Alege kilt pentru o baie

Alege kilt pentru o baie

În prosop de baie puteți încheia, dar nu există nici o garanție că nu se încadrează din corp cu o mișcare ciudată. Astfel de garanții da kilt, deoarece are elemente de fixare fiabile. Toate celelalte funcții kilt efectua ca un prosop de baie regulat: extermină după suflet, este prevăzut ca un așternut pe un raft de abur.

Ce este?

Bărbații purtând fuste încă în Roma antică, grecii au numit fasciculul, erau fuste și în garderoba vikingilor. Dar Accesoriul de baie și-a luat numele de la hainele Highlanders scoțian, a fost numit – Kilt. A fost efectuată de la țesături de lână într-o cușcă sau umplutură de oaie. Fusta a făcut ușor să se deplaseze pe trasee montane și în timpul iernii, într-un set cu ciorapi salvați de la frig. Kilt dislocat a fost un pat mic care ar putea fi acoperit, a petrecut noaptea într-o casă de vânătoare.

Kmurile moderne de baie coase din Terry, Lensen, Materiale de biciclete care absorb bine umiditatea și oferă o schimbare de aer excelenți.

Kilograme sunt o cârpă dreptunghiulară naturală, cu o ansamblu pe o bandă de cauciuc de-a lungul întregii lungimi (pe talie) fixată de Velcro. Spre deosebire de un prosop de baie, legat de un nod dubios, Kilt dă încredere că situația confuziei cu proprietarul său nu se va întâmpla.

haine de baie pentru femei și bărbați arata diferit. La bărbați, ea este fixată pe talie și se duce până la genunchi. pânză pentru femei atașat deasupra pieptului și, de asemenea, se duce în jos la genunchi. Kilts sunt bune pentru baie și saună, acestea pot fi folosite după duș și baie în baie obișnuită. Ei efectua mai multe funcții și sunt dotate cu diferite avantaje:

 • Transformarea într-un prosop de baie sau așternut pentru rafturi în saună+
 • absorb rapid umezeala, au bună circulație a aerului+
 • dotate cu elemente de fixare de încredere+
 • Realizat din materiale naturale, placute pline de tact+
 • Nu schimba mișcările+
 • Efectuați funcții de igienă+
 • sunt haine confortabile pentru a vizita o baie în companie+
 • fiabil, rezistent la uzura si practice.

Toate aceste avantaje se referă la un produs calitativ însămânțată. Dar unele tipuri de haine de baie sunt revendicate.

 • Cele mai nereușite pot fi considerate produse universale destinate simultan pentru bărbați și femei. Ca rezultat, pentru femei, hainele sunt prea scurte, iar bărbații într-un produs baggy cu buzunare la ultimul pardoseală arată comic.
 • Velcro este slab combinat cu o cârpă terry și lăsați greutatea cârligului.
 • Țesături de flori, in sau flanneluri sunt rapid închise, impas și pot străluci.
Citește mai mult  Halate calde

Revizuirea speciilor

În ciuda unui aspect simplu, asemănător cu un prosop sau o foaie de terry, Kilt are anumite diferențe de tăiere, destinate bărbaților, femeilor, copiilor. in afara de asta, Produsele diferă în metoda de fixare, au elemente de fixare de Velkro, Legături, Velcro.

a bărbaților

Înainte de apariția primelor kilometri, bărbații au fost înfășurați în prosoape care au alunecat și au omorât mișcările. Este suficientă o dată pentru a simți o pânză plăcută confortabilă, cu o bandă de cauciuc pe talie și o înclinare fiabilă, pentru a refuza pentru totdeauna să încheie foaia care nu are un dispozitiv de reținere.

Kilt de sex masculin diferă de opțiunile feminine prin parametri. Panza dreptunghiulară a produsului masculin este mai largă, dar mai scurtă, deoarece este purtată din talie și nu din piept. Modelele pot fi 2 specii – la genunchi și sub genunchi. Canvasul este confortabil și fixat cu velcro, elemente de fixare sau butoane.

Produsul poate fi selectat cu un buzunar mare sau fără ea. Ca decor pe un kilt de sex masculin, este adesea prezent o broderie concisă.

femei

Kilt de sex feminin este uneori numit Pareo, deoarece primul său merge de la hainele insulei polinezice Tahiti. Islanderii îl poartă în moduri diferite: fixarea pe centură, pe piept, sub șoarecele. În cultura noastră, doar ultima opțiune a trecut ca haine de baie. Panza este destul de spațioasă pentru a acoperi doamna de la armpituri la genunchi și garantează fosilă fiabilă. Pareo pentru saună, uneori decora panglici, arcuri, broderie.

Copiii

Copiii și adolescenții pot folosi killet după scăldat în baie, primind un suflet sau în timpul unei campanii familiale la o baie. Producătorii au dezvoltat un conducător de produse colorate confortabile, luând în considerare vârsta și sexul copiilor.

De exemplu, oferim un kilt pozitiv luminos pentru băieți de la 3 la 7 ani de la colecția „pitici amuzanți”. Modelul este dotat cu un miros profund, un dispozitiv de reținere convenabil și este proiectat imediat pentru mai multe dimensiuni, ceea ce permite copilului să crească cu haine. Produsul de baie este decorat cu o margine albă contrastantă. În același stil, puteți cumpăra o pălărie cu pompon, prosop, papuci terry, un covor și alte lucruri plăcute moi din această colecție.

Citește mai mult  Halat de baie în spital

Acordați atenție celei de-a doua seturi – Kilt cu un prosop pentru copii, în care vă puteți încheia convenabil după primirea băii. Produsele frumoase cu două culori ale culorii solare vor fi cu siguranță ca copiii.

Materialele

Terry Accesorii pentru baie nu vor surprinde pe nimeni, dar nu sunt înșelătoare. Există alte, mai multe țesături buget, din care coase prosoape și haine pentru sauna. Luați în considerare mai în detaliu ce materiale sunt folosite pentru kilt de cusut.

Mahra

Cele mai populare pânză de baie, cum este dens, pufos, placut la atingere, absoarbe umezeala bine și trece aerul perfect. încălzește Mahra pe proiecte și nu ține de cald în căldură. Ea este durabil, practic, are o mare varietate de texturi si culori. Profitând de Killet Terry, puteți alerga afară de piscină de mai multe ori de la piscina, trage și pune-l pe corp umed din nou. În același timp, Fustanelă nu trebuie să vânt dacă se întâmplă cu țesături subțiri. Dar un produs puternic fluturau va usca lung. Acesta cântărește țesuturi și costuri mai mult subțiri.

pânză Waffle

În mod semnificativ inferioare în densitatea țesături buclate, dar are avantajele sale:

 • Uşor+
 • Se usucă repede+
 • înzestrate cu proprietăți higroscopice+
 • Hypoallergenna+
 • Este ieftin.

Produsul de wafer poate fi tratat într-o baie, masaj mușchii pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Cel mai mare dezavantaj al țesăturii este umedul său rapid.

Lenjerie

Este o cârpă naturală, densă rezistentă la uzură. Are o bună conductivitate termică, se usucă repede, nu se întinde. Dar in acelasi timp Lenjeria Kilt este ușoară, vinuri rapide, de asemenea, strălucește.

Bambus

Fibra de bambus vâscoză, în special într-un amestec de bumbac, este extrem de potrivită pentru accesoriile de baie și în special Kilt. Produsul constă din fire pufoase, este un termostat bun, poate absorbi și menține o cantitate mare de umiditate. Țesătura este durabilă, durabilă, nu colectează mirosuri, este ușor de șters, nu se topește și nu dărâmă în timpul spălării. Kilt din panza de bambus asigură o circulație excelentă a aerului, este imposibil să înghețe, să stea sau să se supraîncălzească.

Bumbac

Bumbacul este cea mai comună fibră de pe planetă, se adaugă la multe fire naturale și artificiale. Kilt de la bumbacul pur este moale și plăcut la atingere, „respira”, absorbi rapid umiditatea, au proprietăți bune de igienă, este ieftin. Dar Bumbacul este ușor zdrobit, se așează în timpul spălării și se usucă lung.

Citește mai mult  Alb Terry Robe

Cum de a alege?

În prizele specializate, puteți cumpăra nu numai Kilt adecvat, ci și un set întreg, suplimentat cu accesorii de baie dintr-o colecție. Există seturi nominale cu broderie frumoasă. Face dificilă alegerea unui sortiment mare de culoare și țesături. Pentru a nu regreta achiziția, trebuie să acordați atenție unui număr de momente.

 1. Sarcina principală este de a alege un kilt confortabil. El trebuie să stea astfel încât în ​​timpul locației din baie ați putea uita.
 2. Este important să calculați corect dimensiunea, să acorde o atenție la magnitudinea mirosului, atunci Kilt nu va trage filme și de a sesiza în ședința de poziționare. Lungimea este aleasă pentru gust.
 3. Țesăturile trebuie să aibă proprietăți higroscopice, să mențină un schimb bun de aer, să nu se concentreze mirosurile, să nu se rătăcească și să nu se sperie.
 4. Este preferabil să alegeți nuanțe albe sau bej, deoarece colorantul slab fix pe țesuturi pot fi imprimate pe corp.
 5. Guma și dispozitivele de fixare trebuie să fie confortabile. Velcro poate crea o problemă cu o cârpă de buze, strângere. Kilt pe banda de cauciuc și corzi servește mai mult, Velcro în timp își pierde funcționalitatea.

Alegerea unui produs, ar trebui să acordați atenție calității sale:

 • Kilt bun este fabricat din țesătură bilaterală, cu fir de bumbac 100%+
 • modelele trebuie să posede plasticitate, să stea frumos, păstrați forma+
 • În crearea de produse de înaltă calitate, nu se utilizează overlock, marginile trebuie să aibă cusături închise, completate de două ori – atunci nu vor apărea în timp+
 • modelele bune au colțuri pe panza sunt predate manual, tăiați excesul de țesătură, astfel încât acestea să nu fie groase și nepoliticoase+
 • Nu este rău dacă Kilt are o buclă pe centură – atunci poate fi atârnat pe cârlig în duș.

Bună Kilt va oferi un sejur confortabil în baie. El poate deveni, de asemenea, un cadou excelent pentru prieteni și cei dragi care iubesc să intre în saună.

Despre ce este Kilt și ce mai bine să alegeți, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: