Vestele și de dormit dimensiuni mari pentru femei completa

Vestele și de dormit dimensiuni mari pentru femei completa

Vest este un detaliu al unui dulap, pe care multe fete neglijați, și absolut în zadar. vestă fără mâneci elegant, sau poate fi un punct culminant real al imaginii, deoarece ele arata chiar mai interesant decât jachete si veste. Cele de mai sus sunt valabile în cazul femeilor cu cele mai diferite tipuri de figuri, și femei tinere complete – nu face excepție.

În articolul de astăzi, ne-ar dori să locuiască într-o problemă urgentă, deoarece caracteristicile alegerea vestele și mâneci pentru fete cu forme luxuriante. Veți afla despre cele mai la modă varietăți ale acestui articol, precum și cum să o combinați cu alte lucruri.

De obicei vesta este numită haine de top fără mâneci. Sleeful este foarte asemănător cu vesta, dar este mai degrabă un pulover sau un pulover cald cu mâneci „tăiate”. Vă invităm să vă familiarizați cu varietatea vestelor vestă și fără mâneci, care sunt potrivite pentru diferite momente ale anului.

Modele pentru sezon

Încălzit iarna

În sezonul rece, hainele fără mâneci sunt potrivite doar într-un climat foarte moale. Excepție – aceste veste de blană care sunt foarte asemănătoare cu audierea. Ele sunt într-adevăr foarte convenabile pentru călătorii într-o mașină: suficient de caldă, dar, în același timp, ușor și nu mișcări timide. Cu ceva timp în urmă, vestele de pe blană naturală au fost incredibil de populare, dar apoi moda pe ele au mers brusc la declin.

Fetele complete nu ar trebui să aleagă vestele foarte pufoase, deoarece blana lungă oferă volumul excesiv al figurii. Fiți atenți la piei de tăiere sau doodle sau veste de piele cu căptușeală de blană. Deoarece modelele de iarnă sunt de obicei destul de lungi, se recomandă să accentuați linia de talie cu o curea largă.

Demi-sezon pentru primăvară / toamnă

Pentru perioada de offseason, vesta sau fără mâneci pot fi pur și simplu indispensabile. Când vremea se schimbă de mai multe ori în timpul zilei, se prevede dacă ploaia sau vântul va fi imposibil. Prin urmare, adesea trebuie să purtăm o umbrelă sau o jachetă. Alternativă frumoasă la aceste măsuri de precauție – acesta este un vesta de bolon cu o capotă.

O astfel de vesta este minunată pentru vreme rece și tulbure. Poate fi aruncat peste orice haine lungi de maneci, apoi cu siguranta nu îngheț.

Femeile frumoase cu forme luxoase, vă sfătuim să acordăm preferință modelelor alungite care acoperă partea de sus a coapsei. Dacă sunteți jenat de umerii continuă, acordați atenție vestelor cu un manșon mic – astfel de modele pot fi purtate chiar și pe haine fără mâneci.

Vară de vară

În vară, vesta sau velockenerul efectuează funcția estetică, mai degrabă decât să protejeze împotriva vremii nefavorabile. Vesturile ușoare din țesături naturale arată foarte frumos și pe subțire, iar pe Pyshochki, astfel încât fiecare fată va găsi cu siguranță un model care va accentua demnitatea figurilor și defectelor sale de plită.

Modelele pentru anul de timp cald pot fi împărțite în mai multe soiuri:

  • Vesturile „Office” care pot fi purtate în loc de o jachetă de afaceri sau o jachetă+
  • Deschiderea tricotată fără mâneci, care pune pe frânele și vârfurile+
  • Vesturi scurte de denim+
  • Veste de poliester subțire cu o capotă, concepută pentru a proteja împotriva vremii nefavorabile.

Fetele complete sunt sfătuite să aleagă veste și mânecă cu un gât V, punând frumos, punând pieptul și un gât legittic vizual.

Modele

Deci vestele și vestele pot fi foarte diverse. Designerii experimentează nu numai stiluri și gamă de culori, dar și cu materiale, fitinguri și opțiuni de ceas. Doamnelor tinere complete ar trebui să acorde o atenție deosebită materialului din care este cusută. Textura și culoarea țesăturii sunt capabili să schimbe vizual proporțiile formei, să facă mari scăzute și larg – îngustă și invers.

Liniște

Lucrurile liniștite sunt unele dintre principalele favorite ale noului sezon de modă. Confortabil, jachete de îmbrăcăminte și veste nu numai elegant, dar, de asemenea, cald bine. Particularitatea țesăturii matlasate este că este colectată din mai multe straturi de diferite materiale, deci păstrează căldură foarte bine.

Matlasate Vest va fi o opțiune excelentă pentru o excursie de oraș, jogging rece în dimineața sau seara plimbare. În acest caz, nu toate modelele sunt realizate în stil sport. Foarte feminin și elegant, veste echipat cu un guler raft sau modele drepte cu scurtate o rundă decolteu-răscroială.

Astăzi, veste de călire și de uzură fără mâneci, nu numai cu tricouri, pulovere și turtlenecks, dar, de asemenea, cu alte lucruri, de exemplu, cu rochii, bluze sau cămăși.

Blană

Veste cu blană, cu toate că acestea nu mai sunt atât de relevante câteva sezoane în urmă, încă în cerere. Cel mai popular model din blana naturala, dar acestea sunt destul de scumpe, de aceea, blană artificială își găsește clienții săi. Veste blană artificială se poate arata foarte impresionant, deoarece este ușor de moarte în culori neobișnuite, frumoase. Vedeți cât de interesant vesta vestei de culoare roz roz (linkul 2).

Persoanele cu forme luxoase trebuie să fie menționate la alegerea vehiculului sau a pârghiei de la blănuri foarte atent. Dacă vă place pufosul, blana lungă, dar vă este frică că veți părea mai mult în el, aruncați o privire la modelele textile sau din piele cu inserții de blană.

Tricotat

Vestele tricotate calde, moi și confortabile și zilele fără mâneci nu vor ieși niciodată din modă. Cei care știu cum să creeze astfel de lucruri cu propriile mâini, probabil au crezut despre legarea vestei originale și elegante, deoarece este atât de ușor. Dacă vorbiți bine, puteți face o vestă de lână cu un model de alamă, care vă va încălzi cu zile de iarnă înghețată. Și dacă știți cum să vă ocupați de croșetat, înseamnă că sunteți sub puterea de deschidere, modele de vară din fire subțiri.

Fetele pe deplin nu sunt recomandate pentru a purta veste în vrac de împerechere mare, precum și modele cu model orizontal sau cuufle.

Sfaturi pentru alegerea

  • La femeile cu forme luxoase, există veste excelente de lână fără nici un element de fixare. Principalul lucru este să nu le bandaj pe stomacul centura, dar poartă un tur: două linii verticale vor trage vizual figura.
  • Evident, opinia este că oamenii depline trebuie să poarte numai culori întunecate. De fapt, înfășurat într-o față întunecată despre cap – aceasta nu este cea mai bună soluție. Mult mai spectaculos pentru a juca contrast de culoare. Prin urmare, dobândesc cu îndrăzneală veste strălucitoare și fără mâneci și le purtați pe haine de nuanțe mai calme.
  • Lungimea vestei sau fără mâneci ar trebui aleasă, în funcție de creștere. Fetele complete cu fete sunt potrivite, iar doamnele tinere mari își pot permite veste, lungime până la mijlocul șoldurilor și mai jos.

Ce sa porti?

Veste și veste, prezentate pe Windows Shop și pe paginile directoarelor de modă, sunt atât de diverse încât să dea recomandări generale pentru o combinație a acestora cu alte lucruri destul de dificil. Alegerea acompaniamentului față de vesta va depinde nu numai de vremea din afara ferestrei, ci și de caracteristicile figurii dvs.

De exemplu, vestele într-un stil de afaceri vor fi combinate perfect cu o cămașă strictă, o fustă de creioane și pantaloni-cămăși. Această îmbrăcăminte care este perfectă pentru tânăra doamnă. Vestima Vests poate fi combinată în condiții de siguranță cu orice haine casual – tricouri, blugi, sunete ușoare și vârfuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: