul este mulțumit?

Cum de a alege?

Rush în magazin și cumpărați primul kit care se distinge prin culori strălucitoare – o mare greșeală. Atunci când alegeți o serie de iarnă pentru un copil, este necesar să se țină seama de unele reguli pentru a prinde două iepuri la o dată – asigurați-vă copilul și confortul maxim și frumusețea.

  • Materialul trebuie să fie moale și plăcut, altfel pielea de copii sensibilă va suferi de iritație. Alpaca și bumbac adecvat.
  • Lungimea eșarfa este extrem de importantă. În plus, un model lung nu va permite copilului să se prăbușească cu colegii, deoarece se va agăța în mod constant de o varietate de articole și se va confunda sub picioarele voastre. Cea mai bună opțiune este de 120 de centimetri. Acest lucru este suficient pentru a lega de două ori o eșarfă tricotată a copiilor în jurul gâtului.
  • La lățime, de asemenea, trebuie să acordați atenție. Nu suficient produs larg nu va proteja copilul din hipotermie, astfel încât lățimea modelului trebuie să fie de cel puțin zece centimetri.
  • Se recomandă de a alege un fular bine întins pentru a ajusta cu ușurință gradul de produs presat la gât.
Citește mai mult  Eșarfă tricotată pentru fete

Tendințe de modă

Designerii susțin că kituri pentru copii sunt exact ceea ce trebuie să crească la modă pentru a dezvolta gustul dreapta. Tot ceea ce copilul vede în copilărie este amânată în memorie, iar dacă timpul de iarnă va trece pentru el, înconjurat de frumusețe, în viața de adult va fi capabil să păstreze sentimentul de basme, care dau trei luni minunate.

Afișați stelele de afaceri au reprezentat sfaturi de designeri de moda. Copiii lor apar adesea pe paginile revistelor într-o varietate de seturi de iarnă. Pe rafturile de magazin puteți găsi un set excelent de pălării și eșarfe, care sunt dovezi directe – kituri pentru copii sunt în mare cerere.

Soiuri

Există mai multe tipuri de eșarfe pentru un copil, fiecare dintre ele are caracteristici interesante.

  • Eșarfe Bates va fi opțiunea perfectă pentru o mică prințesă. Produsul Simone este calculat pentru fete. Arată astfel de eșarfe foarte originale și atractive. Big Plus este că acest model vă permite să evitați capriciile de la bebeluși în timpul îmbrăcămintei – după cum știți, copiii nu se plâng cu adevărat în procesul lung de dărâmături și eșarfe înainte de mers. Trebuie doar să întoarceți un capăt al eșarfa la altul – se dovedește un arc. Sânii se dovedesc pentru a proteja stratul dublu.

  • Gulerul eșarfă mai mult numit maniacal. Este mai ușor să-l purtați. Manica pune pe cap, nu necesită legare. Gulerul tricotat încălzește gâtul, pieptul și spatele copilului. Produsele vin în diferite culori și sunt decorate cu decor și elemente tricotate.

  • Eșarfă snooth potrivit pentru băieți. Este bine întins, arată spectaculos și elegant. Tricotarea volumetrică atrage atenția asupra altora.
Citește mai mult  Jachete de demi-sezon pentru copii

Culori populare

Cele mai relevante culori ale seturilor de capace și eșarfă pentru fiecare sezon – albastru, verde, roșu, alb, terracotta și negru. Cu toate acestea, paleta de culori este departe de cea mai importantă. Baza apariției modelelor este modelele.

  • Ornamentul norvegian a crescut rapid la vârful popularității. Modelele recunoscute sunt fulgi de zăpadă, cerbii și o varietate de simboluri etnice abstracte. Această opțiune este capabilă să se încălzească nu numai a corpului, ci și sufletul unui copil. Copiii vor lua în considerare modelele cu interes, caută un fel de semnificație fabuloasă în ele.

  • Există o variație uimitoare pentru fanii lui Harry Potter, Koi în rândul copiilor. Eșarfele sunt decorate în culorile Facultății de Hogwarts de școală magică. Produsele gri și verde și roșu-galben, cu o imagine a animalelor (leu și șarpe), au cucerit în mod izolat atenția băieților și a colegilor lor. Fotografiile de familie sunt adesea ținute în eșarfele tricotate ale copiilor.

De asemenea, designerii iubesc să decoreze eșarfe cu măcelari, flori și alte aplicații tricotate.

Pălării pentru copii

Cea mai populară opțiune pentru pălăriile copiilor este un model cu pompons. Produsul creează o imagine drăguță, naivă care provoacă un zâmbet care trece de oameni și părinți. Pompoanele sunt tricotate și blană.

Pentru băieți se potrivesc pălăria de nuanțe întunecate cu imaginea animalelor amuzante și pentru fete – modele roz și alb.

Uimitor, dar astfel de capace sunt iubirea caldă și adolescenții. Există chiar culori sportive pentru fanii fotbalului, hochei și baschet – pe anteturi arată numele și simbolul echipei preferate.

Recenzii

Cumpărătorii vă rog kiturile de pălărie și eșarfă. Mulțumit să rămână ca părinții, ca și copiii. În perioada de răceală de iarnă, puteți merge în siguranță cu copilul, pentru ao trimite la grădiniță și plimbare.

Citește mai mult  Sandale din fabrică "Viteza copiilor"

Produsele au un aspect prezentabil, diferă în practică și nu necesită îngrijire.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: