Lenne Jumpsuit

Lenne Jumpsuit

Brandul estonian Lenne oferă o gamă largă de modele de înaltă calitate și elegante de îmbrăcăminte pentru copii. Salopete sunt foarte populare cu culori la modă, crumb grijuliu, materiale de calitate și izolație.

Avantaje

Marca Lenne oferă nu numai salopete pentru copii de înaltă calitate, dar plătește, de asemenea, o atenție deosebită pentru proiectare, astfel încât toate produsele se disting prin aspectul elegant. Toate saltele sunt sigure pentru copii. Acestea sunt echipate cu elemente reflectorizante speciale care asigură o protecție fiabilă a copilului chiar și într-o zi în timpul zilei.

Designerii creează colecții uimitoare de salopete, care diferă în mai mulți parametri: gradul de vânt de vânt și permeabilitatea la vapori, tipul de material, prezența izolației și șososperilor. Părinții vor putea alege o opțiune vrednică atât pentru perioada în afara sezonului, cât și pentru o iarnă caldă sau rece.

Salopetele din Lenne sunt cusute din materiale respirabile folosind izolație modernă. Țesătura are o impregnare specială, care previne perfect pătrunderea umidității.

Țesutul de înaltă tehnologie afișează cupluri din interior și, de asemenea, nu este umed, astfel încât copilul poate merge chiar și în ploaie sau zăpadă. Toate materialele sunt caracterizate de siguranța mediului și nu provoacă reacții alergice. Chiar și cu jocuri active, copilul nu transpiră.

Imbracamintele din Lenne este usor, confortabil si cald. Salopetele se caracterizează prin proprietăți respingătoare de murdărie. Suficient pentru a șterge țesătura cu o cârpă umedă și hainele arată ca noi. Toate îmbrăcămintea exterioară, chiar și după spălare și șosete pe termen lung, nu se întinde, nu se scufundă și nu se află în jos.

Modele

Brandul Lenne este renumit în multe țări ale lumii, deoarece aproximativ 80% din produse sunt exportate. În fiecare sezon, designerii talentați dezvoltă noi colecții de salopete folosind amprente originale, culori neobișnuite, stiluri confortabile.

Lenne Jumpsuit poate fi de diferite modele – o bucată sau constau dintr-o jachetă și semi-salopetă. Fiecare opțiune are avantajele sale. Salopete de o singură bucată este o soluție ideală pentru copilul care încă se plimba într-un scaun cu rotile. Copilul va fi protejat în mod fiabil de vânt, ploaie sau zăpadă. Multe modele sunt completate cu hoteuri care au benzi speciale de cauciuc pentru șosete confortabile.

Citește mai mult  Mittens Kerry

Copiii de vârstă preșcolară sau școală pot purta un set de jachetă și semi-salopete. Această opțiune este mai practică, deoarece curelele de pe semi-salopete vă permit să ajustați lungimea produsului. Chiar și cu o creștere activă a copilului va putea să diagnosticheze kitul nu un sezon. Semi-salopete au o bandă în partea de jos a pantalonilor pentru a preveni intrarea sau umiditatea zăpezii. Pe mâneci sunt gumă, iar fermoarul se închide pe un bar, care în partea de sus împiedică atingerea pielii unui copil cu un fulger.

Lenne oferă modele de semi-salopete fără cusături pe picioare, astfel încât să puteți fi siguri că pantalonii nu vor înfășura. Toate cusăturile sunt o panglică specială proclară, care se caracterizează prin rezistență la apă. Jachetele Lenne sunt ideale chiar și pentru iernile reci, deoarece producătorul utilizează 330 de grame de izolație, în timp ce pentru semi-salopete – 150 de grame.

Încălzile încălzite sunt proiectate pentru intervalul de temperatură de la 5 grade de căldură la 40 de grade de îngheț. Lenne aplică o izolație modernă ISOSOFT, ideală pentru coaserea îmbrăcămintei copiilor. Modelele de salopete pentru copii au provocări speciale pe picioare și mâneci pentru a se retrage în interior. Un astfel de salt este foarte ușor de purtat din cauza prezenței a două fulgere.

Capul acoperă strâns capul, pentru că este echipat cu o bandă de cauciuc. Elementele reflectorizante au o funcție de protecție și acționează, de asemenea, ca decor. Salopetele încălzite sunt ideale pentru iarna aspră și este, de asemenea, subțire și ușoară, ceea ce permite copilului să fie activ pe stradă.

Salopete demi-sezon este conceput pentru șosete în primăvară și toamnă, deoarece poate fi purtat la temperatura aerului de la plus cinci până la douăzeci de grade. Este universal și foarte confortabil. Tesutul top este reprezentat de 100% poliamidă și bumbac intern – 100%. culori strălucitoare și imprimeuri neobișnuite vă va permite să alegeți o opțiune de frumos, care va satisface dorințele nu numai de către părinți, ci și copii.

Printre diversitatea de desene ale multor mammies atrag modele cu iepurași amuzante. animalele albe sunt reprezentate pe fundalul tonuri calme – roz, albastru, crem și portocaliu. O astfel de sortiment de soluții de culoare permite părinților să achiziționeze un elegant colorat pentru un băiat sau fată.

Material și izolație

marca Lenne folosește o izolație de înaltă calitate a ISOSOFT în fabricarea de salopete pentru copii. Se compune din fibre sferice, care sunt înconjurate de aer. Datorită o astfel de structură a, izolația deține perfect de căldură. Acesta este caracterizat prin usurinta. Comparativ cu synthetizer de izolație ISOSOFT este mai cald și mai subțire.

Citește mai mult  Pijamale pentru nou-născuți

Izolația are o densitate diferită, care este cel principal atunci când aleg un salopeta. Pentru offseason, va fi un încălzitor cu indicatori de la 40 la 70 de grame. Pentru iarna caldă, este perfectă pentru un salt cu o densitate de 100 până la 150 de grame. Modelele care au un încălzitor cu o densitate de 300 de grame pot rezista la orice îngheț. La temperatura aerului, mai mult de 25 de grade de îngheț vor necesita o excursie.

Salopete Lenne are stratul de top – Acțiunea Finalyson. Această cârpă permite corpului să respire, lipsește umiditatea și protejează perfect de frig și de vânt. Materialul are o prelucrare specială DWR care are un efect repellent de murdărie. În unele modele de salopete folosite Fabric Cordura. Este foarte potrivit pentru acele locuri care sunt adesea contaminate.

La pantalonii de cusut, brandul aplică faimosul control al țesăturii Aqua, iar îmbrăcămintea exterioară din Lenne rămâne moale și flexibilă.

Cum de a alege dimensiunea?

Brandul Brand Lenne sunt concepute pentru copii de la naștere la 17 ani. Ele sunt reprezentate de o grilă dimensională de la 62 la 158, care coincid cu creșterea copilului. Modelele pentru copii pot fi cumpărate mai mari. De exemplu, pentru un copil de trei ani, salt de la 92 la 104. Pentru un copil, șase ani ar trebui să achiziționeze un model de la 116 la 122 de dimensiuni. La zece ani ar trebui să fie închisă dimensiunile de la 140 la 146.

Marca produce modele întregi pentru copiii de diferite vârste și oferă modele cu dimensiuni de la 92 la 134. Dar cea mai mare dimensiune a semi-salbului – 116.

Cum se spală?

  • Hainele superioare Lenne Este de dorit să se ștergă manual, deși puteți utiliza spălarea mașinii.
  • Înainte de spălare, ar trebui să închideți toate fermoarurile și să fixați velcro.
  • Pentru spălarea este în valoare de o pulbere care nu conține rinsers și albire.
  • Este strict interzis să utilizați săpun pentru spălarea salopetelor, altfel nu va mai fi o dovadă de umiditate.
  • Temperatura apei ar trebui să fie loc.
  • După spălare, nu este nevoie să apăsați produsul.
  • Când alegeți o spălare a mașinii, se va potrivi doar modul delicat.
  • Jumpsuit uscat pe tremel. În mod necesar de la dispozitivele de încălzire.
  • Înainte de spălare, este interzisă să înmuiați produsul deoarece poate politica.
Citește mai mult  pantofi de școală pe tocuri

Recenzii

Mulți părinți au simțit deja farmecul plimbărilor de iarnă fără griji cu copiii lor. Ei au fost convinși că în hainele superioare ale copiilor din Lenne nu transpiră, nu se timid și se simt confortabil și gratuit. În astfel de haine, copiii se pot bucura de toate farmecele de iarnă – plimbare o rolă, alerga și sari, stai în zăpadă și t. D.

Convenabil KRA vă permite să vă îmbrăcați rapid și ușor copilul. Modelele pentru copiii din primul an de viață au două fermoare, ceea ce permite copilului fără prea mult efort. Salopete pentru copiii mai mari stați perfect pe figura. De exemplu, o bandă de cauciuc de pe talie vă permite să achiziționați un model la dimensiune. Ei nu se vor abona sau vor interfera cu mișcările copilului.

Multe mammies atrage un aspect elegant de salopeta de la marca Lenne. Ei au o umiditate bună și un sistem de protecție a vântului. Îmbrăcăminte de exterior pentru o lungă perioadă de timp salvează aspectul inițial. Calitatea si design de modele cauze incanta de la toți cumpărătorii. Copii, cum ar fi lejeritate și comoditate.

Dar declarațiile negative, se găsesc printre feedback pozitiv. Nu fiecare model există un indicator cu densitatea izolației, deci ar trebui să caute ajutor de la un consultant magazin sau căutați pentru un model de pe Internet.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: