Sandale „Palea” Tale „

Sandale "Palea" Tale "

Pantofi fabulos pentru copii

De-a lungul anilor, o marcă comercială cu numele magic „Fairy Tale” produce un model de înaltă calitate de încălțăminte pentru copii pentru toate anotimpurile. Datorită cele mai recente tehnologii de producție, firma basmică produce cele mai moderne modele ale unei forme anatomice ideale și cu cel mai confortabil bloc.

Gama de pantofi de la această marcă este actualizată în mod regulat cu noi produse luminoase și de înaltă calitate.

În producția de modele de vară pentru copii de pantofi deschisi, sunt utilizate materiale absolut sigure și naturale care susțin confortul maxim al micilor modni și modă în timpul șosetelor. Datorită raportului atractiv de preț și calitate, produsele de basm sunt foarte populare în rândul consumatorilor.

Pentru fete

Modele fermecătoare Sandale pentru fete Tradingmark Tale Suntem produse:

 • În culoarea roz roz cu aplica de flori din piele+
 • Într-o culoare corală saturată, cu margele metalizate pe partea de sus+
 • În culoarea albă cu inserții acide pe vârfurile de sus+
 • în culoarea albastră cu aplica de flori și pietre.

Sandale confortabile și de înaltă calitate, povestea de basm pentru fete este fabricată din piele combinată, cu clazere de înclinare fiabile și suport durabil din călcâi.

Designul modelelor pentru micile prințese este destul de blând și vă permite să combinați aceste pantofi de vară cu sundrese și fuste luminoase, suplimentate cu tricouri și tricouri în culori saturate, dar nu acide.

Sandale fiabile cu un protector mic și o înălțime vor fi foarte armonioase să se uite nu numai cu fuste de diferite lățimi, ci și cu blugi și pantaloni scurți.

Citește mai mult  Costume de baie pentru gimnastică pentru fete

Modele neobișnuite cu inserții acide, spoturi negre leopard completate, vor arăta foarte luminoase în tandem cu un tricou sau un vârf de animale, creând o imagine uimitoare și originală pentru o fată la modă de orice vârstă!

Pentru băieți

Sandalele Palea de basm pentru băieți este făcută din piele combinată și de înaltă calitate, în negru, albastru, gri și maro cu diverse detalii contrastante și o cusătură strălucitoare.

Modelele sandale cu perforare nu numai că arată elegant, dar permit pielea picioarelor să respire în timpul plimbări în zilele fierbinți de vară. Sandale confortabile pentru băieți arată foarte armonios cu seturi de denim și pantaloni de sport de materiale moi de nuanțe ușoare.

Mâneci solide și la modă pe Velcro în culori închise din piele naturală vor completa perfect costumele clasice de vacanță.

Modele de sandal pentru cei mai mici de modă, oferind sentimente de confort și libertate în timp ce mersul pe tălpile de înaltă calitate cu efect de absorbție a șocurilor sunt făcute în culori albastre, gri și albe cu dungi strălucitoare.

Comentariile clienților

Pe Internet, părinții împărtășesc adesea experiențe cu privire la anumite achiziții pentru copiii lor. Pe baza diferitelor recenzii ale consumatorilor despre sandalele de vară ale brandului de basm, putem concluziona că:

 • Sandalele Povestea fermă sunt ieftine+
 • posedă un design excelent+
 • Au un bloc confortabil+
 • Modelele sandale durabile și durabile+
 • au o spate de înaltă calitate+
 • Sandale lumina și confortabilă+
 • Piciorul copiilor în pantofii de vară al firmei de basm nu transpiră .

Unii clienți nu au plăcut modelele de pe adeziv și calitatea lor a lanțului velcro. Cu pantofi de operare NEAT, un basm va servi pentru un singur sezon și va încânta copiii cu aspectul și confortul său luminos!

Citește mai mult  Pantofi pentru copii

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: