Rochii pentru adolescenți

Rochii pentru adolescenți

Orice fată, începând cu adolescența, știe că rochiile care subliniază feminitatea, sensibilitatea și harul. Mai ales astăzi, când majoritatea fetelor aleg pantaloni în fiecare zi. Prin urmare, dacă fiica dvs. nu a învățat încă să poarte rochii, asigurați-vă că îl introduceți la această lume uimitoare și interesantă.

Pentru fete 10-12 ani

Alegeți rochii pentru fetele de la această varietate de vârstă STTT. Este recomandabil să alegeți mai multe costume care să corespundă diferitelor evenimente și sezon.

În timpul verii, soarele ușoare pe curele sunt confortabile, lungimea căreia nu va fi mai mică decât genunchii. De obicei la fete la această vârstă o figură bună, așa că nu merită să o ascundeți sub o rochie lungă.

Ultima dată, rochiile tunice tricotate, care seamănă cu tricouri alungite sau tricouri sunt populare.

Alegeți cu fiica mea un stil asimetric interesant, care va arăta elegant și rece.

În cazul în care fiica ta trebuie să intre în lumină, puteți ajuta-o să aleagă o ușoară rochie în podea, care va arata foarte solemn. Este puțin probabil ca acesta să înceapă deja să poarte călcâiul, așa că sandalele sau pantofii pe o mică pană vor fi potrivite.

În sezonul rece, nu renunță la rochii. Tunica tricotată Înlocuiți tunica tricotată și alegeți rochii din țesuturi dense calde care dețin bine.

Acordați atenție la soarele calde, sub fundul căruia puteți purta o cămașă, tortleneck sau pulover. Ei sunt acum foarte populare, și va permite fiicele în fiecare zi să fie diferite.

Pentru fete 13-14 ani

La această vârstă, fetele își pot permite aproape orice gamă de culori. În funcție de eveniment, rochia poate fi argintiu, alb, galben, verde, roșu, negru … Word, ce suflet va dori!

La fel ca și culoare, stil de asemenea, depinde de situația. În fiecare zi o rochie simplă de lungime medie este perfectă, ar trebui să fie literalmente puțin deasupra genunchiului.

Plămânii sunt bineveniți, modele romantice: cu fustă de soare, cu o fustă de lalelă sau clopot, pentru școală – caz strict.

Ridicați stilul preferabil pe figură, astfel încât să fie bine pe ea. Preferați țesuturile naturale – bumbac, rachete, Sitz, pe ieșire pot fi permise din poliester.

Iarna va fi tricotată în mod corespunzător sau rochie de lână fără elemente decorative inutile. Modelul de întâmpinare cu panglice, Diferite desene de iarnă.

Puteți alege o rochie de catifea care este acum la vârf de popularitate. Principalul lucru este alegerea unui stil bun că nu este prea complicat sau viceversa, inconspicuos.

Dacă fiica merge în vacanță și într-adevăr dorește să pună o rochie cu un stil original sau un finisaj neobișnuit, nu-l negați în asta. Într-o astfel de costum, ea nu va fi cu siguranță neobservată, iar fetele acestei epoci sunt întotdeauna frumoase.

Pentru fete 15-16 ani

La acea vârstă, fata cunoaște deja în mod clar ce vrea. De obicei îi place să urmeze tendințele la modă, așa că va alege cel adecvat.

În fiecare zi, Denim Rochii sunt perfecte pentru fiecare zi, pot fi dureroase, cămăși și alte stiluri reale. De asemenea, bun venit costumele de sifon, guipure, cașmir. În toamnă, puteți cumpăra o rochie caldă de la Tweed sau Drape.

Puteți alege o rochie cu o fustă luxuriantă și un corset de fixare.

Vârsta fiicei îi permite să poarte culori strălucitoare – roz, albastru, smarald. Pentru a sublinia sensibilitatea și tineretul, crema, piersica sau culoarea caramelului.

Pentru plină

Fetele pe deplin trebuie să aleagă costumele care vor fi distrați, să accentueze avantajele formei și să ascundă deficiențele. Puteți ajuta fiica dvs. să aleagă un costum potrivit, împingând de la tipul ei de formă.

Spune-mi, în ce loc este necesar să se facă un accent (de exemplu, fetele cu o „para“ cifră ar trebui să sublinieze talie subțire, iar proprietarii de „Apple“ este mai bine pentru a ascunde burtica, dar pentru a expune picioarele subțiri ).

Aproape toată lumea merge un caz de umbră calmă. Ei bine, în cazul în care are linii longitudinale, care ajuta pentru a crea un efect optic și forma subțire.

Dacă fata este încă mică, ea este potrivită pentru o rochie trapezoidală, care va ascunde toate defectele existente. Dar în mai mult maturitate, dacă fiica a reușit deja să crească un sân luxuriante, este necesar să refuze.

Lungime

Mic de statura

Fetele tinere sunt rochii scurte perfect potrivite. Desigur, nu este necesar să o percepem literalmente, cumpărând o rochie, mai mult ca un tricou. se potrivesc în mod ideal, lungimea la genunchi, sau chiar mai jos.

Uită-te frumos la costumele cu fustele arcuite, talia într-o astfel de rochie poate fi accentuată cu o curea subțire îngrijită. Continuați să fiți în rochia de modă cu Basks care arată grozav pe figuri sofisticate.

Lung

Lungimea din podea nu este potrivită pentru fetele de creștere mică, deoarece le transformă într-un thm. Fata mare se potrivesc cu rochii lungi si sundrese pe podea, se uita la ele foarte elegante. Mai ales în vară combina cu succes o rochie lungă cu sandale pe o talpă plat.

Croșetat și tricotat

În garderoba oricărei fete ar trebui să fie o rochie tricotată. Dacă puteți tricota, nu este chiar necesar să cumpărați, vă puteți crea, găsirea unei diagrame adecvate pe Internet. O rochie frumoasă din lână va încălzi fata în timpul iernii și, în același timp, nu o va lipsi de feminitate, ca și cum ar fi fost în pantaloni.

În timpul verii, nu merită, de asemenea, reduceri de rochii tricotate. Vara deschideri de vară, realizate de croșetat, uită-te la fete doar minunate. O astfel de rochie este foarte ușoară și aer, este practic nu se simte pe corp, așa că nu este fierbinte. Indiferent de modul în care modelul nu sa schimbat, costumul tricotat neobișnuit cu găuri va fi întotdeauna în afara timpului.

Puteți alege un model tricotat pentru a ieși, va arăta elegant și elegant. O astfel de rochie este opțiunea perfectă pentru școală, principalul lucru este alegerea unui model laconic de o nuanță dezactivată.

Pentru vara

În vara, merită să alegeți rochii simple confortabile în care nu va fi fierbinte. Poate fi un vărsat cu curele și fără, carcasă sau model cu o fustă luxuriantă. Arată frumos un model cu o fustă de lalele, iar pentru partea tematică a stilului retro se va potrivi.

De obicei, fete tinere cum ar fi rochii și sunete cu modele de modă și amprente elegante. Mai ales costumuri câștigătoare cu imprimare animală, cu un model geometric și un model de flori.

Pentru a înmuia unghiulitatea figurii adolescentului, merită să alegeți rochii ușoare șifon. În alte aspecte, acest material este potrivit pentru fete subțiri de orice vârstă.

Elegant

Puteți lua orice stil la modă care va corespunde tipului de figură a fiicei dvs. Populare rochii în stil de 60 care subliniază cablajul formelor și picioarele frumoase. Popular gratuit croes cu mâneci în vrac. Poate că veșnicul poate fi numit o rochie de stil de montare, care arată frumos cu draperii sau pliuri rigide, lebede și gâfâi.

Foarte populare rochii de dantelă. Dar trebuie să fii foarte îngrijit atunci când alegi atât costumul cât și accesoriile la el, pentru a nu face ca acesta să o facă vulgar. Cel mai bun dacă rochia va fi într-un stil clasic. Preferați culorile pastelului, inserțiile posibile de la Guipure Black.

Seara și cocktail

Cocktail rochii pentru fete tinere se grăbesc. De obicei, ele sunt luminoase, țipând culori care vă permit să ieșiți în mulțime. Astfel de costume vor decora suplimentar diferite elemente: dantelă, margele, pietre, margele.

Adolescenții iubesc rochii în stilul păpușilor Bebi, care fac o adevărată prințesă de la o fată obișnuită. De asemenea, popular cu asimetrie, draperiile și o talie copleșitoare, cusute din țesuturi zburătoare sau drape, realizate într-o schemă delicată de culori.

La scoala

Rochia pentru școală ar trebui să fie restrânsă și strictă, dar în același timp este obligată să vă placă fiica. Poate fi atât deasupra genunchilor și de mai jos.

Datorită unei game de model largi, puteți ridica o rochie potrivită pentru un anumit tip de figură. Arata stiluri bune, curbate si montate care merg aproape toate.

Rochie fără mâneci sau sunet, fiica se poate combina cu diferite cămăși și pulovere. Este recomandabil să cumpărați un sacou potrivit pentru o astfel de rochie care termină armonios această imagine.

În mod convenabil, dacă există buzunare pe rochie, în care puteți pune un telefon mobil, bani și alte lucruri mici necesare.

În fiecare zi

Pentru fiecare zi, o rochie practică din Denim, care arată foarte la modă. De asemenea, acordați atenție costumelor de tricotaje, alegerea căreia este destul de largă.

Rochia casual ar trebui să fie siluetă dreaptă, fără prea mult decor. Astfel încât să arate elegant, decorul sub formă de butoane, broderie originală, aplicații, inserții din piele sau dantelă. Dacă rochia nu se distinge printr-un decor captivant, acesta poate fi completat cu accesorii, purtați o jachetă sau bolero.

Culoare

Culorile rochiei adolescente sunt diverse, deci este necesar să se ridice culoarea potrivită, împingându-se de preferințele personale ale fiicei.

Rochii pentru fete de această vârstă, de obicei, foarte luminoase, chiar și nuanțe de neon sunt posibile: roz strălucitor, portocaliu strălucitor, lămâie.

Uite culorile alb-negru, completate de accesorii elegante. Dacă Black este combinat cu alb, arată foarte frumos, dar trebuie să alegeți o combinație bună de culori, astfel încât rochia să nu semene cu uniformele școlare.

Subiecte marine populare, alb albastru sau alb-negru dungi.

Desigur, orice fată se potrivește întregii palete prințesă: roz, albastru, violet. Dar nu uitați de nuanțele pastelate care ajută la accentuarea tinerilor și a rafinării. De asemenea, pe fete arata verde verde, albastru si galben.

Accesorii

Accesoriile selectate corespunzător sunt partea finală a oricărei imagini. Dar pentru fetele adolescente există mai multe alte reguli decât pentru adulți. De exemplu, adolescenții sunt mai susceptibili de a transporta rochii cu moare confortabile sau alunecări, iar în loc de o mână de mână îngrijită, alegeți un rucsac confortabil.

Pentru fiecare zi, merită să alegeți ciorapi strălucitori în tonul la rochie sau, pe contradicție, contrastante.

Bineînțeles, punerea în rochia de seară, va trebui să fie suplimentată cu pantofi neate, un ambreiaj curat și o frumoasă bolero sau o cape de blană.

Rochia de absolvire va arăta original cu mănuși selectate corespunzător. Coafura ar trebui decorată cu un campion sau o mică jantă.

Alegerea rochiei pentru fiică, ia în considerare caracteristicile figurii și aspectul fetei. Ajutați-o să ascundă posibilele deficiențe și să sublinieze avantaje clare. Apoi chiar și o adevărată fată-torvan dragoste să meargă în rochii și va fi mândru de imaginile sale feminine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: