Pantofi pentru fete Pablosky

Pantofi pentru fete Pablosky

Despre marca

Pablosky este liderul pe piața industriei pantofilor din mediul de producție pentru copii și adolescenți. Succesul mărcii se datorează cererii lor de stimulare și caracteristică a categoriei de vârstă. Mark a fost creat de Juan Pablo Martin-Caro în 1969.

O caracteristică distinctivă a mărcii este dezvoltarea și fabricarea de pantofi pentru copii. O astfel de abordare ne permite să ne concentrăm asupra caracteristicilor structurii și creșterii piciorului copiilor. Familia de afaceri a companiei de 50 de ani deja copii fericiți cu produse de înaltă calitate și elegante efectuate ținând cont de tendințele de modă. Producătorul este mândru să producă încălțăminte pentru copii. Întreaga gamă este cusută în Spania.

Studiul particularităților piciorului copiilor a fost ajutat să acumuleze baza de cunoștințe, care sa bazat pe dezvoltarea de modele cu o pantă ortopedică.

Caracteristici și diferențe ale modelelor companiei

  • Gama companiei se face ținând cont de prevenirea pământului pentru copii. Contabilitatea opiniilor medicilor ortopedici se face în fiecare pereche.
  • Aceste produse contribuie la fixarea piciorului în poziția corectă.
  • Călcâiul armat fixează în siguranță piciorul, excluzând diapozitivul lateral. Densitatea ei nu permite tulpina, și branț anatomice are proprietăți igienice.

  • Utilizarea de materiale naturale de partea superioară și partea interioară contribuie la formarea unui microclimat favorabil, care să permită copiilor să „respire“. aer bun exclude schimb de sudoare și miros neplăcut.
  • Utilizarea unei tehnologii brevetate Pablosky special vă permite pentru a obține rezultatul maxim oferind o protecție picior de prejudiciu.
  • Toate materialele implicate în asamblare sunt standarde strânse de înaltă calitate de control și întâlni. Comă de faptul că, posedă proprietăți antibacteriene și absorbante, având în vedere activitatea crescută a copiilor.

Laboratorul întreprinderii este angajată în dezvoltarea de modele unice care oferă confort maxim și confort în timpul funcționării.

În fiecare an, gama de inovatii pentru copii este completat cu modele care corespund starea de spirit actuale de moda.

Achiziționarea de pantofi de timbre frumoase, părinții pot fi siguri că acest produs protejează în mod fiabil picioarele copiilor și îi ajută să se dezvolte corect. Este important atunci când poziția se formează.

Produsele de marcă sunt cunoscute în mai mult de 40 de țări din întreaga lume.

Sortiment de modele pentru fete

Orice model prezentat se face astfel încât fata să se poată mișca liber în ea, să fugă și să sară. În acest caz, perechea nu rulează picioare și nu va fi zdrobită, datorită fundului armat și confortului tampoanelor.

O gamă largă de modele de la 20 la 38 de mărime vă permite să alegeți o pereche la diferite vârste de la doamne foarte mici și adolescenților. Un spectru mare de linii vă permite să alegeți modelul care vă place, ridicându-vă culoarea din mai multe opțiuni. O varietate de serii dimensionale vor face alegerea confortabilă și ușoară, ceea ce este important atunci când cumpără pantofi pentru fete foarte mici.

Panta ortopedică a modelelor din linii poate fi efectuată nu numai cu ajutorul unui supinator și a unui călcâi armat. Uneori, înălțimea călcâiului în sine variază.

Modelele pentru copii seamănă adesea cu stilul prințeselor: toate nuanțele de culori ale Barbiei preferate au fost incluse în linia de marcă pentru mici cruzi.

Perechi de piele de vară diferă nu numai de o varietate de vopsele ușoare, ci și o textură extraordinară a materialului, precum și o varietate de culori de imprimare (florale și animale). Frumos alb, roz, smântână, nuanțe pulverulente sunt adesea înlocuite cu argint sau aur, subliniind nobilimea micului statut de doamnă și prințesă.

O atenție separată este demnă de modelele de aburi combinate cu inserții monofonice pe șosete și curele.

Bandă netedă, perforare, stea, cercuri, imprimări geometrice, fluturi, flori și inimi – pantofi sunt plini cu diversitatea designerului. O astfel de recepție decorează perechi, și elemente decorate sub formă de arcuri, fitinguri metalice, inimi, flori din piele multistrat și compoziții devin concluzionate pantofi de accent.

Deschideți sandalele de colectare a caramelului, cu tălpi largi de cafea, vor fi o alegere armonioasă pentru un ansamblu de vară.

Bravele din piele bej cu supinator Reglează caracteristicile piciorului, iar curelele durabile cu Velcro reglați volumul și fixați piciorul în poziția corectă.

Model în coral sau alb decorat cu un logo situat pe centura deasupra velcro. Conectarea decorativă a curelelor sub forma unui fir de inimi, care se termină ca picătura, va permite ca perechile să fie combinate nu numai cu o rochie elegantă, ci și un ritm dinamic al stilului sportiv.

Culorile clasice vor încânta fetele mai în vârstă. Aceste colecții reprezintă modele care sunt perfect potrivite ca pantofi școlii.

Sunt prezentate opțiuni pentru elevi În culoarea neagră, maro și albastră. Unele opțiuni sunt oferite în tonuri de burgundă în special sub o formă similară.

Datorită talpă anti-alunecare, libertatea de mișcare este nelimitată. Singura ușurare va furniza ambreiajul maxim cu suprafața, iar curelele vor putea ajusta piciorul în volum. Velcro pe pantofi face modele confortabile, permițându-vă să eliminați rapid și să purtați un cuplu și să re-depășiți după lecțiile de educație fizică.

Astfel de pantofi vor decora orice set de uniformă școlară, fie că este un costum de pantaloni, o rochie, o rochie sau o jachetă cu o jachetă. Textura diferită a materialului într-un mod special va completa stilul, dându-i solemnitate.

Bărci negre frumoase dintr-o combinație de lac și piele spumante vor face un elegant de orice formă de școală.

Lacuri inserții pe spate și șosete, blocaje, nu numai umbra strălucirea nobilă a modelului, dar adăugați puterea la pantofi. Little Banot Ground Lace Bantum și logo-ul în partea laterală a siglei vor deveni loviturile finale ale cupluului. Talpa neagră va fi cea mai practică, Salvarea unui aspect prezentabil și îngrijit pentru o lungă perioadă de timp.

Cupluri Color Bronz cu pielea Python Imprimare perfect potrivită pentru compilarea unui set de formă având tonuri bej sau maro. Baza strălucitoare a pantofilor are o margine mată de-a lungul vasului și culoarea mată a tălpii.

Uită-te frumos la piciorul copiilor de o barcă cu un călcâi mic de 1,5 cm.

Ele sunt foarte stabile, iar blocul larg repetă perfect forma piciorului. Noutatea sezonului are o felie curbată a limbii, iar periile decorative de pe față vor adăuga un stil imperios. Acest model accentuează individualitatea copilului și unicitatea sa. Partea interioară, realizată în culori de bronz, dau nobilimea modelului.

Unele pantofi au perforații pe laturi. Acesta oferă aer suplimentar pentru picioare. Arcurile sub formă de fluturi cu pietre, vor adormi fiecare tânăr reprezentant al podelei frumoase.

Un astfel de accent accentuează ușor textura perforată a pielii. Motivul de flori rămâne o temă preferată a micului de modă.

Adesea, pantofii sunt decorați cu un model așezat din cele mai mici elemente metalice. Un astfel de model diluează tonuri practice întunecate.

Nici o fată nu va rămâne indiferentă la vederea marca Linek. Setarea corectă a picioarelor, prezența unei perne de subtervare elastice și a misterelor pentru protecția degetelor copiilor din lovituri fac produse ale priorității companiei în alegerea pantofilor de înaltă calitate pentru copii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: