Au rupt blugi pentru fete complete

Au rupt blugi pentru fete complete

Blugi sunt un element convenabil, relevant și practic al dulapului, care nu este numai potrivit pentru fetele subțire, ci și proprietarii de forme luxuriante. Dacă preluați corect un stil, combinați cu adevărat blugi cu alte lucruri, atunci chiar și femeile complete vor arăta în ele strălucitoare. Astăzi în Trend Ripped Modele care pot purta fete de orice complex.

Modele

Astăzi există o selecție largă de modele de blugi de panglică pentru femeile complete care sunt foarte potrivite pentru realizarea imaginii într-o stradă sau stil de zi cu zi. Forma cifrei este diferită, astfel încât fiecare fată merită găsirea „lor”, precum și culoarea și lungimea.

Astăzi, în Trend Jeans Bărbat, care sunt numiți iubiți. Găuri pe genunchi sau de-a lungul întregii lungimi dau imaginea stilurilor, originalității și comodității.

Modelele semnificative sunt foarte populare, dar ele stau doar doar în prezența șoldurilor complete. Fetele cu o burtă mare din acest model este mai bine să refuze. Efectul tragerii arată pe aceste blugi unice și frumos. Cu blugi Snain cu cămașă de lungă durată sau tunică.

Nu uitați de modelele clasice de blugi care decorează adesea găuri ca decor.

Sfaturi pentru alegerea

Blugi Ripped pentru completă ar trebui să fie perfect pe talie și goluri pentru a ascunde kilograme în plus și silueta de prelungire. Atunci când alegeți un model de blugi, merită respinsă de la cultivare și setare.

  • Fete de creștere înaltă și în prezența unei linii de talie pot permite adăugarea la modelul dulapului cu aterizare înaltă și o carte mică îngustată. Trebuie amintit că lungimea lor ar trebui să ajungă la mijlocul călcâiului sau gleznei.
  • Femeile de creștere scăzută se potrivesc perfect lungimii de 7/8 lungimi, în timp ce merită abandonarea opțiunilor estompate sau luminoase.
  • Multe fete cu forme luxuriante se vor potrivi modelelor sfâșiate direct care se uită elegant cu o cămașă de tăiere clasică.
  • Fetele cu o zonă mare de fese trebuie să acorde atenție blugiilor din țesuturi moi și cu adăugarea de întindere. Ele vor ajuta la ajustarea defectelor, vor face o siluetă de subțire, iar valurile vor deveni un model de evidențiere.
  • Este pentru totdeauna să uitați de blugi de potrivire scăzută.
  • Trebuie să alegeți întotdeauna blugi în dimensiune, numai atunci ei vor arăta frumos.
  • Merită evitarea buzunarelor de patch-uri. Midcasele sunt folosite ca decor.

Ce sa porti?

Fiecare fată completă care vrea să arate elegantă și la modă, ar trebui să aibă blugi în dulapul său. Ele arată foarte frumos cu jachete din piele, pulovere sau jachete, vârfuri alungite și tricouri, precum și cu jachete alungite.

Cu Denim sfâșiat, bluzele arată armonios. Chiar și modelele clasicului tăiat perfect combinate cu modelele sfâșiate.

Când alegeți pantofi, merită o preferință pentru sandale sau pantofi de pe păr, deoarece călcâiul va permite să prelungească silueta. Dar permite o combinație de blugi rupți cu moare, adidași sau pantofi de balet.

Skinny arată perfect. O astfel de tandem cu pantofi colorați arată original. Dar nimic nu se compară cu o combinație de blugi ripped și o jachetă din piele, în timp ce găurile sunt binevenite în genunchi. fetele complete ar trebui să fie abandonat de modele cu găuri pe bemps sau fese.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: