Iubiți blugi pentru fete complete

Iubiți blugi pentru fete complete

Astăzi, blugi iubiți pot fi găsiți adesea în garderoba fetelor cu forme magnifice, deși mulți ani în urmă, mulți au crezut că nu erau potriviți pentru femeile complete. Acum, toți modei au cel puțin un cuplu de iubiți blugi care sunt o mare înlocuire a stilurilor strânse.

Funcții Simone

Dacă caracterizați pe scurt blugi iubiți, atunci ei sunt foarte amintiți de un model masculin. Unii stilisti glumesc si determina acest stil ca fiind „blugi de la garderoba iubitului lor”. Caracteristica este apel, deoarece majoritatea modelelor se montează strâns zona șoldului și apoi mergeți liber pe carte.

Designerii de îmbrăcăminte oferă o mare varietate de blugi de iubiți, dar toate modelele reciproc combină confortul atunci când șosete. În acest sezon sunt în tendință și vor lua cu siguranță una dintre pozițiile de conducere în următorii câțiva ani.

Principalul avantaj al acestui stil este funcționalitatea și practicitatea.

Blugi Bijenii sunt minunați pentru a crea o imagine elegantă pentru fiecare zi sau pentru realizarea unui castron de modă al unei femei de afaceri. Dacă preluați corect, atunci fiecare arc va fi unic. Combinația de iubiți cu un sacou strictă va fi o soluție excelentă pentru o întâlnire de afaceri.

Pentru o plimbare cu prietenii puteți purta un top sau un tricou luminos.

Ar trebui să port plin?

Fetele cu forme magnifice încearcă să evite hainele volumetrice, care sunt și mai pline de ele, dar blugi iubiți sunt o excepție de la reguli.

Inițial, acest stil a fost purtat numai de fetele subțire. Dar popularitatea sa crește doar în fiecare an, astfel încât deținătorii de forme luxuriante au dorit, de asemenea, să includă aceste blugi stiloși în dulapul lor. Stylistii au schimbat cateva tăietură, oferindu-i feminitatea. Prietenii blugi se află perfect pe talie și goluri.

Acest stil arată frumos pe femeile cu înălțime ridicată sau medie. Fetele complete de creștere scăzută ale prietenilor nu se potrivesc. Ei vor arăta ridicol și amuzant.

Decor și decorare

Modelele de blugi pentru doamnele complete trebuie să aibă un număr minim de elemente decorative. Datorită tăieturii laconice și lipsa blugi de bijuterii va fi împiedicată. Excepții sunt lămpi sau cusături decorative care sunt amplasate vertical. Un astfel de ornament va ajuta la reducerea vizuală a volumului în orice zonă.

Fiecare element de decor atrage atenția. Orice parte a picioarelor sau a golurilor decorate cu un element elegant va părea mai mult decât de fapt.

Tineretul preferă modelele sfâșiate, deoarece găurile pe blugi dau imaginea farmecului huliganilor. Fetele luxuriante ar trebui să evite găurile mari care demonstrează picioarele complete și să adauge o imagine de imersie.

Jeans, decorate cu o varietate de amprente, applique sau broderie ideale pentru încarnarea arcului în stilul lui Bocho sau Hippie.

Fetele cu forme luxuriante care merită să aleagă modele care nu sunt complet decorate cu decor. Preferințele sunt necesare pentru imaginea diagonală sau verticală. De exemplu, broderia de pe centură mărește hdelei în volum, iar mai multe flori frumoase de-a lungul buzunarelor le vor face vizual înguste.

Soluții de culoare

Designerii oferă o varietate de soluții de culoare. Dar este important să înțelegeți că blugi întunecați vor ajuta să ascundă kilograme suplimentare. Este necesar să se pronunțe culoarea neagră, albastră, verde închis sau gri închis.

Este elegant și frumos arată ca blugi-iubiți de galben, cremă, bej sau alb. Dar aceste opțiuni, dimpotrivă, vor fi îndeplinite, astfel încât fetele cu forme luxuriante sunt mai bune abandonarea unor astfel de culori.

Sfaturi pentru alegerea

Prietenul iubitului se potrivesc fetelor complete cu diferite tipuri de cifre. Atunci când alegeți un model, merită să acordați atenție volumului din zona împiedicată, altitudinea taliei, lungimea și decizia lor de culoare. Dacă combinați armonios toți parametrii de mai sus, atunci imaginea dvs. va fi de neuitat.

De exemplu, femeile cu o figură de pere sunt modele adecvate extinse de la linia taliei, deoarece libertatea va fi necesară în zona de miere.

Fetele cu un tip de formă asemănătoare unei vieți pot permite modele strânse care nu sunt doar strâns așezate pe talie, apoi șoldurile sunt, de asemenea, subliniate.

Când alegeți un model de iubiți de blugi, este necesar să înțelegem că au tăiat liber. Principalul lucru nu este de a exagera, deoarece dimensiunea mare nu va trimite cu siguranță o figură completă în lumina câștigătoare. Modelul de dimensiuni mici va fi foarte mult pentru a tăia zonele problematice.

Adesea, acest stil de blugi a dispărut pantaloni care le dau originalitate și frumusețe. Lungimea pantalonilor nu trebuie să fie mai mare de 10 centimetri de la picior, deoarece atunci va fi capri. Și dacă refuzi că a dispărut, acest stil nu va arăta atât de impresionant.

Este Pantna estompată care este una dintre stafidele de blugi-iubiți.

Deși acest stil este în cerere în rândul tinerilor, femeile în vârstă de asemenea îi pot permite. Principalul lucru este evitarea pulpei, a decorului luminos și original. Dacă ne gândim la imagine la cel mai mic detaliu, veți arăta elegant și frumos.

Ce sa porti?

Prietenii clasici blugi sunt ideali pentru a imprumoasa imaginea în stilul casual. Din păcate, un astfel de stil va fi anorganizat să se uite la locul de muncă sau să studieze. Este perfect pentru setarea informală, întâlniri cu prietenii, petrecerile sau relaxarea în natură.

Numai opțiunile unice fără decorațiuni sub formă de elemente decorative sunt permise pentru a crea un arc de afaceri. Rigoring imaginea va da o bluză albă de tăiere clasică și o jachetă extinsă.

Blugi albastru armonioși se potrivesc într-un ansamblu alb și alb care ascunde ușor luminozitatea și fundul îndrăzneț. Suplimentul de ceapa elegant va fi sandale alb de zăpadă sau negru.

Pentru a crea un arc pentru fiecare zi, o combinație de cămașă albă și un blazer neagră este perfect potrivită.

Acest stil de stilisti de blugi sfătuiește să poarte cu pantofi pe un călcâi, alegerea căreia este o varietate de: sandale, bărci, cizme sau platformă gleznă.

Heel ajută la a da o imagine de grație și feminitate.

Din moment ce prietenii blugi au o tăietură ca un bărbat, ele pot fi combinate cu pantofi de sex masculin. De exemplu, acest stil are aspectul elegant cu moare, adidași, mocasini și cizme. Dar merită să fie îngrijit cu o astfel de combinație, deoarece este vizual plină de figură.

Atunci când alegeți accesoriile, ar trebui să acordați preferință tonurilor mată, locuitoare.

O alegere excelentă va fi bej, burgundia întunecată, gri, culoarea nisipului luminos.

Iubitul lui Glamour poate folosi, de asemenea, iubiți blugi pentru realizarea unei ceapi de neuitat, deși la prima vedere acest stil nu se încadrează în stilul selectat. Dacă blugi de estompare se combină cu sandale de stiletto și se așează sub formă de tricou sau de vârf, atunci vei fi regina glamorului. Genți mici de mână pe lanțul complementului arcului elegant.

Fetele cu forme luxuriante care merită să poarte blugi iubiți în asociere cu tricouri sau tricouri, în timp ce alegerea unei soluții de culoare este individuală. Acest stil pare armonios cu cămăși de denim, cardigane, jachete, tunici și jachete. Foarte spectaculos este o combinație de blugi iubiți cu o jachetă din piele.

Nu uitați de centură, deoarece va ajuta la accentuarea stilului selectat. De exemplu, pentru zilnic blugi ar trebui să fie pe o centură de culoare închisă. Ceapa de seară înseamnă a decora o curea strălucitoare cu fitinguri strălucitoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: