Halat de baie

Halat de baie

Cu toții apreciem casa lor, iar căldura de confort de acasă pentru mulți este asociată cu o astfel de bucată de garderobă, ca un halat de baie. Halat de baie în Rusia este o temă excepțională (în contrast, de exemplu, din țările din est, unde a fost considerată de mult timp îmbrăcămintea de stare, conform căreia a fost determinată nivelul de venit al proprietarului său).

Există mai multe soiuri ale acestei îmbrăcăminte convenabilă. Baie de baie de baie necesară pentru a absorbi umiditatea față de corpul nostru și nu pentru a îngheța după adoptarea procedurilor de apă.

Cum de a alege

O mulțime de halate de sex feminin și bărbați sunt prezentate în vânzare (versiunea Unisex este adesea găsită).

Noutatea sunt halate de baie pentru două (ele sunt numite, de asemenea, asociate sau familiei) – pentru soțul și soția ei, la fel în stilul și schema de culori. Și astfel încât modelele complet identice nu arătau plictisitoare, ele diferă de obicei în elementele de decor (embleme sau inscripții).

Acest tip de îmbrăcăminte este, de asemenea, făcut în mod specific pentru copiii care încearcă să imite adulții, purtând lucruri similare. De regulă, acestea sunt lucruri strălucitoare, decorate cu amprente cu caractere de desene animate, având un bântuit sau urs. Apropo, în sezonul de vară de pe plajă, ele pot fi folosite ca un prosop.

Opțiunile pentru băieți și fete diferă în principal în culori. Halat de baie pentru un adolescent, desigur, este deja mai mult ca un model adult, cu excepția faptului că unele embleme pot fi prezente pe ea (inima, floare pentru o fată sau mașină pentru un băiat). De asemenea, modelele adolescente sunt adesea decorate cu o imprimare (bandă sau aceleași inimi).

Halat de baie pentru copii poate fi fără mâneci – arata ca un prosop de baie cu o capotă. Atârnând un copil mic în acest „convertor”, îl scoateți din baie.

Bathrobe Universal: După ce a luat sufletul, este plăcut și confortabil să se angajeze în afacerile dvs. interne preferate – și în astfel de scopuri, multe femei aleg un halat de mare dimensiune, fără a constrânge mișcări. În general, dobândirea acestui dulap practic, amintiți-vă că este mai bine să alegeți un lucru de dimensiune mai mult decât mai puțin, pentru a nu experimenta nici un disconfort. Dar, în același timp, nu uitați că acest lucru în același timp ar trebui să fie atractiv și feminin.

Alegerea unui halat de baie pentru copii, în primul rând, acordați atenție următoarelor puncte: Compoziția țesăturii (materiale naturale nu vor duce la supraîncălzire), saturație de culoare (poline prea luminoase), prezența cusăturilor grosiere (capabile să înțeleagă copii delicate piele). Este mai bine dacă modelul copiilor va avea o centură: fulgerul este mai puțin practic, se poate rupe.

Nu este nevoie să salvați când cumpărați un halat de baie, dacă nu doriți ca lucrul să vă lustruiți după spălare, iar grămada nu sa strecurat. Notă și prezența unei buclă pentru ao face convenabil să atârne o haină pe cârlig. La urma urmei, această îmbrăcăminte ar trebui să vă ofere numai confort și emoții pozitive.

Modele

În general, halatele au o tăietură simplă: de regulă, este un model cu o centură care vă permite să ajustați dimensiunea și mirosul. Uneori au buzunare, este convenabil: puteți pune un telefon, igienă, pieptene și alte elemente necesare. Dar există haine și stiluri complicate interesante pentru femeile care doresc să privească seductiv în orice situație.

Mai ales popular cu o glugă cu glugă. O astfel de halat de baie absoarbe umezeala, de asemenea, de la parul care nu da o sansa de a prinde.

Recent, sundressele de baie practice au apărut în vânzare (mai potrivite pentru saună) – un fel de prosop pe curele, cu miros și fixare pe Velcro. Există încă modele de vară similare – din bumbac (țesut de vafe), de asemenea, umiditate perfectă de umiditate absorbantă.

Lungime

Ridicând chiar și un astfel de lucru ca un halat de baie ar trebui să-și amintească că poate accentua avantajele figurii. Astfel încât fetele slabe pot recomanda în siguranță modelul mini. Halat de baie lungă va da armonie dacă figura este imperfectă, în plus, va fi cea mai confortabilă în ea. Modelul de lungime medie va ascunde, de asemenea, dezavantajele.

Textile

Deoarece scopul principal al halatelor – absorb la umiditate, rămânând pe corp, le face din aceleași materiale ca și prosoapele. Practic, aceasta este o mahra – o țesătură cu o grămadă, făcută, de regulă, din fibre naturale de bumbac, dar sintetica poate fi adăugată la ea. Hidrochlopka haina absoarbe umezeala. Bumbacul organic este o opțiune excelentă pentru alergii, deoarece este cultivată în condiții de mediu mai bune. Când microfibrul este prezent ca parte a unui halat de baie, știți că un astfel de lucru se va usca rapid după spălare. Produsele cu adăugarea de poliester nu sunt recomandate pentru a purta copii sau persoane predispuse la alergii.

Fiți atenți la densitatea țesutului. Mahra este subțire (are o grămadă unilaterală) sau dens (față-verso): respectiv, pentru versiunea de vară și de iarnă a halarului de baie. Cameră cu două căi se încălzește și absoarbe umezeala, plus îndeplinește încă masaj al corpului luminos. Acest material este hipoalergen.

Rețineți că nu merită să cumpărați un halat de baie cu prea multă grămadă (mai mult 7 mm): După spălare, chestia își va pierde vederea frumoasă. În același timp, prea scurt (mai puțin 2 mm) va absorbi apa prost și nu va fi moale. O lungime de grămadă optimă – 5 mm. Semn de lucruri de bună calitate – aceeași lungime de grămadă atât în ​​interiorul, cât și în afara produsului. Acordați atenție materialului buclă. Ele pot fi simple și răsucite. Garanția simplă a moale a îmbrăcămintei, tocat face ca halatul mai greu, dar crește rezistența la uzură.

Minus Machrov Kolata – el foarte mult și contracție la spălare. Prin urmare, nu o ștergeți la o temperatură mai mare de 40 de grade și, de asemenea, nu se usucă pe baterie. Recent, produsele elegante de bambus au devenit populare. Fibrele de bambus, de asemenea, nu provoacă alergii, au efect antifungic, care este ideal pentru pielea delicată și sensibilă. Nici măcar nu mă pierd după mai multe situații. Există, de asemenea, opțiuni ieftine de la țesături de vafe, ele se disting prin rezistență ridicată la uzură, le spălați cu ușurință.

Culori populare

Dacă vorbim despre soluțiile de culori ale unui halat de baie, majoritatea femeilor tind să aleagă tonuri liniștitoare: luminoase, pastelate. Cu toate acestea, unele culori amuzante de suflet: galben, roz, albastru. Spectaculos, deși nu destul de practic, este o versiune albă.

Halat de baie poate fi decorat cu o imprimare: una dintre celulele relevante, inclusiv complex (compus din benzile de diferite culori și grosime). De asemenea, ornamente interesante de leopard, oriental sau abstract.

Halate de baie pentru copii, desigur, diferă în schemele de culori de la adulți. De multe ori sunt decorate cu o imprimare cu o imagine de flori, insecte, animale, desene animate, mașini. Pentru băieți, în principal dobândi modele de nuanțe de albastru și albastru, cu amprenta de podea corespunzătoare, pentru fete – chestii roz, tonuri de violet, galben.

Producătorii

Industria modei oferă femei halate de baie de atât producătorii interni și externi. Ca un exemplu de companii rusești, o numim astfel de-a căutat după cumpărători ca „lucruri pentru scăldat“, „Grace“, „Pijama Party“.

Vorbind furnizorilor străini, observăm că Turcia pentru o lungă perioadă de timp este considerat pe bună dreptate producător de frunte de haine pentru casa. Acestea sunt Cocoon, Birilik, PARI linie, Karna și multe altele. Acestea oferă clienților tot felul de modele si culori pentru destul de prețuri rezonabile.

Dacă permiteți oportunități financiare, puteți achiziționa elita italiană, spaniolă, franceză, branduri elvețiene.

Imagini

Modelul Mini, fată tânără subțire adecvată. Halat de baie roz decorat cu imprimarea „inimilor” pe tonul mai întunecat. Cozia de casă creează o capotă, buzunare deasupra capului. Originalul arată pe părțile laterale ale produsului. Armonizați complet cu acest lucru și cu cizme de casă cu pompons.

Halat de halat de lungime clasică care acoperă genunchiul, face ca figura fetei să fie și mai subțire. Culoarea albă arată foarte eficient, combinată cu succes cu culoarea modelului de păr. Confortabil, dar în același timp opțiunea rafinată.

Cute Bath Barbecue sub genunchi pentru un băiat. Elegant maro, de obicei culoarea masculină. Produsul este decorat cu dungi albe largi pe marginea mirosului și a mânecilor, precum și pe buzunare. Interesant detaliu – emblema cu imaginea caii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: