Flare kapika

Flare kapika

Wovenka sunt tradiționale și familiare pantofilor de iarnă rusă, pe care strămoșii noștri au purtat cu mai multe secole în urmă. Ele sunt cizme de la simțit, pentru producerea de lână de oaie. Multe fabrici de pantofi au în colecțiile lor acest tip de pantofi de iarnă, care nu este potrivit pentru picioarele copiilor.

Avantaje și caracteristici ale firmei KAPIKA

Bocancii pentru copii KAPIKA sunt răspândiți atât pe teritoriul țărilor CSI, cât și în Rusia. În plus față de „fabrica de încălțăminte”, care coase pantofii copiilor pentru magazinele rusești din 2001, pantofii acestui brand sunt produse în Moldova, China, Italia și Turcia. O astfel de mare popularitate și amploarea producției vorbește despre o calitate înaltă a bunurilor produse.

Producătorul oferă o gamă largă de încălțăminte pentru copii: cizme de demi-sezon, sandale de vară, pantofi de membrană și cizme de cauciuc, precum și pantofi de plajă. Dar cea mai mare dragoste dintre cumpărători merită exact cizmele de pâslă ale acestei companii.

Printre alți producători de încălțăminte pentru copii, cizmele acestei companii se disting:

  • Utilizarea simțului italian de cea mai înaltă calitate, a căror grosime este de 6 mm. Producția acestui material este un proces ecologic.
  • Cizmele pentru copii sunt disponibile cu o căptușeală de lână care oferă căldură suplimentară și păstrează o temperatură confortabilă a flanșei.
  • Branțul de sudare are trei straturi. Lână branț, folie și leatheretone nu va lăsa picioarele copiilor înghețe în timpul iernii lungi plimbări.
  • Design elegant și luminos al fiecărei perechi de pantofi pentru copii, ceea ce este benefic să iasă în evidență printre alți producători. designeri de moda din Italia sunt implicate în dezvoltarea sa.
  • Varietatea de culori va permite să ridica perechea originală pentru băieți și fete.

  • Elementele decorative sub formă de aplicații, broderie, finisare cu blana si modele cu strasuri va, de asemenea, ca, chiar fashionmen pretentios și la modă. Designeri să ia în considerare interesele copiilor, în conformitate cu vârsta, astfel încât copiii vrut să poarte pantofi din nou.
  • Unic ghetelor este fabricat din materiale moderne și împiedică alunecarea. De asemenea, partea din spate și din față a cizme sunt echipate cu o protecție suplimentară, care va salva picioarele copilului de umiditate și de vânătăi.
  • Diferite modele de cizme implică fulgere sau Arici pentru fixare confortabilă de pantofi. Acest lucru vă permite să alegeți un model pe un picior larg sau un lift ridicat. În plus, modelele de fulgere au o supapă de protecție care împiedică pătrunderea zăpezii.
  • Dimensiunea cizmelor sunt destul de largi și vă permite să cumpărați pantofi atât pentru copii, cât și pentru elevi.

Valenki pentru fete

Pentru cizme fermecătoare la modă la modă, cu lână prezentată în tonuri violet, roz, gri, alb și bej. Decorul folosește diverse appliques de la simțit, decorate cu pietre care vor veni la fete în suflet. Poate fi motivele de iarnă – pomul de Crăciun, cerbul sau fulgii de zăpadă.

Este interesant pentru un model cu un bunny pe velcro sau cizme simțită într-o inimă. În plus, decorațiile se găsesc sub formă de flori și fluturi, deoarece toate fetele îl iubesc. Pentru modă mai în vârstă, cizmele de simțit sunt decorate cu blană.

Filtre pentru băieți

Domnii tineri au de asemenea de la orice pentru a alege un cuplu pentru plimbări de iarnă. Copiii preferați de băieți pentru copii pentru băieți – toate nuanțele de gri, negru, albastru și albastru, verde închis și maro. Jertfele sunt decorate cu urși fabuloși și pinguini amuzanți, există cizme simțite cu un avion și un elicopter, puteți găsi chiar o rachetă. Ca și în modelele pentru fete, sunt găsite motive de iarnă.

Pentru băieții mai în vârstă care merg deja la școală, există modele cu catarame și embleme, precum și modele fără decor. Prin urmare, chiar și cel mai grav tip se va lua cizmele.

Înregistrarea corectă

Pentru multe drumeții de cumpărături cu micul fidget se transformă într-un adevărat iad. Prin urmare, unii părinți merg la cumpărături pentru copil fără ea. În plus, nu este întotdeauna posibil să se estimeze în mod adecvat dimensiunea, încercând pe pantofii piciorului.

Pentru a achiziționa cizme pentru copii de dimensiunea dorită, trebuie să vă pregătiți pentru o campanie din magazin de seară. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o bucată de hârtie sau carton, puneți piciorul copilului pe el și puneți-l pe contur. Amprenta rezultată trebuie tăiată peste linia desenată și luați cu dvs.

În magazin puteți trimite o imprimare de la vânzător sau puteți selecta singur perechea necesară. Măsurați-o în afara tălpilor cizmelor, ci introduceți o amprentă în interiorul cizmelor ca un branț. Acest lucru va permite cel mai corect pentru a măsura lungimea. Este permis că pantofii de iarnă vor fi de 1-1,5 cm mai mult, dar nu mai mult. Luați încălțămintea puternic pe creștere sau nu este recomandat principiul. Pantofii prea liberi conduc la un flagfoot, iar din pantofii de dimensiunea copilului va crește foarte repede.

Dacă achizițiile sunt făcute din casă, lungimea amprentei de la degetul mare până la călcâi trebuie măsurată și apoi se familiarizează cu valorile dimensiunii producătorului și alegeți dimensiunea dorită.

Comentariile clienților

Opiniile oamenilor care au dobândit cizmele pentru copii ale companiei Kapika sunt cele mai îngrijorate. Cumpărătorii remarcă faptul că calitatea și utilizarea de materiale care sunt bine conservate vă permit să purtați cizme ale acestei companii nu un sezon, iar aspectul este păstrat perfect.

Aproape toți cumpărătorii rețineți că după o plimbare într-un copil, picioare calde. Unii susțin opusul. Acest lucru este posibil dacă cizmele stau prea strânse sau picioarele copilului primele sudoare și apoi înghețate.De asemenea, mulți părinți sărbătoresc un design foarte luminos și original. La urma urmei, toată lumea vrea ca copilul său să fi purtat doar pantofi confortabili, dar a fost elegant și la modă, se ridică pe fundalul altor copii. În plus, cizmele frumoase cu aplicații luminoase sunt recoltate în inofensivitate, decât foarte mulțumiți de părinții lor.

Pentru momentele pozitive, mulți cumpărători includ prezența unei singure monotehnice și a unei protecții ridicate pe șosete și spate, care nu ratează umiditatea. Dacă copilul vine într-o băltoacă, cizmele nu se vor uda. Apa cu părțile rezistente la umiditate ale cizmelor pur și simplu.

Modelele Valenok pe Velcro, potrivit multor părinți, vă permit să insuflați abilitățile de auto-service pentru copii. Copilul fără dificultate poate fixa în mod independent cizmele de pâslă echipate cu Velcro. În plus, pentru un copil cu un picior larg și o ridicare ridicată, un model pe Velcro va permite să poarte pantofi fără probleme.

Constată că branțul din cizme este destul de ușor de făcut, trăgând o limbă specială. Este posibil să se usuce fără probleme sau verificați dacă cizme simțit au devenit aproape.

De asemenea, cumpărătorii rețineți că producătorul responsabil se referă la ambalajul produsului său. În plus față de caseta de marcă, compania oferă informații cu privire la îngrijirea corectă de pantofi și raportează că în producția de cizme, a suferit nici un animal. Multe astfel de informații provoacă un sentiment de respect.

Mulți cumpărători înainte de cumpărare fierte firma Kapika au venit peste cizme de alți producători, mai promovate și scumpe. Cu toate acestea, evaluările acestor oameni spun că ei nu au simțit diferența specială dintre cizmele acestor firme. Acasă și mare diferență se găsește doar în valoare. Prin urmare, cizme Kapika poate fi numită o opțiune de buget și de înaltă calitate pentru pantofi de iarna pentru copii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: