Pijamale – pentru confort absolut

Pijamale - pentru confort absolut

Ce este pijama?

Astăzi, pijamale – este mult mai mult decât o cămașă de dormit sau lenjerie de corp. Acesta este un format independent de îmbrăcăminte la domiciliu, în care este convenabil să dormiți, să petreceți timp în apartament și în vacanță.

Pijamalele moderne nu numai că dă confort în timpul somnului, practicile lor le permite să fie folosite în cele mai neașteptate situații. Mulți designeri renumiți și couturierieri nu pierd ocazia de a include în colecțiile lor proaspete de către un cuplu de capodopere care combină silueta luxoasă a rochiei de seară cu practicitate și răcitorul pijamalelor.

O varietate de pete și modele de pijamale vă permit să alegeți din salopete de pijamum și opțiuni separate. În ultimul caz, puteți combina cu ușurință partea de sus și de jos, combinând elemente ale mai multor seturi.

Istorie

Ca multe alte atribute ale vieții aglomerate, degradate și confort, pijamalele au apărut în est. Acest termen obișnuit este obligat la fraza persană, care poate fi tradusă ca „încălțăminte”. În versiunea sa inițială de Pyjama, nu a existat pantaloni libere din ei înșiși, care au fost stabilite pe talie. În această formă, acest obiect de îmbrăcăminte a fost distribuit în toată Asia de Vest și de Sud.

În Europa, Pijama a venit cu începutul expansiunii coloniale, începută în secolul al XVIII-lea de către britanici în India. În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, Pijamale a devenit un costum favorit pentru somn și odihnă Bărbat jumătate din populația europeană. pijamale femei au intrat sursa în același timp cu apariția modei de pe pantaloni pentru doamne.

Modele

Spre deosebire de pijamale de sex masculin, toate variantele care au fost mult timp înghețate pe combinația canonică de proporții de sus și de jos, modele de femei sunt reprezentate de o mare varietate de stiluri și lungimi.

Dacă sistematiza întregul sortiment de pijamale pentru femei minunate, puteți evidenția trei mari categorii:

Pijamale clasice

Cămașă cu mâneci lungi (uneori variații sunt permise de-a lungul unei lungimi de la 3/4 la 7/8), cu pantaloni spațios și ușor, ajungând la partea superioară a piciorului (o astfel de lungime este uneori numită „os”).

Lumină clasică sau versiune ușoară a modelului clasic

Acesta diferă de variația anterioară a pantalonilor lungi scurți – chiar sub genunchi, care le referă la poduri și o cămașă scurtă: de la manșoane la „trei sferturi” la formatul tricoului.

Opțiunea de vară

Partea inferioară clasică este transformată în cele mai confortabile pantaloni scurți, iar locul cămășii ocupă o cămașă cu o lățime arbitrară a umărului și mânecilor care nu ajung la cot sau deloc pe curele.

Pijamalele legate de prima categorie sunt potrivite pentru orice sezon. Ele nu sunt calde în nopți de un an, și, de asemenea, confortabile și calde pe parcursul iernii. Modelele ușoare se potrivesc perfect în offseason, confortabil în ele vor fi răcoroase noaptea sau la sfârșitul verii.

Moda nu sta în regulă – și toate variațiile noi pe tema pijamalelor apar în serviciile fetelor în fiecare an. Plecarea de la Canon Canon „a condus la popularitatea pijamelor și a salopetelor, în care partea de sus și de jos nu sunt separați și pot fi pe un alt tip de clapetă: pe butoane, butoane sau fermoare.

În plus, pe piața pijamelor pentru adulți, nimeni nu este acum surprins și modelele cele mai neobișnuite. În timpul utilizării este rapid inclus în Kigurumi – traverse pentru a dormi în Japonia. Kigurumi sa gândit inițial ca o acoperire cu glugă cu capișon, o apariție de copiere a unui personaj popular de desene animate sau un animal drăguț.

Bineînțeles, primele modele de kigurumi au fost stilizate sub caracterele cultului de animație japoneză – Pokayona Picacha sau spiritul-Keeper-Keeper Totoro – un amestec amuzant de pisici, câini și bufnițe.

Odată cu sosirea triumfă a Kigurowilor pe tejghea de magazine europene și Statele Unite la costumele care personifică eroii animei și variațiile de pe personajele de alegere Tim Burton – fetele se încadrează de bună voie în pijamale negre cu oase și broaște țestoase nu numai pe Halloween.

În plus față de cartooner, sursa de inspirație pentru designeri Kigurums devine adesea atât reprezentanți adevărați ai lumii animale, atât iubitoare de pace, cât și de pradă: liza, girafe, creuzete, ratonii și iepurașii. Astfel de pijamale în apendice la capotă, stilizate pe fața animalului, primesc, de asemenea, urechi decorative și chiar coada formei corespunzătoare.

Confirmare suplimentară că pijamalele au dezvoltat mult timp o nișă extrem de specializată de haine pentru somn, faptul că multe pijamale (ambele separate și salopete) sunt din ce în ce mai mult furnizate cu buzunare în care convenabil să pună tot felul de trivia de uz casnic, dacă tocmai v-ați trezit, Dar nu vă grăbiți să eliminați o pijama confortabilă.

Vizualizări

Nopțile de vară și somnul de iarnă Stupus în diferite moduri. Prin urmare, hainele pentru dormit pentru fiecare sezon este selectat special. Pentru iarna puteți acționa cu pijamale calde cu.

O variantă cu picioarele închise este posibilă, un anumit analog al glisoarelor în mod specific pentru fetele adulte – atunci picioarele vor fi întotdeauna calde, chiar dacă într-un vis sunt lansate de sub o pătură stomacată.

Nu este nimic mai bun decât un kit extrem de ușor de dormit: poate fi un tricou și pantaloni scurți sau tricou de aer fără pantaloni scurți fără întârziere și o fustă specială. Adăugați un halat de baie sau o pungă drăguță de dormit la pijama dvs. preferată – și o casă caldă va juca vopsele noi.

Conacul este pijamalele tematice create sub anumite date și evenimente. De exemplu, nimeni nu deranjează să-și petreacă de ieșire și sub bătălia de la Kuraturi pentru a sărbători Anul Nou, așezat la domiciliu la masa festivă din pijamale elegante, decorate cu simbolismul de Anul Nou.

La urma urmei, nu este în zadar: „Ca un an ne vom întâlni – așa că o veți petrece”, și ce ar putea fi o distracție mai confortabilă într-un cerc de familie? Unde este noul an – acolo și Crăciunul, un alt motiv favorit pentru a crede încă o dată într-un miracol și simțiți bucuria unui pijama elegantă, în care este atât de frumos să despachetați cadouri găsite sub copacul de Crăciun.

Pijamalele frumoase nu sunt doar confort și căldură, ci și romantism. Puțini oameni vor lăsa pijamale asociate indiferente pentru doamne și alese. Astfel de costume speciale sunt, de asemenea, un motiv pentru fotografii romantice, imagini de la care albumele și pereții casei vor fi decorate de mai mulți ani. Și puteți invita, de asemenea, prieteni la partidul tematic cu un cod strict de îmbrăcăminte: toți participanții trebuie să vină în pijamale. Nu va fi nici un fel de aplauze și pozitiv la sfârșit – și veți zâmbi de mult timp, însoțită de fotografiile selectate de la „PAJAMA-PARTY” pe rețelele sociale.

Pentru mamele gravide și de îngrijire medicală

În timpul sarcinii, este mai bine să abandonați strânse și pantaloni scurți – astfel de variații ale seturilor de pijama nu vor putea da volumul necesar de confort pe timp de noapte.

Alegerea optimă este pantalonii liberi și vârful luminos fără dimensiuni, ceva înseamnă între tricoul supradimensionat și o rochie respirabilă pe curea.

La un astfel de ansamblu pentru somn, acesta va fi inutil pentru a adăuga un halat de baie confortabil care poate fi aruncat dimineața pentru a bea o ceașcă de ceai sau pentru a sta cu o carte. Pentru mamele care alăptează vor fi o adevărată descoperire a pijamalelor, adaptate în imaginea lui Kimono. Tăieturile de deschidere în partea superioară a acesteia sunt foarte convenabile – pentru a începe hrănirea babes, suficientă manipulare a doua. În același timp, eliminarea pijamalelor nu este necesară.

Dimensiuni mari pentru plin

Când vine vorba de femei cu forme mari, este greu de dezactivat cu faimoasa afirmație italiană că principalul lucru din doamnă nu este dimensiunile, ci proporțiile.

Selectarea pijamelor pentru o doamnă predispus la completitudine, trebuie să respectați exact aceleași reguli ca și atunci când alegeți un costum de somn pentru orice alt tip de formă.

În toate cazurile, costumul va fi distins prin lipsa de tăiere liberă și cu dimensiuni confortabile. Capitolul Aici este o comoditate. Pijamale pentru plin – nu un design baggy și un costum de aer în care orice dinte se va simți de neegalat ușurință și confort.

Tineret

Designerii decorează kituri de pijama pentru tineri și fete cu tipăriri care trimit lucrări populare și eroi de diferite formate de divertisment: de la eroii seriei de desene animate și personaje de blocuri de la Hollywood în scene de la jocuri video și idoli din lumea sportului.

Ebosterly popular cu adolescenții de ieri de pijamale, în proiectarea căreia există un loc pentru hobby-urile și preferințele lor – tipărite de companie sau pijamale personalizate, cu una aleasă (ca o jumătate de ansamblu pereche).

Tendințe de modă

Dacă alocăm o anumită tendință care poate fi urmărită în întregul colector de pijama, atunci numai fuziunea. Combinație îndrăzneață de vârf și de jos din diferite seturi, o combinație de incompatibilă, la prima vedere, elemente cum ar fi dantelă și urechi de la capotă – astăzi există pur și simplu interdicții pentru experimente. În cele din urmă, patul nu este doar un loc de a dormi, ci și Boudo în adevăratul sens francez al acestui cuvânt.

Principala observație a evoluției pijamalelor este de astăzi: În fiecare zi este mai dificil să distingeți niște pijamale feminine pentru somn de la luxul rafinat al rochiei de seară Haute Couture sau imagini complexe, gândite cu grijă de imaginile de înaltă calitate. În același timp, popularitatea celor mai de bază modele de pajamă de pijamale rămâne aceeași.

Textile

La pijamalele de cusut tradițional a umblat în mod tradițional bumbac natural și mătase. Dar, cu dezvoltarea tehnologiilor, sortimentul de materiale din care au fost create costume pentru somn, de mai multe ori a crescut. Astăzi nu este rară pijamale de la microfibră, ventilație și viscoză, dantelă și pluș, precum și modele de vici și biciclete.

Opțiune excelentă pentru fetele care nu-i plac răcoarea – porumbelul Futter. Acest tip de tricotaje dens are o trăsătură distinctivă importantă: începând de pe partea care implică. Datorită acestui fapt, Pijamale Futter păstrează perfect căldura naturală, provenind din organism, și nu dă proprietarului ei de a urca.

Unele modele de pijamale pentru femei sunt foarte drapeting sau franjuri decorative. Printre altele, astfel de detalii a face pijamale mai cald, care va fi de altfel pentru o iarnă lungă.

Culoare și imprimare

Un arc clar de reguli și recomandări pentru alegerea gamei de culori pentru pijamale femei pur și simplu nu există. Etern Classics va fi mereu la moda – asa curaj pus pe pijamale monofonice. Acesta poate fi atât tonuri calde și reci. Fata poate fi la fel de confortabil, atât în ​​pijamale gri, alb sau albastru și în gama roșu, negru sau albastru. Totul depinde de starea de spirit!

Modelele geometrice, atât de populare în hainele superioare, sunt și-au declarat din ce în ce mai mult drepturile și pe pijamale – astăzi nu este surprins de o pijama scrisă sau versiune dungi. De asemenea, în tendință tot felul de amprente. Multe doamne iubesc animalele – și acest lucru se manifestă în designul pijamalelor lor.

Eroii de desene animate Disney sunt întotdeauna în cerere: Olenok Bambi, sirenă cu prietenii săi. Mickey și Minnie Mouse – acest lucru este, în general, trebuie să aibă pentru pijamale asociate! Concurența Disney Motive alcătuiesc „străini” din Japonia – următoarea rundă de pokemonare a scuturat recent planeta. În mod tradițional iubește fetele și casa japoneză pisică – Hello Kitty.

Producătorii

Astăzi, pijamalele vor fi ușor lansate în colecția oricărei mărci la modă. Cu toate acestea, suprapunerea pentru etichetă nu este neapărat. Companiile spaniole, italiene și turcești, specializate, inclusiv pe cusut pijamale elegante vin la venituri. Tipuri cum ar fi Vienetta Secret, Oysho, Luisa Moretti, Hays și Incanto, au fost de mult timp cunoscuți pentru cunoscătorii de lucruri disponibile și de înaltă calitate.

De la cei relativ noi „jucători” ai pieței ar trebui să se menționeze proiectul Moscova timp4Family, desfășurau propria sa producție la Moscova și promovând pijamalele sale în Instagram.

Sfaturi pentru alegerea

Cea mai importantă sfat – faceți-vă câteva seturi de pijama pentru toate cazurile.

În primul rând, nimic nu animă zi de lucru plictisitoare, ca o reflecție neobișnuită în oglindă, când veți ajunge la baie. În al doilea rând, diversitatea suplimentară va face posibilă combinarea părților compozite ale pijamalelor diferite. Ei bine, în al treilea rând, este foarte distractiv: Pajama Selfie, Pajama-partide și un weekend în formatul „Food de pădure și a vedea emisiunile TV” O viață plăcută de diversitate a oricărei fete.

Nu trebuie să vă fie frică de dimensiunea „pe culori” – cu atât mai liberă și spațioasă va fi pijamale, cu atât mai confortabil puteți fi cumpărat. Cu toate acestea, acest lucru nu este un motiv pentru a abandona modelele sau combinațiile montate ale tricoului și pantalonilor.

Imagini

Imagine delicată plină de spiritul de Crăciun și Anul Nou. Începutul confortabil, dacă se dorește, puteți dezlipi pe numărul necesar de butoane pentru a dezactiva costumul romantic în provocator.

Pijamale la intersecția unei rochii de domiciliu și a unui stil de birou demonstrează încă o dată că designerii fantezii sunt nelimitate. Bluza delicată a unei umbre de lapte cu benzi orizontale subțiri, ecou cu culoarea pantalonilor de dormit, creează o atitudine romantică și confortabilă.

Viitorul luxos stabilit în care este la fel de frumos să se mute la culcare și să flirtezi. O soluție neobișnuită a zonei de gât este îngrijorată de imaginație, iar cârpa care curge în jurul corpului răspunde la cea mai mică mișcare.

Soluție excelentă pentru o petrecere de pijama, care va transforma întâlnirile obișnuite de casă cu oaspeții într-o seară spumante fascinante. Într-o astfel de pijama, puteți aranja bătălii cu perne și, dacă doriți să sari în cel mai apropiat magazin pentru înghețată sau popcorn.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: