Iarna salopete pentru nou-născuți

Iarna salopete pentru nou-născuți

Odată cu nașterea unui copil mult așteptat se pune întrebarea: ce este cel mai bun lucru pentru a purta un copil pentru o plimbare în sezonul rece. Un astfel de lucru confortabil salopete de iarna este dotata cu cea mai bună calitate a pachetului pentru nou-născuți, dar în același timp este o îmbrăcăminte cu drepturi depline. La alegerea acestui produs trebuie să fie prezentate extrem de responsabil, deoarece confortul și starea de sănătate a copilului depinde de ea.

Modele

Avantajul jumpsuitului de iarnă este că nu este necesar să o corectați corect pe copil și să vă faceți griji, astfel încât să nu se estompeze. Mama este ușor de purtat pe nou-născut și acesta este un moment important, deoarece bebelușii sunt capricioși în timpul taxelor lungi pentru o plimbare. Dar observăm că acest lucru este ideal numai pentru o anumită perioadă de vârstă: când bebelușul începe să ia o pauză la oală, ar trebui să vă deplasați pe haine separate.

Luați în considerare principalele soiuri de salopete de iarnă pentru nou-născuți:

 • Jumpsuit sac. Partea superioară a produsului arată ca o jachetă obișnuită a copiilor, iar partea de jos seamănă cu o pungă izolată spațioasă. Avantajul acestei îmbrăcăminte este că poate fi pus în el chiar în pătură. În plus, bebelușii, ținând cont de termoregularea lor încă imperfectă, se simt confortabil atunci când picioarele lor sunt împreună.
 • Salopete tradiționale (Jacheta și pantalonii sunt un număr întreg)
 • Transformator – Combină primele două opțiuni: o pungă cu un fulger, dacă este necesar, este împărțită în două pantaloni, în timp ce crește ușor.

În timpul iernii, vremea nu este întotdeauna aceeași, astfel încât salopetele pot fi împărțite la rezistența la căldură:

 • De fapt Iarnă – cu o piele de oaie cusută sau puf care va proteja copilul de la îngheț.
 • Demi-sezon – Potrivit pentru toamna târzie și toamna de iarnă. Un astfel de model este echipat cu o izolație sintetică încălzită, care are capacitatea de a sări peste aer. Dacă copilul sa născut la sfârșitul iernii, atunci este foarte posibil să faceți această opțiune.
 • universal – cu o izolație modernă care nu va da înghețată în îngheț și nu va proteja copilul să supraîncălzească în dezgheț. Un astfel de produs are adesea o căptușeală detașabilă.

salopete de iarna pentru nou-născuți sunt fixate în fața fermoar (mai convenabil, atunci când există două dintre ele), asigurați-vă că pentru a avea o glugă, care este târât în ​​scenă. Produsele sunt, de asemenea, completate cu un deget și botine calde, detașabile sau cu crawlere.

Separat, trebuie menționat despre plicuri iarna cald pentru a extrage copilul din maternitate. În cazul în care pătura de obicei cald folosite în acest scop, plicuri moderne pentru nou-născuți au un fel de saci de dormit cu gluga, cu o mulțime de elemente de fixare. Un astfel de plic este nemarginita fără nici o problemă și se transformă într-o pătură caldă. Există, de asemenea, iarna plicuri salopeta – cu mâneci, care nu limitează mișcările mânerelor copil.

Material și izolație

La alegerea unei salopete de iarna pentru o, să acorde o atenție la materialul nou-născut, Din care lucru se face. La urma urmei, comoditatea de copil depinde de acest lucru. În plus, probleme nedorite la spălarea produsului. Este mereu Aflați cu atenție eticheta. În ceea ce privește partea de sus, atunci este de obicei fabricată din poliester – material sintetic modern. El este durabil, practic, care nu este suflat și în același timp el nu întârzie umezeala.

Nu mai puțin importantă compoziție a izolației. Gama este suficient de mare: piele de oaie, puf, blană artificială, umpluturi sintetice (de la ăterizatorul sintetic extraordinar la materiale tehnologice inovatoare).

 • Piele de oaie va încălzi copilul în orice îngheț. Cu toate acestea, termoregularea în nou-născut este încă imperfectă, iar în astfel de haine se poate supraîncălzi cu ușurință, ceea ce este periculos.
 • Pooh natural Păstrează cald și protejează împotriva umezelii, dar mulți copii cauzează alergii, în plus, nu este prea ușor de plecat (de la spălarea mașinilor se pot rula, se usucă de mult timp).
 • Hollofiber (tipul de poliester, fibrele sunt similare cu arcurile) nu este alergic, foarte ușor, se menține cald, nu absoarbe umiditate, este ușor de spălat.
 • Tinuslyt – nu își pierde proprietățile de izolare termică chiar și cu umedite semnificative.
 • Sinteton – fibre sintetice moi și elastice. Astfel de produse sunt atrase de prețul lor scăzut, dar nu rezistă unor înghețuri puternice (potrivite numai pentru iarna caldă), în plus, ei să treacă prost aerul care este inacceptabil pentru sugari.

Culoare

În mod tradițional, părinții aleg culoarea salopetelor orientate pe podeaua copilului: modele albastre și albastre cumpără băieți nou-născuți, respectiv roz – fete. Hainele pot avea, de asemenea, o nuanță neutră care se va potrivi unui copil de orice etaj: alb, bej, verde deschis. Se găsește adesea salopete combinate, ele pot fi decorate de o imprimare slabă.

Potrivit psihologilor, copilul ar trebui să poarte o culoare saturată în haine, deoarece contactul vizual cu culorile luminoase dezvoltă o coajă de creier.

Firme

Salopete de iarnă pentru nou-născuți produc atât companii interne, cât și societăți străine.

Versiunile rusești sunt în mod tradițional în cerere datorită prețului lor accesibil. Deci, de exemplu, brandul nostru intern Îmi iubesc mama angajat în croitorie pentru femeile însărcinate, precum și copiii de diferite vârste. Produsul de proiectare lucrează pe tinerii designeri din Rusia în colaborare cu colegii italieni. Controlul pe mai multe niveluri vizează utilizarea celor mai bune materii prime și tehnologii inovatoare de progenicitate și ambalare a bunurilor.

O altă întreprindere internă Kiko Dezvoltă modele de salopete pentru sugari, confortabil în șosete și cât mai simplu posibil în procesul de dressing. Rețineți că produsele sunt produse în RPC, dar standardele de calitate rusești sunt respectate cu strictețe.

marca rusă „Kurnosiki”, Referitor la bine-cunoscuta companie „Lumea copilariei“, este specializată în producția de bunuri pentru nou-născuți, inclusiv salopete de iarnă de proiectare ușor de reținut elegant și de bună calitate.

O calitate demnă se distinge prin modele de salopete pentru sugari, eliberate în țări cu aceleași ierni reci, așa cum, de exemplu, în Finlanda. Deci, marca Kerry Cunoscut nivel ridicat de rezistență la uzură și de calitate. Desigur, din cauza prețurilor destul de ridicate de salopete pentru copii, nu toate familiile pot să le da. Cu toate acestea, puteți achiziționa un model de ultima colectie, cu o anumită reducere la vânzare.

Un alt brand finlandez dovedit – Reima. Îmbrăcăminte pentru copii acestei companii este rezistent la precipitații și pot fi chiar și operate în ger severă. Salopetele sunt adesea echipate cu izolație necondiționată, ceea ce face produsele demi-sezon.

Fabricarea companiei Huppa (de asemenea, Finlanda) sa axat pe trei sectoare principale: lucruri deosebit de puternice pentru copiii activi, haine clasice ale șosetelor de zi cu zi (opțiune economică) și produse tehnice din materiale cu membrană ultramodernă.

Produsele producătorilor polonezi merită, de asemenea, atenția. De exemplu, Mark Pilguni Eliberează transformatoare de înaltă calitate în salopete pe piele de oaie cu izolație detașabilă. Materialul exterior al produsului are o impregnare specială rezistentă la umiditate.

Marca italiană Chicco produce salopete pentru copiii nou-născuți cu o izolație a pufului Gagache, precum și dintr-un material subțire modern – termo (pentru mersul cu un îngheț puternic – 15 °). Partea superioară a acestor produse, de regulă, este fabricată din nylon practic sau microfibră: ele sunt durabile, nu absorb murdăria și spălate ușor.

Cum de a alege pentru sugari?

Alegerea unei ierburi de iarnă pentru un copil, acordă o atenție deosebită gâtului produsului, precum și pe mâneci și pantaloni. Gulerul trebuie să închidă în mod fiabil gâtul copilului, în timp ce nu să semneze bărbia. Manșetele de pe mâneci nu ar trebui să fie prea strânse. Este recomandabil să găsiți un model cu benzi de cauciuc sau cu clapete pentru mănuși, apoi vor fi întotdeauna la îndemână. Pantalonii pot fi, de asemenea, cu benzi de cauciuc convenabile care sunt atașate pentru încălțăminte.

Amintiți-vă de capota: prea mic, nu sfâșiat pe o pălărie, Și prea mare va cădea de la capul copilului. Asigurați-vă că verificați prezența unei capote rezistente.

Nemishes în jumpsuit pentru copii vor fi buzunare unde puteți pune un pacificator sau șervețele.

Din momentele deficitului sovietic În țara noastră, tradiția rămâne de a cumpăra haine pentru creșterea hainelor. Dar nou-născutul nu va fi confortabil într-un astfel de salt: Prea mare lucru va fi mai rău să păstreze cald. În plus, este imposibil să se prevadă cum va crește copilul: la urma urmei, cineva la început de picioare cresc mai repede, iar apoi mânerele și invers. Soluția optimă în acest caz este de a cumpăra un produs care are un stoc de dimensiuni de 1-2, mai ales dacă copilul sa născut la începutul iernii.

Alegeți un model general de iarnă bazat pe fondurile dvs. Modelul companiei din materialele moderne cu o izolație inovatoare va costa de mai multe ori mai scump decât o versiune simplă pe Sintegonă. Dacă sunteți constrânși în mijloace, opriți alegerea dvs. pe producătorul intern sau urmăriți vânzările de la mărcile străine.

Recenzii

Judecând după recenziile părinților, o calitate cu adevărat excelentă au salopeta de iarnă finlandeză menționată mai sus (Kerry, Reima). Copiii din ei merg chiar și în îngheț de douăzeci și graduați, iar doar o bluză subțire este îmbrăcată sub hainele superioare. De asemenea, mamele tinere mulțumiți de faptul că aceste produse sunt foarte moi și plăcute din interior. Minus minus salopete din Finlanda, în opinia lor, este o gamă mică de culori.

Produse convenabile și poloneze cu firma de oaie Pilgunu. Mama sunt mulțumiți de calitatea de cusut și de faptul că creșterea detașabilă face salopetele universale – o puteți folosi în toamnă, iarnă și primăvară.

Multe feedback-uri pozitive au așa-numitele pungi de salopete. Ele sunt convenabile pentru transportul copiilor din mașină: au fante pentru curele, cum ar fi modelul Huppa. Cu toate acestea, un model similar de la brandul brandului britanic are unele dezavantaje: partea de jos a pungii este fixată la butoane și dacă luați copilul pe mâini, atunci penetrează rece.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: