Mătase de mătase

Mătase de mătase

Este imposibil să vă imaginați un ceas mai simplu și o îmbrăcăminte de casă confortabilă, mai degrabă decât o haină simplă. Halate de baie au fost distribuite pe scară largă în țările asiatice de foarte mult timp și au fost acolo nu numai îmbrăcămintea de acasă, ci și parte din îmbrăcămintea exterioară. Deoarece condițiile climatice ale acestor țări se caracterizează prin vreme mai degrabă caldă, un produs subțire lung ajută la protejarea corpului de expunerea la raze ultraviolete și apariția arsurilor solare.

În Rusia, acest produs a fost distribuit în mijlocul secolului al XVIII-lea și a fost folosit doar ca parte a hainei pentru casă. După ceva timp, halatele au început să fie folosite ca o uniformă de lucru, care are avantajele sale, deoarece produsul este foarte convenabil și practic. În prezent, halathroba este în dulapul fiecărei fete, iar unele au mai multe modele.

Modele

Gama de role de la mătase este foarte largă, deoarece fiecare fată dorește să ridice modelul la gustul dvs., precum și dimensiunea.

Nu toate fetele posedă o figură subțire recunoscută de standardele de frumusețe universale. Unele doamne au forme luxuriante, care, într-o oarecare măsură, pot face dificilă alegerea îmbrăcămintei. De aceea Mulți producători de îmbrăcăminte și lenjerie de corp sunt injectați într-o linie de dimensiune a mărimii+,permițând frumuseților cu o figură completă pentru a se îmbrăca, elegantă și confortabilă, împreună cu subțire.

Modelele de halate de mătase de dimensiuni mari au o lungime standard – la genunchi, permițându-vă să ascundeți în mod competent dezavantajele în șolduri. În plus, pentru o figură completă Tăierea liberă este preferată cu aceleași mâneci, care asigură sentimentul maxim de confort.

Modelele de halate de baie folosite ca îmbrăcăminte de acasă trebuie să fie cât mai confortabile, mișcările non-strălucitoare, astfel încât tăierea liberă va fi prioritară. Modelele pe miros, precum și halate de baie scurte, pot să nu fie practice, deoarece există posibilitatea ca produsul să fie pur și simplu înghițit sau merge.

Kituri de aburi foarte practice concepute pentru somn. De obicei, ele constau dintr-o pereche de „Bakower + Square Night”, care sunt, de asemenea, făcute dintr-o mătase blândă, oferind confort în timpul somnului.

Pot fi, de asemenea, alte opțiuni pentru seturi constând dintr-un trei, combinând un halat de mătase, un tricou ușor din aceeași țesătură și mâneci scurte de tăiere liberă. Un astfel de produs este un succes printre cei care se întorc într-un vis, deoarece pot fi rulați și îndoiți.

Rochie în stilul de robii de samurai japonezi și geish, amintește de apariția lui Kimono. Produsul are o versiune standard a dispozitivului de fixare cu o centură, o tăietură destul de liberă și cu mâneci foarte largi, care au fost caracterizate de reprezentanți ai culturilor japoneze care utilizează în mod activ un produs similar în garderoba lor.

Pentru fetele feminine, romantice care sunt importante pentru a arăta elegant chiar și acasă, există modele de rochii – un halat de baie care are cel mai adesea o lungime în podea, FEMININE FORTTED, structura materialului translucid, precum și elemente decorative sub forma unei centuri, dantelă blândă, frică și gâfâi.

Modelele sunt, de asemenea, distinse prin opțiunile elementelor de fixare, fiecare dintre ele are caracteristici distinctive și funcționale.

De exemplu, Un halat de baie cu un miros care nu are elemente de fixare este întotdeauna echipat cu o centură sau țesut. Produsul nu este destinat pentru temele, ci mai degrabă pentru o distracție romantică sau pentru utilizare după o baie, punându-l înainte de culcare. Butoanele de fixare sunt mai practice, în ceea ce privește funcționalitatea produsului. În plus, un astfel de model al unei haine poate avea cel mai înalt stil posibil care nu are nevoie să folosească centura sau cureaua.

Broderia și amprentele sunt foarte des folosite ca decor sub forma unui proprietar Kolata. Deși pare oarecum nepotrivită, dar totuși ca niște oameni.

Fetele care trăiesc împreună cu oamenii lor preferate prefera modelul sexual eliberat de baie. Cel mai adesea este o lungime mini, decorarea dantelă, folosind un material translucid, decolteu adânc și, desigur, o versiune stand care vă permite să eliminați produsul fara dificultate.

Lungime

În plus față de caracteristici distinctive de cultură și boabele de baie de mătase, există diferențe și lungimea produselor.

Lungimea standard, de preferat între toate celelalte, precum și mai funcțional, este lungimea robei la genunchi. Un astfel de produs este relevant pentru o atât subțire și fete pline, din moment ce nu se concentrează pe orice parte a corpului, goale prea. Modelul de halate de baie, un pic mai mult decât genunchi, cu aproximativ treizeci de centimetri deasupra gleznei, în mod activ a cererii, deoarece se pare foarte feminin, ușor și elegant.

halate de baie scurte, care au mini-lungime sunt comune în rândul tinerilor, femeilor care iubesc zvelte a goale corpul lor și prezintă avantajele figurii. Cel mai adesea, astfel de modele arata foarte sexy si folosite de fete pentru a vindeca interesul oamenilor care rămân cu ei singuri.

opus absolută pentru a acoperi scurt – lungime podea. Cel mai adesea este o rochie de-rochie care atrage reținere sale. Tivul acestui produs, datorită ușurinței de tesatura, arata ca o curgere și blând, iar produsul în sine va fi confortabil și confortabil pentru seara, pe care te-ai decis să dedice exclusiv.

Structura structurii

Silk, deși este posibil să se obțină un mod natural, din fibrele produse de omida, care se numește o căptușeală de viermi de mătase. mătase naturală este foarte apreciat și are un cost destul de ridicat, pentru că nu e ușor în minerit. Mătase naturală combinate perfect cu dantelă, țesut blând sau dur, care este adesea folosit ca un decor de baie. Prin adăugarea de fibre sintetice, puteți obține o cârpă mai ieftin, Și folosind complet – un sintetice fals brut, mai dens și nu atât de plăcute la atingere.

Culoare

Gama de culori de baie pot fi diverse, produse care nu sunt limitate la unele singură paletă de nuanțe.

Cea mai comună este negru halatul de mătase, De asemenea, arata perfect la nuante inchise de flori, cum ar fi verde, albastru, maro. Astfel de halate de baie seducatoare si atractiv, și au, de asemenea, o caracteristică funcțională – produsul întuneric este întotdeauna practic decât lumina, deoarece acestea sunt mai puțin marcate.

Mătase roșie pansament arata foarte frumos cu role, precum și diferite nuanțe. culoarea vinului, Marsala, zmeură sau clasică Burgundia – Toate aceste nuanțe și în ziua de azi sunt la modă și la fel ca multe fete.

Halate de baie de culoare roz clasic nu folosesc asa foarte popular, deoarece ele arata prea luminos și ușor de reținut. Dar nuanțe blânde arata foarte bine, mai ales în combinație cu dantelă romantică sau guri de aer.

Frumos arată în halate de baie din mătase de diferite nuanțe de alb. Lapte, perla, fildeș și șampanie, vanilie si crema-crelation – toate aceste culori sunt foarte populare, și, de asemenea combinate bine cu alte, ele contrastante, nuanțe.

Producătorii

Multe branduri sunt implicate în producția de mătase halate de baie, precum și pur și simplu societăți specializate în fabricarea de îmbrăcăminte și lenjerie de corp.

țesături italiene sunt renumite pentru calitatea înaltă a acestora, prin urmare, produse adaptate în fabrici italiene într-un cont bun la Festchiks și consumatori. Dacă doriți să cumpărați un produs de calitate, și nu sunt jenat de cost ușor supraestimate, puteți achiziționa în condiții de siguranță halatul de mătase de producție italiană.

Achiziționarea halate de baie, cusute în fabricile din China, ar trebui să fie atent, Deoarece o astfel de producție de masă și costuri reduse poate fi primul semn de a nu produs de calitate. Foarte margini adesea halate de baie din China, cu excepția celor care au făcut din calitate scăzută fals de mătase sintetice, cusături nu au tighelite frumos, linii inegale de secțiuni, nu au fost expuse frumos de produse. În plus, merită să examineze în detaliu suprafața materialului, deoarece poate exista o căsătorie fabrica sub forma unor tensiuni mici, găuri și „săgeți“, ceea ce va duce la distrugerea în continuare a pânzei.

Fiabile, de înaltă calitate a produselor lor, pot fi, de asemenea fabrici pe piața internă și franceză, potrivite cu grijă pentru coaserea halate de baie de mătase. Prețul acestor produse este destul de acceptabil, atât de multe fete în liniște îi va permite.

Imagini

  • Surprinzător arată blând și feminin, cum ar fi un lung de mătase rochie de o nuanta de perle cu inserții de dantelă translucide pe laturile de-a lungul corpului și pe manșonul. Acest produs nu are un element de fixare, și este pe miros, în combinație cu neinteligibilă, dar centura lunga. Halatul de un astfel de model este un perfect pentru seri romantice de acasă cu un om iubit.

  • Halatul de baie la genunchi, a făcut dintr-un dantelate, combinat cu o căptușeală de mătase, arata foarte elegant si nu arata ca hainele de acasă. centura de mătase albă legat pe talie se va concentra pe forme frumoase de o figură subțire.

  • Halat de mătase blând, cu partea exterioară satin, are o maneca lunga, decorat cu dantelă clapa, precum și o tăietură decorativ și un arc mic. De foarte multe ori, astfel de baie sunt incluse cu cămașa de noapte din aceeași colorare, cusute din același material. În plus, în magazinele de familie, seturi de astfel de salate pentru un cuplu sunt foarte des găsite.

  • cadă de baie Scarlet la genunchi, decorat cu o curea, este pe miros și nu este echipat cu nici un fel de elemente de fixare. Maneci lungi decorate cu inserții de dantelă frumoase. Aspectul produs foarte elegant, sexy si seducatoare, nici un om nu va sta in fata unei fete frumoase într-o astfel de tinuta.

  • Roba neagră de mătase are o lungime mini, precum și o tăietură liberă, care în combinație cu o curea formează o fustă mică cu curgere pliuri luminoase. Un scurt manșon, cu un decor de dantelă negru dens, scoate la cot si arata liber, ușor amintind manșonul „Bat“. Un astfel de produs a – alegerea pasionat, temperamentale specimen.

  • Jocurile în contraste arată întotdeauna destul de interesante și, de asemenea, utilizează relevanță pentru mai mult de un sezon. Acesta este motivul pentru care haina liberă de produse lactate și de tăiat asimetric, acesta va arata foarte interesant, coroborat cu volane de dantelă de culoare neagră. Rufflele sunt situate numai pe marginea inferioară a produsului și la marginile manșoanelor. Cureaua atașată la halat de baie este de asemenea cusută din materialul de mătase negru.

  • Slăbiciunea liliacului de mătase, decorată cu o imprimare cu modele în stil oriental, are un element de fixare pe butoane, ceea ce face produsul incredibil de practic și cel mai convenabil pentru uz casnic. desprinsă, manșonul 3 \ 4, precum și lungimea mijlocul coapselor oferă comoditate în efectuarea oricăror afaceri interne, iar elementul de fixare va deveni o garanție că produsul nu se va rupe în jos și nu trebuie să corecteze.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: