Pantofi din piele pentru copii

Pantofi din piele pentru copii

Astăzi, în magazine o selecție foarte mare de pantofi de piele pentru copii, o varietate de modele se ridică într-un rând cu pantofi adulți. Da, și felul copiilor înșiși amintesc din ce în ce mai mult de încălțămintea femeilor.

Modele

Losphere

Ele vor fi combinate cu orice haine și nu creează disconfort. Loferele sunt adesea puse pe fuste sau rochii.

Mary Jane

Aceste pantofi sunt ideale pentru uniforma școlară.

Sundars, fuste, rochii – aceasta este ceea ce este perfect pentru acest model. Mary Jane are un nas rotunjit, curea și un călcâi mic.

Slipoane

Sunt considerate unul dintre modelele universale datorate designului său (nasul rotund închis și talpa îngroșată). Prin urmare, ele sunt combinate cu blugi și rochii.

Sunt considerate unul dintre modelele universale datorate designului său (nasul rotund închis și talpa îngroșată). Prin urmare, ele sunt combinate cu blugi și rochii.

Mocasinii

Talpa de cauciuc foarte moale și lipsa de călcâi nu creează disconfort atunci când mersul pe jos. Mocasine, cum ar fi modelele anterioare, combina și cu fuste și pantaloni.

Topsiders

Să cădem să gustăm iubitorii de stil sportiv. Aceste pantofi sunt, de obicei, purtate cu pantaloni scurți, bombardiere, sundrese.

Papuci de balet

Sunt potrivite nu numai pentru o plimbare în vreme caldă, dar și ca trecere la școală. Ele sunt confortabile și ocupă un loc puțin într-un rucsac. Baletele sunt potrivite pentru aproape toate hainele și surprind varietatea de nuanțe și decor.

Există, de asemenea, pantofi de balet pe platformă, care va fi o alternativă bună la tocuri, la care fetele sunt atât de străduite, în special adolescenții.

Dacă deja vorbiți despre tocuri, unele modele din piele pentru copii au un călcâi mic. De obicei, pentru fete, înălțimea înălțimii în înălțime este de aproximativ 2-3 centimetri, pentru adolescenți aproximativ 5-7.

Pantofii de călcâi sunt potriviți pentru vacanțe și evenimente. Desigur, pantofi lungi pentru copii la orice vârstă nu pot fi purtați pentru a evita deformarea piciorului piciorului și a problemelor cu coloana vertebrală.

Cum de a alege?

Alegerea pantofilor pentru un copil Este important să înțelegeți că pantofii selectați corect sunt cheia pentru picioarele sănătoase în viitor. Mai jos sunt mai multe recomandări generale privind selecția corectă a încălțămintei pentru copii:

 1. Dimensiune – acest lucru este probabil criteriul principal de selecție. Pantofii nu trebuie să fie prea mari pentru a evita tulburările de rupere. Și nu ar trebui să aibă dreptate, ca să nu-ți freci piciorul și să nu-ți comprima degetele. Există o opinie că pantofii sunt mai bine să aleagă în după-amiaza. În acel moment piciorul mai mult și mai larg.
 2. Mai bine dacă talpa este ortopedică.
 3. Materialul trebuie să fie natural (piele sau eco-piele).
 4. Schema de culori este selectată individual, dar cel mai adesea depinde de podea și de vârsta copilului.
 5. Pentru pantofii pentru copii, nu veți fi un călcâi inacceptabil.
 6. Creșterea nu trebuie să fie scăzută, iar pantofii înșiși sunt aproape.
 7. Și, cel mai important, atunci când practicați copilul ar trebui să fie confortabil în pantofi.

Cum să vă îngrijiți?

Îngrijirea corectă și depozitarea ulterioară a încălțămintei din piele pentru copii le vor extinde durata de viață și vor păstra aspectul.

Iată câteva sfaturi simple pentru îngrijirea și depozitarea încălțămintei pentru copii:

 • Trebuie să se înțeleagă că fiecare pantof de piele este proiectat pentru un anumit sezon.
 • Cumpărați un copil o lingură specială pentru încălțăminte. Fie un lucru la domiciliu și în epavă școlară.
 • Dacă există tocuri pe pantofi, urmați țesute și încercați să modificați dacă este necesar.
 • Înainte de a părăsi strada, pantofii din piele sunt de obicei tratați cu mijloace speciale de apă respingere.
 • La sosire acasă ia obiceiul de a curăța pantofii cu mijloace speciale și o cârpă moale. Și apoi aplicați crema.
 • Dacă copilul a intrat sub ploaia din pantofii din piele, ei trebuie să se usuce într-un mod natural.

Cum se păstrează?

 1. Pantofii din piele sunt proiectați pentru vreme uscată și caldă, deci după sezonul de care aveți nevoie pentru a vă spăla bine pantofii și uscați-le. Este important ca dispozitivele electrice sau bateria să nu fie utilizate în timpul uscării. Ele pot fi înlocuite cu un ziar, punându-l în interiorul pantofilor și se schimbă periodic până la uscarea completă a încălțămintei. Apropo, este un ziar care poate deveni un substitut pentru dispozitivele speciale de stocare. Doar a pus-o ușor înăuntru.
 2. După toate aceste proceduri simple, procesați întreaga suprafață a pantofilor cu cremă, lăsați-o să se usuce și să pună pantofii fiecare într-o bucată separată de țesătură sau o cizmă specială. Apoi, scoateți-le în cutie până în sezonul următor.
 3. Dacă pantofii din piele în timpul iernii ar trebui să fie purtați sub formă de pantofi înlocuitori la școală, apoi cumpărați un sac de sac special.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: