Dimensiuni mari ale femeilor

Dimensiuni mari ale femeilor

Fetele cu forme complete trebuie să aibă în mod necesar mai multe broaștele în dulapul lor, deoarece pot fi purtate în orice situație. Acest element al dulapului este universal. Folosind o brurtleneck, puteți crea un arc unic într-un stil de birou, de zi cu zi sau romantic.

Modele

Inițial, broaștele au fost doar din tricotaje tricotate și reprezentate de un model. Soiul a constat în diferite soluții de culoare. Dar astăzi totul sa schimbat dramatic.

Designerii folosesc materiale diferite, oferă stiluri frumoase, modele de neuitat, dar în același timp iau în considerare dorințele fetelor cu forme luxuriante, creând modele elegante pentru ei.

O caracteristică distinctivă a unui turtleneck este un guler de raft care poate fi singur sau laminat de mai multe ori. El dă acest farmec și farmecul de haine.

Toate modelele de Turtleneck pot fi împărțite în mai multe grupuri:

Clasic Modelele au o lungime medie, cu mânecă lungă și gât mare.

Diverse corporale Ideal pentru încarnarea unei imagini sportive pentru fiecare zi. Ele diferă convenience și protejează în mod fiabil de frig.

Turtlenecks mesh Fabricat din fibre subțiri. Fetele complete merită să le poarte cu alte lucruri folosind efectul multi-strat. Un astfel de costum este potrivit pentru arcuri solemne sau de seară.

Modelul fără sudură vă permit să corectați forma, să ascundeți locurile în dificultate. Astfel de broaștele sunt caracterizate de densitate și elasticitate.

Turtlenecks includ Pulovere cu un gât înalt. Fetele cu forme magnifice sunt modele volumetrice prelungite adecvate, dar cu strâns merită să fie îngrijită.

Materialele

Principala diferență de broaștele de țesut din pulover este țesătura delicată, subțire. Turtlenecurile sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Pentru sezonul rece, opțiunile dense sunt perfecte, care se bazează pe lână.

Pentru vară, o soluție excelentă va fi broaștele de țesături ușoare sau transparente. Poliesterul se bazează pe astfel de modele.

Cele mai frecvente țestutene sunt acele modele care sunt cusute din viscoză cu o mică adăugare de elastan și poliester. Acest torttleneck este potrivit pentru orice moment al anului. Poate fi purtat cu un bolero, sacou sau cardigan.

Citește mai mult  Fresh pentru femeile complete

Soluții de culori competente

La crearea unui castron de modă, este necesar să se acorde o atenție deosebită selecției culorilor. Turtleneckul poate deveni un accent, un ton principal sau suplimentar. Monocrom tricotaje este foarte des responsabil pentru stilistica generală a arcului. Soluțiile de culoare universale sunt un model alb și negru. Ele pot fi combinate cu diferite elemente ale dulapului.

Turtleneck alb perfect potrivit pentru femei, manageri sau lucrători de birou. Acesta poate fi combinat cu un cardigan strict sau o jachetă clasică. O astfel de tandem arată grozav cu o fustă dreaptă sau îngustată.

Turtleneck alb într-un ansamblu cu costum albastru, verde sau roșu accentuează eleganța, încrederea și femeia de afaceri meritată.

Coloratul roșu este un exemplu de realizare a sexualității, extravaganței și luminozității. Acest model este de a combina cu un fund de albastru închis sau negru. Într-o tandem cu tonuri ușoare, o broască roșie nu va arăta atât de strălucitoare, oferind imaginea de încredere.

Black Diver este universal. Este perfect pentru fetele cu forme luxuriante. Lungimea selectată în mod competent a produsului vă va permite să ascundeți centimetri suplimentari pe talie.

Opțiuni sau modele luminoase, decorate cu desene interesante, merită lucruri monofonice.

Turtlenenele pot fi folosite pentru a pune în aplicare nu numai stilul de birou, ci și pentru stilul casual sau inteligent casual, care vă permit să experimentați flori. Multe fete dragoste se amestecă culorile, dar reprezentanții formelor luxuriante ar trebui să fie foarte îngrijite, ca mai multe culori schimba proporțiile corpului. Puteți combina mai mult de trei culori, atunci imaginea va arata armonios.

Sfaturi pentru alegerea

  • femeile ar trebui să abandoneze Lush modele prescurtate. O astfel de pluș va aduce un sentiment de disconfort, deoarece va crește în mod constant în sus.
  • Necesitatea de a alege dimensiunea. Modelul mai mic va sublinia numai garanțiile suplimentare pe talie, și vă va părea chiar mai mult.
  • Foarte frumos ședinței pe figură țesuturi Turtle. Acestea sunt superb potrivite pentru sezonul rece.
Citește mai mult  Costume sportive pentru femei de dimensiuni mari

Ce sa porti?

Helancă poate fi folosit pentru a întruchipa un arc de afaceri. Ea inlocuieste bluze stricte. Pentru stilul de birou este în valoare de selectare turtlenecks-un foton de lână fină sau cașmir, în tandem cu pantaloni clasic sau o fusta creion. Pantofi pe un călcâi scăzut completează frumos imaginea unei femei de afaceri.

Pentru realizarea imaginii romantice, feminine, merită să preferi o broască țestoasă în culori calme. Ar trebui purtat cu pantaloni răspândiți, închinători din șolduri sau genunchi. Pentru a adăuga o ceapă de farmec care merită să acorde atenție decorurilor care ar trebui să fie mari și luminoase.

Imaginea casuală poate fi creată datorită combinației de broaștele cu blugi de orice stil și soluții de culoare. Cardiganul elegant sau vesta de blană va da o privire de un farmec special. Când alegeți pantofi, ar trebui să acordați preferință modelelor de pe toc.

Turtleneck-urile pot fi combinate cu jachetă, sundresie sau vesta și pot fi folosite și ca element separat de îmbrăcăminte.

Pentru o întâlnire cu prietenii, o soluție ideală va fi o tortleneck într-o tandem cu o jachetă denim sau cardigan. Pentru a încorpora imaginea de seară, merită acordată atenție modelului de la dantela elastică, care ar trebui să fie suplimentată cu accesorii rafinate.

Fetele complete pot purta broaștele de broască cu pantaloni sau fuste de o varietate de stiluri. Frumos arată o combinație de broaștele de torturi cu soare. Fetele complete își pot permite să poarte o rochie cu un neckline profund și cu mâneci scurte, dacă sunt sub tortura. Tandem frumos face o broască țestoasă cu veste de veste clasice de tăiat și blană.

Citește mai mult  Rochie neagră pentru femeile complete

Turtleneckul poate fi folosit ca accent de culoare, în timp ce partea de jos trebuie să fie monofonică și prezentată în tonul întunecat. O soluție excelentă este o tandem cu o fustă de creion. Classic Stiletto Boats va ajuta la adăugarea unei imagini de sofisticare și prelungi vizual silueta.

În sezonul rece, broaștele pot fi puse pe vânt, blazers, haine sau impermeabile. Se va face să se simtă confortabil și convenabil, în ciuda vremii.

Imagini spectaculoase

Frumos și elegant arată broaștele negre cu pantaloni drepți de crumb. Pantofii grațioși cu toc înalt fac o imagine vizuală a subțire. Little lung colier decoreaza zona geckline.

Pentru a crea o imagine strălucitoare, puteți purta o broască de culori de liliac într-o tandem cu un sunet gri cu o lungime de lungime densă, ușor deasupra genunchiului. Gennicie frumoasă în tonuri de tortleneck va ajuta la a face o imagine mai armonioasă.

În sezonul rece, o broască țestoasă neagră poate fi purtată sub o haină verde închis. Pantaloni negri și mănuși din piele arată perfect în tandem cu echitație elegantă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: