Kit – Halat de baie și cămașă

Kit - Halat de baie și cămașă

Kitul constând dintr-o cămașă de baie și de noapte a fost întotdeauna foarte popular cu doamnele minunate. Arata elegant si moda doresc mereu, inclusiv, si in cercul familiei tale. Un set de îmbrăcăminte de casă frumoasă vă permite să faceți acest lucru fără multă dificultate.

Modele

Pentru a privi devreme dimineața, este suficient de elegantă și feminină pentru a arunca pe cămașa de noapte. Frumoasă, confortabilă. Obiecte de îmbrăcăminte făcute într-un singur stil, arata foarte armonios și elegant. Gama de modele de astfel de seturi este largă și diversă. Soroch poate avea diferite lungimi, în formă de runda, în formă de V, pătrat sau altă gât, să fie pe curele sau curele, cu mâneci sau fără ele.

Cămașa poate avea o tăietură dreaptă sau montată, să fie ușor curbată. Cămășile sunt efectuate, de regulă, o tăietură destul de lacoică și simplă fără abundență de Ryush și Folds, astfel încât halatul să se așeze la fel de confortabil și frumos. Soroch poate avea una sau mai multe tăieturi pe laturi.

Halatul este cel mai adesea făcut fie din material identic, fie de la o contrastanță, dar având un finisaj similar cu culorile. Manșonul poate avea o lungime diferită: scurtă, la cot, ¾, lung. Forma manșonului poate fi, de asemenea, diferită – dreaptă, largă, lanternă și t.D.

Halat de baie poate fi pe fermoar, butoane, butoane sau stand. Ultima versiune a modelului este cea mai optimă, de exemplu, pentru femeile însărcinate sau mamele care alăptează. Această categorie separată de îmbrăcăminte care vizează obținerea unui confort maxim și a mamei și a copilului. Astfel de kituri sunt realizate din țesuturi naturale pentru a nu provoca reacții alergice la mama și copilul. Soroch, de regulă, are o tăietură adâncă, care poate fi fixat pentru butoane pentru ușurința de hrănire.

Citește mai mult  Copiii Terry Pijama

Seturile elegante pentru întâlniri romantice sunt realizate din țesuturi frumoase transparente, strălucitoare sau dantelă. Simone o astfel de camasa poate fi mai îndrăzneț și seducător. Fragmente din diferite materiale, dantelă, pene, strasuri, paiete, broderii, și T.D.

Gama de culori de seturi de la cămașă și roba poate fi complet orice. Cineva prefera tonuri calme, neutre (albastru, roz, verde, lila, galben). Cineva ca luminoase, saturate nuanțe și soluții de culori îndrăznețe. Cineva alege kituri cu ornamente florale traditionale, si pentru cineva pentru a gusta o tigrine sau de leopard de imprimare agresiv.

Lungime

Lungimea acestor seturi nu știe restricții. Totul depinde de gustul și dorința femeii însăși. Pentru comoditate, cămașa cel mai adesea se întâmplă mai scurtă decât o haină. Cel mai popular și practic este un set de lungime medie (la genunchi, ușor mai mare sau mai mic). O astfel de lungime este considerată optimă: și mișcările nu se rostogolesc și arată foarte frumos.

Seturile lungi arata foarte elegant si feminin. Astfel de căști, realizate din materiale de curgere frumoase: mătase, satin, sifon și t.D. Cămășile lungi sunt cel mai adesea completate de tăieturi înalte. Mini-shirt și halat de baie scurte nu arată mai puțin drăguț și atractiv decât modelele lungi.

Materialele

Astfel de kituri pot fi efectuate dintr-o varietate de materiale de origine naturală și artificială.

  • Tricat. Soft, elastic, plăcut pentru materialul corpului care deține perfect o formă, este practică, o valoare democratică, ideală pentru croitoria de haine de casă.
  • Kulirka. panza tricotate, pe bază de bumbac natural. Materialul are un luciu mătăsos, absoarbe umezeala perfect, trece aerul, se intinde bine.
  • Viscoză. Ușor, subțire, plăcut la atingere material cu higroscopicitate excelent. Foarte durabil și material durabil, practic în utilizare și nu necesită îngrijire specială.
  • Atlas – Dens de mătase sau Hallet Material Satin Weave. Noble, neted, satin strălucitor este ideal pentru croitorie de seturi elegante.
  • Bumbac. Material natural este foarte moale și ușor, bine absoarbe umezeala și trece apa. colorarea perfect, ideal pentru a crea seturi pentru fiecare zi.
  • Mătase. Una dintre cele mai frumoase materiale. Ușor, care curge de mătase are o formă perfect, atât de potrivit pentru crearea de seturi elegante, cu un complex drapaje, neobișnuit.
Citește mai mult  Pijamale Batman

Sfaturi pentru alegerea

Pentru viața de zi cu zi, puteți selecta o varietate de seturi de kituri de orice sistem de lungime și culoare. Principalul lucru este de a fi cel mai confortabil gazda.

Cerințe speciale sunt prezentate articole de îmbrăcăminte pentru femei gravide și mame tinere. În primul rând, și cămașă, și un halat de baie trebuie să fie realizate din materiale naturale, de exemplu, bumbac. Este higroscopică, trece fluent aer, practic, este plăcut pentru organism și nu provoacă alergii. Jurnale trebuie să fie cât mai simplu posibil, lucrul cel mai important este comoditate.

Mamele care alăptează sunt cele mai bune pentru a alege halate de baie de pe miros, iar porchs de lungime medie pot fi tăiate. Hainele nu ar trebui să timid mișcările.

Imagini

Setul elegant constă într-un tricou scurt, cu o profundă V-gât și o mantie ușoară bordurate în ton tricou. Căștile sunt realizate în nuanțe de alb și mai multe de maro, decorat cu un desen frumos. Opțiune excelentă pentru viața de zi cu zi.

Bright Pink Nightgown pe curele este decorat cu o imprimare amuzantă și drăguță. Este inclusă un halat de baie frumoasă cu un miros decorat cu o margine neagră largă. Detalii de moda: guler de forma originala si maneci ¾.

Kitul este făcut la modă în combinația de roz și gri, perfect potrivită pentru o femeie însărcinată. Curele de curele decorate cu role în gât și pic. Rochia este suplimentată cu două buzunare adânci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: