Mari dimensiuni blană de blănuri pentru femei complete

Mari dimensiuni blană de blănuri pentru femei complete

Este posibil ca femeile care sunt proprietari de proporții impresionante, haine de iarnă de blană aproape contraindicate: adaugă vizual astfel de doamne de mai mulți ani și kilograme suplimentare. Atât de înclinat să ia în considerare numai cei care nu au nici o idee ce fel de blană și ce ștampile de blană ar trebui să fie purtate de o doamnă mare.

Blana, precum și bijuteriile, sunt numite pe bună dreptate una dintre cele mai bune modalități de a sublinia frumusețea unei femei. Cu toate acestea, spre deosebire de bijuteriile, cu selecția căreia fetele au probleme, de obicei, nu apar, atunci când cumpără o haină de blană, este necesar să se arate o conștiință puțin mai mare – stilul sau structura cadru selectată nu poate fi alcătuită cu atenție de imaginea unui a urs.

Particularități

Dacă fetele înalte și subțiri sunt potrivite pentru toate modelele de straturi de blană, variind de la clasice veșnice și terminând cu capodoperele experimentale de designer, atunci „Pyshecki” ar trebui să analizeze cu atenție toate câștigurile și punctele slabe ale acestora. Și luând în considerare deja rezultatele rezultate, este evident subliniat gama de modele, tipuri de blană și culorile sale, în care începe să caute haina ideală de blană.

Înainte de a alege ce „puteți” trebuie să decideți că este puternic contraindicat cu astfel de doamne. Principalul lucru este, de la care este necesar să se refuze – aceasta este o timbre de supradimensionare a: adimensională, modele largi nu va ascunde excesul de greutate și rotunjime, dar numai câteva kilograme mai suplimentare vor adăuga.

Kra, ceea ce presupune un san redus sau mâneci înguste, de asemenea, nu costum – în astfel de haine de blană, femei mari vor arata mult mai masive. Sub interdicție și bibelouri pe mâneci sau în partea de jos a tivului – astfel de delicii siluetă uscată vizual.

De asemenea, nu cea mai bună opțiune va fi achiziționarea de o haină de blană, cusute din soiuri pășunatul lung de blană. O astfel de textură va crește vizual deja impresionante volumele și dimensiunile. În ultimii ani, cut-crucea este din ce în ce mai populare – acestea nu sunt recomandate să se implice în doamnele pline. Lucru este că metoda de calcul pe orizontală scutere de blană nu nu beneficiază de cele mai multe siluetele zvelte. Dar dacă într-adevăr doriți să alimenteze garderoba cu elementele de tăiat transversal, puteți alege o haină de blană, în cazul în care benzi orizontale sunt decorative, adiacente pe verticală sau diagonală.

Citește mai mult  Blugi de dimensiuni mari de femei cu talie înaltă

Modele și stiluri

Problema privind lungimea optimă a șube pentru femei complet este încă discuții. O parte din stilistii sunt convinși că astfel de femei sunt contraindicate ambele modele lungi „în podea“ și scurtat variații.

Adversarii lor obiecții cu privire la faptul că blana lungă straturi sunt destul de admisibile, cu condiția ca „pad“ este extrem de creștere. Dar format mini este într-adevăr mai bine să nu se implice, mai ales dacă problema are o zonă de problemă de solduri.

Aur Orientul Mijlociu în această dispută este „Golden mijloc“ în această dispută: lungimea midi, ceea ce implică faptul că tivul straturi abia dacă acoperă genunchi. Cu toate acestea, stratul de blană se poate termina și ușor mai mare, dar numai dacă picioarele lungi și subțiri sunt femei mândre. Printre mișcările MIDI-STOYS „pe genunchi”, variațiile directe, în formă și rupte sunt considerate cele mai preferate doamne.

Stratul de blană de tăiere directă (cu o glugă sau fără ea) este garantat să arate bine pe orice doamnă, indiferent de proporțiile pe care le are. În funcție de tipul de figură, ar trebui să acordați atenție fie modelului „sub Belt” (Real trebuie să aibă pentru proprietarii unui bust luxuriantă și o figură, asemănătoare cu Hourglass) sau pe o versiune directă minimalistă, recomandată de doamnelor aproximativ aceeași lățime pe linia taliei, goală și în piept.

Un strat de blană în formă de forțe – opțiunea optimă, subliniind perfect demnitatea și camuflajul cu atenție dezavantajele femeilor din orice complex. Cocoșul de lumină, pornind de pe linia de piept sau chiar umerii, va permite proprietarului stratului de blană să se simtă confortabil și elegant în ea.

Pentru susținătorii unui stil mai individual, nu este nimic mai bun decât tăiat tematic – o varietate de soluții de design în această categorie de modele, vă rog chiar cele mai exigente de modă. Pantaloni îndrăzneți, cusute în stilul „fluture” sau „mouse-ul BAT”, în același timp pot fi atât feminin, cât și ironic-frivol.

Citește mai mult  Pantaloni de banane pentru femei complete

Haina de blană pentru doamna completă poate fi echipată atât cu o capotă de blană cât și cu guler. În primul caz, acest element de îmbrăcăminte nu ar trebui să fie greoi și prea voluminos. Dacă opțiunea este mai preferabilă cu un guler, volume suplimentare și aici vor fi inadecvate – este mai bine să alegeți un strat de blană cu un rack cu guler, șosete clasice sau așa-numitul „Chanel”.

În alegerea alegerii unui stil de mâneci devine din ce în ce mai democratică – în prioritatea Clasic Craș, Lumină Clash și Raglan. Lungimea manșonului este adecvată ca standard și trei sferturi. În cazul în care o femeie este mulțumită de propriile mâini, puteți acorda atenție straturilor cu mâneci care ajung la cot. În acest caz, blana de blană este mai bine să poarte cu mănuși de piele mare – ansamblul de ieșire perfect va fi.

Tipuri de blană

Primul ham al stratului de blană pentru o femeie completă – fără flirturi cu blană lungă. Prin urmare, ar trebui să fie atenți la straturile de la raton, convențional sau negri de vulpe, beaver și lynx. Dacă doamna este nebună în jurul blănurilor lungi, este permisă să o folosiți ca o componentă decorativă – pentru finisarea unui guler sau a unei glugi.

Dar tipurile de blană scurte circulare nu numai că vor adăuga o siluetă suplimentară de volum, ci și ascunde delicat supraponderali.

Cele mai potrivite tipuri sunt mai jos:

  • Nurcă. Eternul Classic Scuba Market. Doamnelor complete sunt în special haine de blană de blană scandinavă sau nord-americană – blana lor nu arata shaggy și se caracterizează printr-un scurt ust.
  • Muton. Această blană este o piele de oaie tratată special de rase valoroase. Pantofii de blănuri devin din ce în ce mai populare. Toată doamna trebuie să se uite la un astfel de mutona ca Astragan. Când procesați părul acestei blănuri, acesta se potrivește mult mai scurt decât mutona obișnuită, care este benefică pentru silueta produsului finit.
  • Astrahan. O atenție deosebită trebuie acordată nuanțelor albe, gri și negre ale Doodle și Doodle, precum și o varietate de lux a acestei blană – Swakar, comună în sud-vestul Africii.
  • Capră și otter. Blana lor nu este atât de populară, dar cu o prelucrare adecvată este foarte eficientă.
Citește mai mult  Rochii tricotate pentru femei complete

Culoare

Soluțiile de culoare ale stratului de blană într-o gamă favorabilă pot cu ușurința de a „ține pasul” o doamnă mare timp de 5-10 kilograme. În acest caz, schema obișnuită funcționează: alb și lumina va fi plină și întuneric și negru – dimpotrivă. Trebuie să se înțeleagă că paleta permisă nu se limitează la nuanțe negre sau maro numai.

Tonurile pastelate sunt foarte complete pentru femei. De asemenea, nuanțe de biscuiți recomandate și aurii ușor decolorate. Cu toate acestea, într-un spectru brun, o lovitură reală este ușor de îndepărtat – să ia, de exemplu, Mahagon cu banda transversală strălucitoare este mai întunecată decât culoarea principală, culoare.

Designerii, dezvoltarea modelelor de blană în special pentru doamne predispuse la exhaustivitate, preferă să funcționeze cu soluții de culoare naturală. Chiar dacă stratul de blană este cusut din blană pictată, umbra lui va fi amintit de o paletă găsită în viața sălbatică.

Dar din revolta de culori strălucitoare, cum ar fi purpuriu, verde, roșu și albastru blană este mai bine să se abțină. În cazul în care vreau ceva „cam”, puteți lua în considerare versiunea picturii decorative a feței „pene”.

Cum de a alege corect?

Principala recomandare dată doamnelor, predispuse la exhaustivitate, stilisti, – să analizeze cu scrupulozitate caracteristicile structurii corpului, să aloce toate avantajele și dezavantajele sale și deja pe baza acestui lucru pentru a începe alegerea unui model adecvat de blană.

De asemenea, nu este nevoie să uitați că unele reguli au fost create în mod specific pentru ca acestea să fie sparte. Se poate întâmpla că la doamna completă va respira haina de blană a stilului sau a culorii „interzise”. În orice caz, verdictul final cu privire la faptul că „stă” dacă stratul de blană de pe figura va fi subiectiv în natură – depinde mult de încrederea viitorului proprietar al hainei de blană în propria lor atractivitate.

Prin urmare, atunci când alegeți un model, ar trebui să luați o prietena strânsă cu dvs., la simțul stilului căruia nu există plângeri. Vederea laterală ajută întotdeauna să ia în considerare nuanțele – atât pozitive, cât și negative.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: